nantu 24.11.06, 19:46 Dziewczyny, czy ktoras z Was byla na targach w Sosnowcu? Najblizsze targi w Rybniku 3.12, nie wiem czy warto sie wybrac..? Prosze o opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malda_80 Re: Targi ślubne? 25.11.06, 16:14 My byliśmy w Sosnowcu. Według mnie nic ciekawego. Trochę samochodów do wynajecia. Najwięcej ofert fotografów. Jedno stoisko cukiernicze, dwa z sukniami i tyle... Myślę, że te w Katowickim Spodku będą bardziej okazalsze. Jednak my przekonaliśmy się, że to nie dla nas generalnie, bo my nie wyprawiamy wielkiego wesela i na wiele z tego co tam było poprostu nas nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: Targi ślubne? 25.11.06, 17:03 no wlasnie zastanawiam sie czy jest sens jechac, mamy juz najwzniejsze rzeczy (sala, fotograf, kamerzysta, zespol, suknia), myslalam, ze moze jechac tylko po to by podpatrzyc jakies pomysly np.dekoracji kosciola, czy samochodu, ale czy cos takiego tam w ogole bedzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ania_1609 Re: Targi ślubne? 25.11.06, 18:55 Ja przed swoim ślubem byłam na dwóch targach. Jedne odbywały się w hali Międzynarodowych Targów Katowickich, której już nie ma i raz w Spodku w Katowicach. Na tych pierwszych nic ciekawgo, a na tych drugich...oczopląs. Mnóstwo wszystkiego. Tyle, że my tam pojechaliśmy z ciekawości, bo wszystko już mieliśmy załatwione. Pozbieraliśmy trochę prospektów, wizytówek i pojechaliśmy do domu. Podczas oglądania jednego z katalogów wypatrzyłam sobie ślubną fryzurę )) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś