Dodaj do ulubionych

Ślub jak z bajki - dzisiaj w kioskach:)

20.12.06, 15:17
Dorwałam rano, jak byłam po codzienną gazetęsmile Nawet warto kupić, jest dużo
zdjęć sukienek z nowych kolekcji. Uważam, że to najlepszy z magazynów
ślubnych. Uprzyjemnia mi dzisiaj pracęwink Znowu najbardziej podobają mi się
hiszpańskie sukienki...chyba się od nich nie uwolnię. Można obiektywnie
porównać, bo są zdjęcia sukni różnych firm na tej samej modelce i w tym samym
oświetleniusmile Obelix Pronovias wygląda lepiej niż na stronie Madonny...
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: Ślub jak z bajki - dzisiaj w kioskach:) 20.12.06, 15:29
      Może polecicie jakieś inne magazyny ślubne, kupuję jeszcze "Modę na ślub", ale
      jest raczej średnia.. Czasem przeglądam inne tytuły, ale mam wrażenie, że są w
      nich same reklamy, na dodatek nieciekawe..wink
      • karhar Re: Ślub jak z bajki - dzisiaj w kioskach:) 20.12.06, 17:54
        dzięki za info, muszę koniecznie kupić i zobaczyć jak wyszła Obelix, bo to
        właśnie moja suknia!!!
        • karhar Re: Ślub jak z bajki - dzisiaj w kioskach:) 20.12.06, 21:11
          kupiłam i jetem załamana!!! ta suknia wygląda na tym zdjęciu okropniesad( gdyby
          nie fakt że ją przymierzałam i byłam razem z mamą to chyba nigdy bym się nie
          zdecydowała na zakup tego modelu. Mam nadzieję, że wyglądam lepiej w tej sukni
          niż ta modelkasmile) w tej czułam się najlepiejsmile
          • inkageo Re: Ślub jak z bajki - dzisiaj w kioskach:) 20.12.06, 21:29
            Mi się podobasmile Na zdjęciach katalogowych drażnił mnie ten mocno odcięty od
            reszty dół - efekt przewiązania sznurkiem na wysokości kolan, a tu okazuje się,
            że to złudzeniewink Biust jest ładnie wymodelowany, nie widać pionowych szwów jak
            w innych sukienkach.. Koronka ładna.. Jest dobrzewink I ramiączka ładnie
            wyglądająsmile
            • karhar Re: Ślub jak z bajki - dzisiaj w kioskach:) 20.12.06, 22:07
              dzięki za pocieszeniesmile) suknia bardzo mi się podoba (choć wcześniej nie
              zwracałam na nią uwagi) dopiero gdy odwiedziłam salon wpadła mi w oko. Czuję się
              w niej świetnie. Mierzyłam rozmiar 38 a zamówiony mam 34 więc jest "mała"
              różnica w rozmiarach, żeby zobaczyć jak suknia będzie wyglądała na mnie pani z
              salonu musiała stać za mną i mocno trzymać suknię. Bardzo podobało mi się, że ta
              suknia jest dopasowana również w biodrach ( a właśnie na tym zdjęciu z gazety
              tego nie widać). ramiączka wychodzą jakby spod pachy i to też jest fajne
              (ponownie nie widać tego na tym zdjęciu) i wydaje mi się, że ta suknia jest za
              krótka na tą panią. Kurcze chyba zaczynam panikować. Już się nie mogę doczekać
              przymiarki a to jeszcze tyle czasusad((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka