Dodaj do ulubionych

Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> FOTO :)

27.12.06, 16:56
img107.imageshack.us/my.php?image=scionekpr1.jpg
img329.imageshack.us/my.php?image=p1010295vm5.jpg

Tyle stresu..ale to naprawde wspaniałe uczuciesmile za tydzien jedziemy wpłacac
zaliczki na sale dj a limuzyne fotografa kamerzysta i fdo firmy przybierajacej
kosciol...smile zaczyna sie...ale do slubu jeszcze poltora roku , ale wiem , ze
zleci smile buziaki pozdroo
Obserwuj wątek
    • tween_peaks Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 27.12.06, 17:01
      Gratulacjesmile
      • bozena.dp Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 27.12.06, 17:23
        gratulacje, ładny pierścionek

jeszcze tylko...
        • epox123 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 27.12.06, 17:25
          gratulcacje smile
          • panna_na_wydaniu Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 27.12.06, 18:13
            Gratuluję, witam w gronie narzeczonych smile U nas od zaręczyn do dnia ślubu też
            około 1,5 roku a zostały niecałe 4 miesiące, także napewno szybko Wam zleci smile
    • ma-la Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 27.12.06, 19:11
      Gratulacje!!
    • gioseppe Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 27.12.06, 23:36
      oryginalny!

to ja się też pochwalę tongue_out
      mam taki img401.imageshack.us/my.php?image=1ny0.jpg ale z białego złota smile

pieknie sie mieni w świetle!
      img166.imageshack.us/my.php?image=34fk8.jpg
      img163.imageshack.us/my.php?image=33zv3.jpg
      img166.imageshack.us/my.php?image=35dz6.jpg
      pozdrawiam i gratuluję
      • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 00:16
        ale slicznyyyy ja taki chcialam ale stwierdzilam zee chce nosic na jednym palcu
        i za bardzo wystawal ponad obraczke...tz nie mam jeszcze obraczki ale mierzylam
        z obraczkasmile) sliczny;d;d jest ten twoj
        • gioseppe Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 08:09
          dzięki!
          on nie jest aż tak wystający - może różnych producentów różnie wyglądają wink

pozdrawiam
      • high-heels Tylko pogratulować!!! 28.12.06, 13:38
        Śliczny pierścionek!
        • lumidee23 Re: Tylko pogratulować!!! 28.12.06, 14:03
          hehe dzikuje kochania mojekiss w srodku jest jeden pas brylantow a te takie na
          samej gorze i dole to cyrkoniewink dziekuje dziewuszki:smile wiem , ze nie musi sie
          wszystkim podobacsmile ale mi sie podoba i jest malutki nie jest wcale wielgasny
          odpustowysmile buziaki
      • ahkoscian Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 03.01.07, 15:22
        bardzo ladny...przyznam ze jeszcze nie szukalam wink ale z tego co ogladalam- nie
        widzialam takiego w kolekcjach...
        jesli nie jest to tajemnica - gdzie mozna taki obejrzec??
        A
    • aserath Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 09:17
      gratulacje! smile Ale ten pierścionek to masz gigantyczny!
      • laferme Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 13:00
        sliczny pierscionek
        sama o takim marze smile
    • la.mi.la Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 13:06
      Paskudny pierscionek i okropne pazury.
      Fe!
      Półtora roku do ślubu?? Matko, przecież wszystko się może zdarzyć, po jakiego
      grzyba tak wcześnie ustalać??
      • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 13:21
        hehe zal ci??? a mnie an to stac zeby robic w pałacu wesele a takie wesela sie
        organizuje wczesniej nie tak jak ty w barze mlecznymsmile wsiÓÓÓro;d
        • paola_23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 14:23
          To, że ktos nie ma ślubu w pałacu (tak jak Ty) to nie znaczy, że zaraz jest
          gorszy! Zastanów się co Ty piszesz?! Sama się zachowujesz jakbyś była
          niedojrzała i chyba lekko za dziecinna na ślub... Sorry, ale nie zazdroszcze Ci
          pierścionka czy wesela w pałacu. Sama jakbym chciała to bym tak miała, ale nie
          mam takiego stylu i nie lubię dostawać, ani kupować sobie czegoś co jest
          baaardzo krzykliwe! Zresztą czy z kilometra musi widać, że ja jestem zaręczona?!
          Po co?! To osobiste przeżycie! Ale to twoja sprawa i możesz wydać na ślub i
          wesele nawet 50 000, bo to twoja kasa! Ja wydałam tyle ile chciałam, bo
          ważniejszy jest dla mnie mąż, nasza miłość, której i tak nie jesteśmy w stanie
          opisać w słowach a tymbardziej w jakichś tam materialnych rzeczach!!!
          Najważniejsze co my czujemy! A teraz mamy trochę funduszy na budowe naszego
          wspólnego domku, który bedzie cudowny i na wieki a nie jak wesele na jeden dzień....
          Pozdrawiam
          • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 14:30
            halo halo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy ja cos do ciebie
            pisalam??????????????????????????????????????????? babo ty sie naucz
            czytac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahhaha to nie do ciebie
            wogole bylo hehehe spokojnie czytaj cale watki heheheh i przeczytajk co jej
            napisalam na dole.....babo;pppppppp hehe buzka pozdrawiam
            • paola_23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 15:14
              jakbyś chciała wiedzieć BABO to przeczytałam całość i z mojego punktu widzenia
              postrzegam cię jako osobę gustujacą w takich świecidełkach, które z daleka
              widać. jaka jesteś naprawdę to nie wiem, bo cię nie znam. to jedynie wrażenie
              jakie na mnie sprawiłaś.
              a ten tekst (przyp. Babo) to też nie za bardzo dojrzały!
              Mimo wszystko - Pozdrawiam i zyczę powodzenia!!!
    • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 13:26
      zreszta po co ja sie wypowiadam...moja mam wlasnie powiedziala..nie odpisuj
      takim co im słoma z butów wystajesmile pozdrawiam i zycze udanego wesela wazne ze
      ja jestem szczesliwa a ty masz taki tupet widocznie cie matka tak wychowala...

a Ty jak jestes taka CFaNIara tto pokaz buzkesmile ocenimy jaka ty jestes...smile
      • la.mi.la Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 13:39
        Mam tupet, bo nie pieję z zachwytu?
        Buźki nie musze pokazywać, bo nie oceniam Twojej buźki, jedynie pierścionek i
        paznokcie.

Wiesz, zazwyczaj osoby, które wystającą słomę głęboko upychaja krzyczą, ze
        innym ona wystaje.

Jeśli Cię uraziłam swoją opinia, to wybacz. Nie podoba mi się pierścionek i
        paznokcie. Dziwię się, że tak wcześnie wszystko ustalasz. Ot, wszystko.
        Spotkałam się z atakiem z wojej strony...
        Mimo wszystko, życze szczęścia i wytrwałości, skoro jesteś pewna swej miłości.
    • la.mi.la Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 13:29
      Wcale mi nie żal.
      Wyraziłam swoją opinie jedynie. Pierscionek nie podoba mi sie, jest taki
      odpustowy smile)
      Paznokcie? Hmmm, no comment.
      Stać cie na wesele w pałacu? Świetnie, gratulacje.
      Mnie również stac, ale dla mnie wazniejszy jest ślub i miłość niż " pokaż się a
      zastaw się"

Wybacz, ze nie pieję z zachwytu nad twoim pierścionkiem, ale gratuluję. W końcu
      go wyprosiłaś smile))
      • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 13:34
        tak..wyprosilam go sama go sobie kupiłam i sama go sobie dałamsmile) hehe nie
        klocmy sie tutaj oksmile buzka pozdrawiamsmile
        nie cierpie sie klocic a na bank nie juz o takie pierdoly kazdy kto widzi to
        duze zdjecie mowie ludzie jaki wielki a on na palcu jest malenki...tylko aparat
        mam z taka rozdzielczoscia..i taki wielki wyszedl..a paznokie sa moje nie zelowesmile
        • kasia-k Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 03.01.07, 13:25
          > mam z taka rozdzielczoscia..i taki wielki wyszedl..a paznokie sa moje nie
          zelow
          > esmile
          oj pinokio............
    • ewelina23-20 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 13:42
      lumidee23 napisała:

> img107.imageshack.us/my.php?image=scionekpr1.jpg
      > img329.imageshack.us/my.php?image=p1010295vm5.jpg
      >
      > Tyle stresu..ale to naprawde wspaniałe uczuciesmile za tydzien jedziemy wpłacac
      > zaliczki na sale dj a limuzyne fotografa kamerzysta i fdo firmy przybierajacej
      > kosciol...smile zaczyna sie...ale do slubu jeszcze poltora roku , ale wiem , ze
      > zleci smile buziaki pozdroo

zazdroszcze Cismile
      pierscionek bardzo ładny...
      W ogóle bardzo ładna z Ciebie kobietkawink
      Zycze powodzenia ...i gratulacje
    • high-heels Gratuluję!!!!!!!!!!... 28.12.06, 13:43
      Śliczny pierścionek!!! Też bym tak chciałasmile A tu nicsmile)) Dalej stoję w miejscusmile))))
      Cudeńko, bardzo mi się podoba, nic tylko pogratulować i życzyć szczęścia, mnóstwo szczęscia!
      Kochajcie się tak zawsze, albo nie, KOCHAJCIE SIĘ JESZCE MOCNIEJ!!!
      buziakikiss
    • monalisa.pl wybacz pytanie ale czy to cyrkonie czy brylanty;-) 28.12.06, 13:46

• lumidee23 Re: wybacz pytanie ale czy to cyrkonie czy brylan 28.12.06, 14:05
        hehe dzikuje kochania mojekiss w srodku jest jeden pas brylantow a te takie na
        samej gorze i dole to cyrkoniewink dziekuje dziewuszki:smile wiem , ze nie musi sie
        wszystkim podobacsmile ale mi sie podoba i jest malutki nie jest wcale wielgasny
        odpustowysmile buziaki

• monalisa.pl Re: wybacz pytanie ale czy to cyrkonie czy brylan 28.12.06, 15:16
          najwazniejsze ze Tobie sie podoba!
          gratuluje
          ja swoich zareczyn nie zapomne do konca zycia i wymarzonego pierscionka na
          palcusmile tego sie nie zapomina no i zazdroszcze ze jestes swieża narzeczoną
          ktora wszystcy pytaja o piersioneksmile ja poki co ogladam obraczkismileza 6 mies
          slub AAAAAAAAAAAAAAA
      • lumidee23 la.mi.la przepraszam:) 28.12.06, 14:10
        to nie chodzi o to..kto pieje a kto nie poprostu jak ci sie nie podoba napisz
        nie w moim stylu...albo cos podobnego..to jest forum dla szczesliwych ludzi...i
        dawno nie widzialam , zeby ktos sie tak gwałtownie wyrazał..wiec nie dziw sie ze
        zaatakowalam jestem na tym forum od roku zmienilam tylko nicka..bo pod tamtym
        mialam taka sytuacje , ze na forum na luzie poprosilam zeby ludzie glosowali na
        moja przyjaciolke...ktora jest chora a mogla wygrac troche kasy..i mi usuneli
        wszystkie watki na całym gazeta.pl...nie chce zeby ten watek tez usuneli bo mam
        tu duzo kolezaneksmile i czekaly razem ze man na moje zareczynysmile wiec chce im
        pokazac...jak ci sie cos na tym forum nie podoba...tto sie nie wypowiadajsmile bo
        slub to nie pokaz mody albo pieniedzy...z tym palacykiem tak wyszczelilam
        glupio..ale nie o to mi chodzi jestem szcesliwaa..jak kazdy tytaj nie niszczmy
        tego nastroju ok??smile buzkai pozdrawiam
        • la.mi.la Re: la.mi.la przepraszam:) 28.12.06, 14:31
          jak ci sie cos na tym forum nie podoba...tto sie nie wypowiadajsmile bo
          > slub to nie pokaz mody albo pieniedzy...z tym palacykiem tak wyszczelilam
          > glupio..ale nie o to mi chodzi jestem szcesliwaa..jak kazdy tytaj nie niszczmy
          > tego nastroju ok??smile buzkai pozdrawiam

No , hm trochę wystrzeliłam... za mocno...
          Rozumiem Cię, rozumiem, ze Twój pierścionek jest dla ciebie najpiękniejszy, bo
          jest to "ten od niego"...

Ale nie zgodze się ze zdaniem - że jak się coś nie podoba, to nie można się
          wypowiadac.
          Kurcze, sorki - pierścionek nie w moim stylu, a na Twoim zdjęciu otworzyły mi
          się potęzne pazury ( smile).... stąd moja reakcja...

Życze ci, abyś była w dniu ślubu taka szczęśliwa, jak teraz, a może nawet
          bardziej.
    • anek45 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 14:35
      Lumidee, ile masz lat? 15? jesli tak, to twoje zachowanie jest na miejscu. Jesli
      więcej, moze porza dorosnąć.
      Czym się chwalisz? Pierscionkiem? Sorry, nie w moim stylu, zeby to delikatnie
      napisac.
      Paznokciami? No bardzio ładne były 2 centymetry temu, teraz są to białe szpony.
      Na dodatek za długie przy twoich krotkiej i zdeformowanej płytce paznokciowej,
      której do kształtu migdała duzo brakuje. Nie nadrobisz tego długasnym szponem,
      ktory daje załosny efekt zamiast zdobić.
      Wyzywaniem od wsiór się popisujesz? Bardzo eleganckie, doprawdy przystoi
      dorosłej kobiecie. Stać cię na wesele w pałacu i organizacja zajmie ci 1,5 roku?
      No, kochana, tak długo? Moze trzeba więcej zarabiac, bo niektore superwesela
      przygotowują tu w poł roku i powodem nie jest ciąża.
      • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 14:47
        jak sie ma firme w wieku...20 latsmile od 2 lat i mieszka sie w miscie gdzie taki
        pałacyk jest tylko jeden..to tak sie zamawia..a sam fakt ze sie ciesze i
        przygotowania sprawiaja mi radoscsmile a mam duzo na glowie jeszcze studiuje
        zaocznie...mam mase spraw do tego jestem chora..na niedoczynnosc tarczycy..wiec
        mam mniej sily niz zdrowy czlowiek...
        nie chodzi tu o kase teraz kazdy sobie moze do anglii pojechac
        zarobic...przywiezc i ma...ale ja nie mowie o przygotowania ja tylko
        zarezerwowalam sale...i kilka rzeczy , ktore w naszym miescie sa jako pierwsze
        rozchwytywanesmile pozdrawiam
        • paola_23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 11:28
          to ty masz 20 lat? i już firmę? trochę dziwne.... ale w takim razie gratuluje
          szczęścia! jeżeli masz 20 lat to nie myśl jeszcze o ślubie, bo masz czas. ja
          poczekałam i nie żałuje, aż do magistra. i już jestem po nim i mam czas na
          zajęcie się mężem i domem. do tego pracuje więc jeszcze ze studiowaniem by mi
          było ciężko...
          Zresztą ja mam bardziej dojrzałego męża niż wy wszystkie i on już od dawna był
          gotów na ślub i dzieci!
          • ozi29 Re: ????????????????????????? 29.12.06, 11:31
            paola_23 napisała:
            Zresztą ja mam bardziej dojrzałego męża niż wy wszystkie i on już od dawna był
            > gotów na ślub i dzieci!

A Ty co jasnowidzem jestes??? Skad Ty mozesz widzieć jacy sa nasi przysli
            mezowie??????
            • ozi29 Re: ????????????????????????? 29.12.06, 11:31
              przyszli;P
              • ashton Re: ????????????????????????? 29.12.06, 11:37
                Rany koguta, a może by tak łaskawie skończyć z podziałem na "lepszych"
                i "gorszych", hę???
                Plus minus wszystkie jesteśmy w podobnej sytuacji - szczęśliwe przyszłe lub
                świeżo upieczone mężatki. I tego się trzymajmy!
                • ozi29 Re: ????????????????????????? 29.12.06, 11:38
                  No ale jak tu niereagowac, skoro dziewczyna wypisuje takie rzeczy...
                  • paola_23 Re: ????????????????????????? 29.12.06, 12:23
                    wiedziałam że tak będzie...
                    niektóre osoby z góry są nastawione wojowniczo.
                    czy ja z wami walcze?! jesteśmy chyba po tej samej stronie, może ja już jestem
                    po a wy za jakiś czas weźmiecie ślub, ale i tak powinniśmy trzymać się razem i
                    wspierać. ja nic do was nie mam tylko oceniałam zachowanie lumidee23, która wg.
                    mnie pokazała swoją niedojrzałość i niestety ale na tym forum coraz więcej jest
                    takich dziewczyn, które zakładają wątki pozbawione jakiegokolwiek sensu i
                    czasami wręcz śmieszne, albo też piszą posty w których zawierają słowa typu
                    wsióra, laska, ci... itp.
                    • anek45 Re: ????????????????????????? 29.12.06, 12:26
                      iestety ale na tym forum coraz więcej jest
                      > takich dziewczyn, które zakładają wątki pozbawione jakiegokolwiek sensu i
                      > czasami wręcz śmieszne, albo też piszą posty w których zawierają słowa typu
                      > wsióra, laska, ci... itp.
                      Najsmutniejsze, ze ten przypadek to 2 w 1.
                      • paola_23 Re: ????????????????????????? 29.12.06, 12:28
                        masz na myśli lumidee23?!
                        ja myślę, że to jeszcze dziecko ale kiedyś dojrzeje i zrozumie że takie reakcje
                        nie przystoją kobiecie, która chce byś żoną i matką!
                        • anek45 Re: ????????????????????????? 29.12.06, 12:34
                          No przecież nie św. Mikołaja. Może i dojrzeje, oby przed slubem, bo rozwód bywa
                          kosztowny. A w tym przypadku niepotrzebny. Cała nadzieja w narzeczonym, ze
                          przejrzy na oczy.
                          • justyna.e Proponuje zakończyć już temat 29.12.06, 12:42
                            Proponuje zakończyć już temat - myślę, że się ze mną zgodzicie.

Pozdr,
                            J.
                            • ozi29 Re: Popieram... 29.12.06, 12:44

• paola_23 Re: Proponuje zakończyć już temat 29.12.06, 12:46
                              pewnie to chyba jedyne sensowne wyjście!
            • paola_23 Re: ????????????????????????? 29.12.06, 12:18
              dojrzalszego wiekiem....
              Nic złego nie miałam na myśli.
              Nie rób scen zaraz. spokojnie nie o to mi chodziło. jak ja go poznałam to już
              był od was o kilka lat starszy a ja miałam 17 lat to niestety ale musieliśmy
              poczekać i tak ponad 7 lat... teraz on ma 35 i trochę szkoda mi że musiał tak na
              mnie czekać...
              • ozi29 Re: ????????????????????????? 29.12.06, 12:19
                Ok juz sie nie tłumacz!!!
                • paola_23 Re: ????????????????????????? 29.12.06, 12:26
                  nie tłumacze się i sama zastanów się kto się tu trzepia?!
                  Pisałam do lumidee23 a nie do ciebie a słowa o dojrzalszym od was facecie są z
                  reguły prawdziwe bo może dwie czy trzy mają męża w podobnym wieku bądź starszego.
                  Zresztą jak nie rozumiesz to twoja sprawa!
                  Powodzenia!
                  • ozi29 Re: ????????????????????????? 29.12.06, 12:41
                    Słuchaj , nie rob ze mnie "czepialskiej" i idiotki zarazem, bo sama wpierw
                    piszesz, ze Twoj maż jest napewno dojzalszy od "naszych", a teraz obracasz kota
                    ogonem! Daj spokoj moze, co?
                    • paola_23 Re: ????????????????????????? 29.12.06, 12:45
                      ja nie rozumiesz sensu mojej wypowiedzi to już nic na to nie poradze.
                      kto się czepia to widać gołym okiem.
                      ja nic nie sugeruje.
                      chcąc nie chcąc to mój już mąż jest dojrzalszy wiekiem i co z tego?!
                      nawet jeśli to co obraziłam tym ciebie?!
                      Zresztą nieważne...
                      Życzę powodzenia!!!
                      • justyna.e Pola - konczmy juz ten temat, ok? 29.12.06, 12:47
                        • justyna.e Re: Pola - konczmy juz ten temat, ok? 29.12.06, 12:47
                          mialo byc Paola - sorki wink
                      • ozi29 Re: ????????????????????????? 29.12.06, 12:49
                        Nie, ja sie ani nie obraziłam, ani nie jestem zla na Ciebie, po prostu wkurzyło
                        mnie to, ze napisałas tak nie znajac naszych narzeczonych! Ale Ok koniec tematu!
        • izimi Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 03.01.07, 17:00

> jak sie ma firme w wieku...20 latsmile
          solarium z mamą na spółkę ?

do : justyna.e
          Moja Droga, jeśli uważasz, że wątek powinien być zakończony i nie jest już dla
          Ciebie interesujący, to chyba wystarczy przestać go czytać, prawda ?

no nie mogłam się opanować...
    • justi54 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 14:44
      Masz ładniejsze sztuczne paznokcie niż pierścionek. Ale gratulacje z zaręczyn z
      paznokci też.
    • jolka9919 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 14:45
      lumidee23 dla mnie to bardziej obrączka niz pierscionek(ale podoba mi sie) -
      uwierz mi ze powtarzajac ze masz tam brylanty robisz tylko z siebie ....taka o
      której sie mówi na co poleciala...poza tym czytam twoje posty i..jestes
      zrownowazona ??naprzemiennie gniew i radosc ,kobieto pilnuj lepiej przyszłego...
      a tak pozatym to nie zele????? nie akryle? to natura? jesli tak wspólczuje..

• lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 14:52
        hehehe no fakt..czlowiek zapuszcza pol roku paznokcie..co przy mojej chorobie
        jest trudne bo sa slabe..a tu go wysmieja...na moich panokciach nie wolno robic
        zelu...bo mam bardzo słabe nic by z nich nie zostało...
        przyszłego nie pilnuje sam sie pilnuje..
        nie jestem pierwsza , ktora poltora roku wczesniej rezerwuje...ale co ja sie
        bede tlumaczyc...poprostu la.mi.la ktorej juz wszystko wytlumaczylam jest a nia
        juz ok a wy sie czepiacie ;/

odpowiedz o brylantach tez jest do monalizki , ktora znam osobiciewink wiec sie
        nie czepiajcie tylko czytajcie dokladnie a nie jedziecie na mnie ze lece na
        pieniadze....bo to ja mam firme a nie moj facet...zanim kogos obraziie
        zastanowcie sie
        • justi54 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 15:05
          Paznokcie są sztuczne to widać na pierwszy rzut oka nawet dla laika to raz
          (zobaczcie przy skórkach). Dwa jak byś zapuszczała pół roku to długość byłaby
          inna. Ale gratuluję nadal. Pierścionek nadal brzydki a że z "opiłkami"
          brylantów.
          • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 15:14
            paznokcie maja dokladnie 1.9 cm a nie 3,5 ;/ ja sie z wami klocic nie bede...
            • monica233 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 23:03
              ehehehe ale sie jej czepiacie jak niewiem co.Jestescie załosni i zazdroscicie
              jej ze sie zarecyzla i ze jest szczesliwasmilenaparwde jest przpiepkny pierscionek
              piekniejszego pierscionka niewidzialamsmilenaparwde!!! Ludziska po cholere sie jej
              czepiacie?Zachowujecie sie tak jakbyscie mieli 16 eheh załosne!!!Laska chciala
              sie pochwalic pierscionkiem i napisala ze jest szczesliwa i bla bla bla... a tu
              zaraz sie pieprzycie o jej pazurach czy to wazne ze ma swoje naturalne albo
              stuszne?ehehe smiac mi sie cche z was buahaha.Po cholere sie cipy wypowiadacie?
              Lumidee23 olej wszytskich na prawo i na lewo i im nieodpisuj!!Pozdrawiam i
              przesylam buziaczkismilekiss
              • monalisa.pl Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 08:07
                Po cholere sie cipy wypowiadacie?

no wlasnie cipo - po cholere sie wypowiadasz????

jak juz chcesz cos napisac to na drugi raz sie zastanów nad słownictwem!
              • anek45 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 09:09
                naparwde jest przpiepkny pierscionek
                >
                > piekniejszego pierscionka niewidzialamsmilenaparwde!!!
                To bardzo mało widziałas.

Laska chciala
                > sie pochwalic pierscionkiem
                Zupełnie jak dzieci w przedszkolu.

>Po cholere sie cipy wypowiadacie?
                Popracuj moze nad swoim słownictwem i ortografią, bo zadne z tych dwóch
                zaszczytu ci nie przynosi.
              • paola_23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 11:19
                Kolejna osoba na tym forum nie potrafiąca korzystać poprawnie ze słownictwa...
                Żenada...
                Wniosek jest jeden, że chyba teraz większość panien młodych to jeszcze dzieci
                niedojrzałe do małżeństwa... Szkoda...
                Najpierw dowiedz się moja droga do czego służy forum a potem możemy dyskutować!
          • anesia223 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 15:16
            Lumidee23 chce mi się z Ciebie śmiać.... Sorki piszesz o niedoczynności
            tarczycy jak o chorobie śmiertelnej. Piszesz to chyba, żeby wzbudzić
            zainteresowanie czy może podzić dla twojej osoby. Ja choruje na niedoczynność
            tarczycy od 7 roku życia, obecnie mam 22 lata, od kilku lat wykryto u mnie
            Hashimoto, powinnas wiedizec co to jest-przewlekłe zapalenie tarczycy i wyobraź
            sobie ze zupełnie tego nie odzuwam, moje zycie niczym od innych zdrowych ludzi
            sie nie różni. Nie robie z tego tragedii, choc wiem ze moga byc nastepstwa
            tejze choroby, ale nawet o tym nie mysle, bo po co???
            P.S. Moj chłopak oświadczył mi się w dzień Wigilii u moich rodzicówsmile, tez
            jestem szczesliwa, pozdrawiamsmile
        • monalisa.pl Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 15:34
          odpowiedz o brylantach tez jest do monalizki , ktora znam osobiciewink

oooooo dlaczego ja nic o tym nie wiemwink)))?znamy sie? moze mnie mylisz z inna
          monaliząsmileale nie wazane! i tak zycze powodzenia a pierscionek ma sie Tobie
          podobac a nie innymwink mi sie nie podoba ale moj moze za to sie np wam nie
          podobac
          • pytajnik55 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 16:58
            Czytałam tą "dyskusję" z coraz większym przerażeniem. Złość, zawiść, pycha...
            Jedna drugą mogłaby w łyżce wody utopić. Nie rozumiem jak można mówić o własnym
            szczęściu i miłości atakując innych, wyśmiewając ich.
            Zarówno założycielka topicu, jak i niektóre forumowiczki wykazały się żenującym
            poziomem. Smutne.

Zazdroszczę facetom. Oni przed ślubem nie chwalą się kolegom swoimi
            garniturami, obrączkami itp. W tej kwestii są normalni. I lepsi od swoich
            przyszłych żon.

Pozdrawiam i życzę więcej zdrowego rozsądku! smile
    • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 17:15
      Heh czytajac Twoje posty, mam wrazenie jakbys miała z piętnaście lat ale to
      szczegół...
      Pierscionek nie w moim guscie, według mnie zbyt mało "zareczynowy" ale wazne,
      ze Tobie sie podoba i jestes szczesliwa!
      Ale skoro zamieszczasz zdjecia to musisz sie liczyc z krytyka!
      • kasiad50 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 14:56
        Stwierdzenie,że pierscionek jest zbyt mało "zaręczynowy" zwaliło mnie z nóg sad
        A niby kto stwierdził,który pierścionek jest więcej lub mniej zaręczynowy?
        • ashton Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 14:59
          Hyhy, ja pokazywałam twarz i całą resztę wink nie raz i nie dwa... mogę raz
          jeszcze, co mi tam.
          ashton.fotosik.pl/albumy/58187.html
        • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:19
          ojejka, po prostu zareczynowy pierscionek kojarzy mi sie ze "skromnym"
          kamyczkiem w srodku;P a nie ...
          • ashton Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:22
            Różne widziałam pierścionki zaręczynowe, sama taki "typowy" wg Ozi pierścionek
            z kamyczkiem w środku dostałam od rodziców na 25. urodziny i wszyscy myślą że
            to zaręczynowy właśnie wink
            • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:24
              No nic nie poradze na to, ze mi zareczynowy pierscionek kojarzy sie
              z "prostota " a nie tandeta;P
              • ashton Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:27
                Ważne żeby się podobał - mnie się mój bardzo podobał, jak przez ponad rok
                patrzyłam na niego przez szybę wystawową u jubilera; gdy się go nareszcie
                doczekałam okazało się, że jest kompletnie niepraktyczny, przez te niespełna
                dwa lata codziennego noszenia gałązeczki się powyginały sad
                • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:29
                  A bo to tak teraz wszystko "robia"crying
              • justyna.e Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:29
                ozi - no musze zareagowac...
                > No nic nie poradze na to, ze mi zareczynowy pierscionek kojarzy sie
                > z "prostota " a nie tandeta;P

czy to oznacza, ze jak ktos ma pierscionek nie kojarzacy sie z prostota to jest
                tandetny!!!??? piercionek bogaty, z brylantami, czy czyms tam innym drogim jest
                tandetny??? chyba przesadzilas?
                • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:31
                  Nie, tandetny to dla mnie taki, ktory jest po prostu "przesadzony" ;P
                  A co to niebrylanty to tandeta, zle mnie zrozumiałas!
                  • justyna.e Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:34
                    ozi, no Wy juz lepiej nic nie piszcie o tych pierscionkach, prawda jest tez
                    taka ze to facet wybiera a my tylko lub az nosimy! wink
                    chociaz moj jest cudowny i nie bralam udzialu w jego wyborze!
                    • ashton Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:36
                      Noo, i jeszcze ważne żeby się ładnie z obrączką komponował, hihi smile))
                    • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:37
                      Ok ja juz nic nie napisze na ten temat ;P
                • kasiad50 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:36
                  Justyna,tak trzymaj :o)
                  Ozi to ekspert od pierścionków,weselai wszystkiego co się ze ślubem kojarzy.
                  Skoro ona mówi, że pierścionek jest tandentny to taki jest.
                  Wypowiada się na prawie co drugim wątku, widocznie nie ma nic lepszego do
                  roboty...
                  • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:39
                    kasiad50 napisała:
                    > Ozi to ekspert od pierścionków,weselai wszystkiego co się ze ślubem kojarzy.
                    > Skoro ona mówi, że pierścionek jest tandentny to taki jest.
                    > Wypowiada się na prawie co drugim wątku, widocznie nie ma nic lepszego do
                    > roboty...

A co nie moge?????/
                    Daruj sobie ta ironie!
                    Ekspertem nie jestem, bo inaczej by mnie tu nie było, jak mi sie cos nie
                    podoba, to pisze, a nie udaje, ze wszystko jest cacy!!!
                    • kasiad50 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:42
                      To nie jest ironia moja droga.
                      Tylko Tobie prawie zawsze się coś nie podoba.
                      Ja zaczęłam czytać to forum w styczniu,ale w październiku przestałam,ciagle to
                      samo i to samo.
                      Ale w jaki wątek bym nie weszła to wszędzie tylko ozi i ozi.
                      Czy ty nie pracujesz, nie studiujesz? Bo chyba tylko przesiadujesz na forum...
                      • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:43
                        A co Ci do tego co ja robie???
                        skoro tak doskonale wiesz kiedy tu jestem a kiedy nie, to co Ty w takim razie
                        robisz, czyzby to samo? Smieszna jestes!
                        • kasiad50 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:46
                          Wiem kiedy jesteś,a raczej kiedy bywałaś bo swego czasu dużo to forum czytałam.
                          A dzisiaj wchodze pierwszy raz od miesiaca i znowu widze ozi.
                          Więc moja droga ja śmieszna nie jestem.
                          • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:48
                            Pozwol, ze bede "siedziała" gdzie chce!
                            A jezeli, az tak cie draznie, to po prostu nie czytaj moich wypowiedzi, proste!
                            • kasiad50 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:49
                              Trudno nie czytać skoro WSZĘDZIE są.
                              • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:50
                                No ale przeciez nie musisz ich czytac... zawsze mozesz je omijac!
                                • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:54
                                  dziewczyny no...ze mnie sie smiejecie ile wy macie lat fakt..ja mam 20.. ale wy
                                  chyba jestescie ciut starsze ode mnie prosze was..smile

Szczesliwego nowego roku..Ozi kiedy masz slub??smile
                                  • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:56
                                    My sie nie kłócimy, wymieniamy poglądy!

> Ozi kiedy masz slub??smile

Tak jak sygnaturka wskazuje;P
                                    • kasiad50 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:58
                                      No właśnie,my się nie kłócimy tylko wymieniamy poglądy big_grin
                      • dama_jedna Kasiu, ozi wylali z pracy. 31.12.06, 13:53
                        Dziw, że tak późno....Ale ważne, że dyrektor PCPR z Legnicy z leniwywm
                        urzędnikiem zrobił porządek.
                        • lumidee23 Re: Kasiu, ozi wylali z pracy. 31.12.06, 15:49
                          wiesz co.....;/ wezzz sie schowaj utworz nowy watek albo cos ;/ i dajcie juz jej
                          spokoj...a juz na bank nie na tym watku ;/

Ozi smile wal to milej zabawy
                        • ozi29 Re: Kasiu, ozi wylali z pracy. 03.01.07, 13:15
                          No wkoncu, widzisz, doczekałaś się smile))))))))
                  • justyna.e Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:40
                    kasiad50 - nie chce tak trzymac... poprostu tak czytam sobie niektore watki i
                    nagle okazuje sie, ze zmierzaja w zupelnie innym kierunku, szanuje zdanie ozi,
                    Twoje, kazdej z nas, mamy swoje problemy, watpliwosci, marzenia, itp. jestesmy
                    kobity i to naturalne, ze kazda chce wzrucic swoje przyslowiowe 5 groszy wink ale
                    czasami trzeba przystopowac, odpuscic, usmiechnac sie i isc dalej...do innego
                    watku wink)) Pozdrawiam, J.
                    • justyna.e Zmykam, do wtorku ;-) 29.12.06, 15:43
                      wesolej zabawy sylwestrowej i happy new year!
                      Pa!
                    • kasiad50 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:44
                      Ja też tak uważam.
                      Zaczęłam się udzielać na forum w lipcu,napisałam w kilku wątkach i mi się
                      znudziło ;o)
                      Ale niektóre panny to chyba nic innego nie robią tylko piszą i piszą i piszą,
                      jakby ślub zajmował im całe życie...
    • robilka Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 17:17
      ta cala rozmowa tutaj, te wszytskie posty a szczegolnie posty autorki sa tak
      zenujace ze az mam niesmak w buzi! A kiedy nam pokazesz swojego cudownego
      narzeczonego? Bo nie mysle, ze brzydki skoro u Ciebie wszytsko takie cudne to i
      narzeczony pewnie jak z bajki i na bialym koniu pewnie przyjechal z
      pierscionkiem... Jejq po takich postach to ja juz wiem dlaczego o 20 letnich
      pannach mlodych ma sie taka opinie na forum sad P.S. A z tymi paznokciami to juz
      jestes zupelnie smieszna, bo widac jak prawdziwe wystaja spod tych sztucznych a
      Ty tu piszesz ze to twoja bleeeee okropne.
    • ozi29 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))) 28.12.06, 17:17
      sory ale jak to sa Twoje naturalne paznokcie to ja jestem
      krasnoludkiem!!!!!!!!!
      Daj spokoj!
    • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 17:57
      wiedzialam ze sie taka wojna zrobi...swoje foto pokazalam to dlaczego mam faceta
      nie pokazac...ale to moge prywatnie..na maila bo tu ie bede umieszczac..bo sie
      nie zgodzi....

a teraz powiem jedno zdanie KONIEC!!!! mi sie podoba...a o gustach sie nie
      dyskutuje...wiecej tu nie umieszcze zdjecia...obrazilam jedna laske potem ja
      przeprosilam...i bylo ok...a ta reszta co sie wypowiada...czy ktos was o cos
      pytal...nie..no wlasnie...ja pokazalam pierscionek i juz nic nie mowie...
      • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 18:06
        lumidee23 napisała:
        ta reszta co sie wypowiada...czy ktos was o cos
        > pytal...nie..no wlasnie...ja pokazalam pierscionek i juz nic nie mowie...

Bo to jest forum "dziecko" a nie wiem czy wiesz, ze forum służy m.in do
        wypowiadania sie!
        • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 18:42
          ale to nie jest takie forum;/ gdzie ludzie po sobie jada....do tego sa inne fora
          np na luzie...ale nie tu!!!!
          • lobo25 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 19:32
            hej
            uwazam ze masz piekny pierscionek i jestes bardzo atrakcyjna dziewczyna, wiec
            nie przejmuj sie tymi wrednymi komentarzami, jakbys kiedys chciala pogadac na
            gadu to wyslij swoj numer na gazetowego
            pozdrawiam
    • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 19:44
      dziekuje bardzo stwierdzilam , ze nie ma sie czym przejmowacsmile hehe nazwano mnie
      tipsiara blondi...chyba ta laska co mnie nazwala nigdy nie byla na dyskotece i
      prawdziwych blachar nie widziala heheheh buziaki pozrawiam
      • mayagaramond Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 20:22
        pierscionek calkiem, calkiem.

Ale paznokcie to tragedia. Ani ladne ani eleganckie ani seksowne. Modne tez nie.
      • justyna.e o rany! myslalam, ze ten watek juz zakonczony!!! 03.01.07, 13:17
        o rany! myslalam, ze ten watek juz zakonczony!!!
    • jolka9919 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 22:42
      lumidee23 bez obrazy ale ci sie nudzi ...!!!!
      powiem za ozi ale juz nie o tych twoich naturalnych odrosnietych
      paznokciach...jak ty masz firme to wspolczuje Twoim klientom!!!!
      resztetwoich wypowiedzi nie skomentuje...
      bo po co....
    • yoga22 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 28.12.06, 23:03
      dobry kawał...
      nie pisz bzdur, że to są prawdziwe paznokcie, bo nie są. widać z daleka odrosty.
      a co do pierścionka to się nie wypowiadam bo w ogóle w takich nie gustuję.
      Co do Twoich wypowiedzi to są najzwyczajniej proste i chaotyczne.
      Nie wiem komu to słoma z butów wystaje....
      • paola_23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 09:24
        Mi tam paznokcie (które zresztą na 100% są sztuczne) czy pierścionek nie
        przeszkadzają, bo to twoja sprawa i jak Ci się podobają to najważniejsze. Życzę
        Ci byś była szczęsliwa ale twoje wypowiedzi i słowa których używasz do
        komponowania zdań świadczą, że jesteś jakaś niedojrzała. Forum jest po to żeby
        się wypowiadać i jeżeli zamieszczasz zdjęcia to po co?! Chciałaś by każdy Cię
        pochwalił i pozazdrościł Tobie?! Wierz mi że nigdy tak nie będzie, bo każdy
        człowiek ma inny gust. Jednak ja zabrałam swój głos co do postów, bo były
        tragiczne. Ja nie jestem też od oceniania czy dojrzałaś do ślubu i czy dobrze
        robisz że planujesz go z takim wyprzedzeniem, bo to pokaże czas.
        Nic nie mam do ciebie i zyczę powodzenia!
        • cafe_de_flore Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 09:51
          Kazdy ma taki pierscionek i paznokcie jaki mu odpowiada smile Nie kloccie sie
          dziewczeta bo zlosc pieknosci szkodzi i jak was maz w kosciele zobaczy takie
          zgorzkniale od tych klotni to i palac ani brylanty nie pomoga smile

Pozdrawiam was cieplutko, a tu moj pierscionek, dostany dopiero co niedawno

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ca6ab73dd3af0db6.html
          • fiona83 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 10:00
            cafe_de_flore napisała:

> Nie kloccie siedziewczeta bo zlosc pieknosci szkodzi i jak was maz w kosciele
            zobaczy takie
            > zgorzkniale od tych klotni to i palac ani brylanty nie pomoga smile

Tylko tu się toczy spór czyja racja jest jedyną racją : "mojsza" czy "twojsza"
            (cytując Marka Koterskiego)

cafe_de_flore - boski pierścionek !
          • justi54 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 10:06
            No i to jest piękny, delikatny i elegancki pierścionek. A autorka wątku jak
            wdziewa brzydactwo na sztuczne, źle zrobione i w dodatku zaniedbane (ach te
            skórki)paznokcie to powinna sie liczyć z falą krytyki. Pierścionka nie zmieni
            ale "tipsiarę" powinna znaleść inną.
          • paola_23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 10:08
            Tylko, że jak zauwazyłaś ja nie dyskutuje na temat ładnego czy też nie
            pierścionka albo prawdziwych czy też nie paznokci. Mój mąż jak się zaręczaliśmy
            5 lat temu to kupił mi sam pierścionek, który jest i będzie dla mnie
            najpiękniejszy, bo od serca i z ogromnym uczuciem i miłością... Ja jestem już po
            ślubie i nie grozi mi zgorzkniałość przed ołtarzem...
            Poza tym z nikim się nie kłócę, tylko stwierdzam iż koleżanka nie umie przyjąć
            słów krytyki a reaguje na nią zachowaniem conamniej żenującym...
            Nic poza tym.
          • paola_23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 10:13
            Co do pierścionka to mogę się wypowiedzieć, bo mam baaaardzo podobny i szczerze
            jest on w moim guście! Gratuluje zaręczyn! Bardzo ładny i delikatny pierścionek!
            Co do paznokci (tym razem moich) to miałam pierwszy i ostatni raz w życiu tipsy
            z okazji ślubu i może ładnie to wyglądało na samą uroczystość ale później nie
            mogłam nic w nich robić a łamały się od każdej niemalże czynności. Ogólnie nie
            polecam, bo przez 3 miesiące moje paznokcie dochodziły do poprzedniego stanu...
          • monalisa.pl Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 10:14
            bardzo ładny! takie lubie
            sama mam b.podobny
          • napolnoc Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:16
            cafe...mam niemalze identyczny pierscionek smile
            Biale zloto z cyrkonia (jak mi sie narzyczony wzbogaci, to wymieni kamyk na
            brylancik smile))
          • anetina Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 09:32
            Cafe...
            mam coś podobnego
            tylko sam pierścionek jest grubszy i troszkę ozdabiany
    • divaa Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 10:35
      Ale jazda na tym forum podoba mi siesmile. lumidee23 wyobrazałam sobie nie wiadomo
      jaki dworek a, to zwykły lokal w mikołajowicach, na który i mnie satc mimo iz
      nie mam własnej firmysmile).Więc niepotrzebnie tak sie przechwalasz!!Przypomniało
      mi sie ze jak kiedys jechałam zeby zobaczyc ten "dworek", to omal nie
      przejechalismy niedaleko tego lokalu jakiejs kurysmile) Tak wiec nie ma sie
      ekscytowacsmile). P.S. A paznokcie nadają sie juz do uzupełnieniasmile)
    • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 14:37
      zeby chociaz jedna byla tak odwazna i pokazała twarz..smile a ja nie mam wesela w
      mikolajowicahc bo nie spodobało mi sie..to ze z sali do tanczenia wchodzi sie do
      wc..i mam w Paszkówce pod Krakowem..smile

Dla ścisłosci..Mikołajowice to dworek..a nie pałac..smile

Do laski , ktora mnie podobno zna..nie znasz mnie na bank..bo to nie ta
      lumidee23..ale fakt wiem o kogo Ci chodzi..smile

Sluchajcie a moze pomyslałybyscie o jednym..nie ja wybierałam ten
      pierscionek...to dlaczego jedziecie po mnie.. sad a na swoje paznokcie..naturalne
      mam polozyny zel..bo byly słabe matowe , słabe...ale nie mam tipsow.. wiec nie
      wiem dlaczego piszecie , ze jestem tipsiara..sad

nie wiem dlaczego tez uwazacie , ze jak czlowiek ma firme to m mase kasy
      utrzymuje z niej rodzicow i rodzenstwo!!!

pierscionek dostalam nie mialam na niego wplywu...na bukiet tez..

moze zakonczmy juz to ok???

Przepraszam smile nie mam juz do nikogo urazy zreszta co bym tu ie przeczytała i
      tak bede szczesliwasmile

pozdrawiamsmile
    • dziuneczka.pl Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:36
      Autorka zakonczyła watek...
      Prezprosiła!!!
      A wy dałej.Przeczytajcie co ona pisze.Ona ma rcaje dostała ten pierścionek...nie
      miała na to wpływu pogodzcie sie juz.
      Jestem tu nowa..ale sama nie wiem co o tym myslec..
      • ashton Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:38
        Dziuneczka - ja jako "ciocia dobra rada" mówię: wróć na to forum dopiero parę
        miesięcy przed ślubem, dłużej przebywając zgłupieć można wink
    • dziuneczka.pl Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:50
      kurde no nie kłoccie sie!!!! przejdzie sobie na inny watek ;/ kurde chcialam
      poznac to forum z dobrej strony sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka