sady2 28.12.06, 14:47 Poszukuje zespołu na wesele z okolic Olsztyna termin 16 czerwiec 2007. Czy możecie cos doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jo-asia83 Re: Zespół - Wesele -Olsztyn 28.12.06, 21:53 Witam. tez dopiero co rozglądałam się za zespołem z Olsztyna-ślub mam 15 września 2007. Są dwa fajne zespoły-KOMP i Decover. Ja się zdecydowałam już praktycznie na zespół KOMO-słyszałam, że bardzo fajnie grają na weselach. A masz już może jakiegoś fotografa? a zciekawości-gdzie macie wesele? pozdrawiam.Olsztynianka Odpowiedz Link Zgłoś
sady2 Re: Zespół - Wesele -Olsztyn 29.12.06, 13:42 Mam dwa dodatkowe pytania KOMP czy KOMO nie moge nic namierzyc w necie. Co do decover to juz o tym słyszałem. Dieki za podpowiedź jeżeli masz jakiś telefon lub namiary na te KOM... to napisz. Poszukiwanie fotografa to nastepny krok Odpowiedz Link Zgłoś
gabi551 Re: Zespół - Wesele -Olsztyn 29.12.06, 04:23 Mogę polecić zespół, który grał na moim na waselu. Nazywają sie "Alice Band", sprawili, że był to najcudowniejszy wieczór w moim życiu.Goście wspominają do tej pory,byli zachwyceni i zdumieni poziomem artystycznym i klasą tych ludzi.Grali także na weselu u kilkorga moich znajomych.Spróbuj zadzwonić, może mają wolny termin. Życzę powodzenia i Wspaniałego Nowego 2007 Roku.Gabi. /tel.do Alicji 0601208683/ Odpowiedz Link Zgłoś