jan.bar 01.01.07, 11:51 do tego wokal i saksofon na żywo, co sądzicie o takiej kapeli na wesele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mwa77 Re: zespól grający muzykę z CD 01.01.07, 15:14 ciezko nazwac to zepolem. dla mnie zespol to kilka osob grajacych na instrumentach. ale teraz coraz czesciej widze, ze korzystaja z mini discow i nawet spiewanie to juz jest tylko otwieranie ust. w wersji ktora podajesz bralabym tylko pod uwage cene, bo co innego zespol grajacy na zywo co innego odtwarzanie muzyki. a moze dj z wokalistka, spiewajaca a nie udajaca? bedziesz mial muze cale przyjecie, bo kiedy wokalistka bedzie miala przerwe, dj bedzie dalej ciagnal impreze. tak tylko rzucam opcje pod rozwage, bo to co robia pseudo zespoly mnie mierzi. do tego jeszcze kwestia alkoholu. no ale to juz inny watek. po prostu jestem troche rozjuszona po sylwestrze, gdzie zespol "troche" sie stankowal w knajpie i ciezko im bylo zlapac rytm po pewnej godzinie Odpowiedz Link Zgłoś
matisband Re: zespól grający muzykę z CD 08.01.07, 13:35 Witam bardzo serdecznie, jeśli nadal szukają Państwo zespołu na wesele proszę zobaczyć naszą stronę internetową www.matisband.republika.pl można tam dowiedzieć się więcej o naszym zespole. Tel: 505788507 Pozdrawiam Czesław Bienias zespół muzyczny MATIS z Rudnika nad Sanem - Podkarpackie. Odpowiedz Link Zgłoś