gabrielka_k 05.01.07, 08:59 to już jutro. w sumie jestem spokojna, tylko mam takie jakieś dziwne mrowienie w brzuchu... też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabela.16 Re: chyba zaczynam się denerwować 05.01.07, 09:37 ja tez ja tez.ze mna jest atk dziwnei bo mam ahania nastrojow raz jestem spokojna bo wiem co biore a z drugiej niepokoj zwiazany z sama organizacja tej imprezy.pozdr.trzym,ajmy sie Odpowiedz Link Zgłoś
anetan39 chyba zaczynam się denerwować 05.01.07, 10:31 No dziewczyny trzymajcie sie, bedzie dobrze !!!! Ja to chyba przed swoim slubem dostane zawalu, czy wszystko pojdzie sprawnie i po naszej mysli. (mysle o calej tej organizacji wesela) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielka_k Re: chyba zaczynam się denerwować 05.01.07, 10:41 chyba najbardziej boję się ślubu, bo wesela nie. ale na ślubie wszyscy patrzą tylko na nas i wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: chyba zaczynam się denerwować 05.01.07, 10:43 Trzymam kciuki za jutrzejsze Panny Młode! Wypiję za Was toast moim urodzinowym szampanem )) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielka_k Re: chyba zaczynam się denerwować 05.01.07, 10:49 wszystkiego najepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: chyba zaczynam się denerwować 05.01.07, 10:52 ashton.wiem wiem pamietam ze 6ztycznia obchodzisz urodzinki wiec swietyjemy razem hehehehe.wszystkiego naj i dzieki za rady i wsparcie.dziewczuny 06.01 damy rade!!! oj kurcze ale ja jestem prozna...brrr ja uwielbiam byc w centrum uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
malinakalina Re: chyba zaczynam się denerwować 05.01.07, 13:41 He ,ha ,....Ja tez bycie w centrum uwagi wydaje mi sie dosc przyjemne a wdodatku wszyscy sie zachwycac i bede miala eksta sukienke ,no zyc nie umierac ..Pozdrowienia dla dziewczyn z jutrzejsza data ,trzymam kciuki a dla Ashton wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia_851 Re: chyba zaczynam się denerwować 05.01.07, 18:33 Trzymam za was mocno kciuki!!! napewno wszystko będzie super tak jak sobie wymarzyłaście) pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczona12 Re: chyba zaczynam się denerwować 05.01.07, 18:38 Uda sie i bedzie Bosko!! tylko usmiechaj sie!!! bylam ostatnio na dwoch weselach i brakowalo mi... usmiechu i radosci u mlodych.... byl tylko stres...szkoda.... ja mam dopiero za pol roku a juz sie denerwuje wiec pewnie prezd slubem to tylko na melisce bede jechac! bedziesz jutro ksiezniczka z bajki!!!! mój suwaczek <a href="www.skrypty.bizneswesele.pl/Pamietniki/pamietniki.php?mod=show&id=160" target="_blank"> blog panny mlodej </a> Odpowiedz Link Zgłoś