Dodaj do ulubionych

mop vileda ze spryskiwaczem

10.07.12, 10:41
może macie i chwalicie bądź uważacie że to bubel, proszę o opinie. Wydaje mi się wygodne ale moze tylko się wydaje...
Obserwuj wątek
    • ciuchcia2 Re: mop vileda ze spryskiwaczem 10.07.12, 13:22
      Fajna sprawa do szybkiego "odświeżenia". Niestety nie umyjesz tym mopem podłogi tak dokładnie jak zwykłym. Ja używam go na co dzień, ale wcześniej muszę dokładnie zamieść / odkurzyć, bo pięknie roznosi wszystkie znalezione kłaczki smile Raz na jakiś czas myję dokładnie tradycyjnym mopem i wtedy właśnie widać różnicę. Ale na co dzień, na szybko to moim zdaniem fajne.
    • lucyna_1980 Re: mop vileda ze spryskiwaczem 10.07.12, 13:41
      mop sam w sobie jest super, ale trzeba odkurzyć podłogę przed myciem bo wszystkie syfki łapie.
      sama funkcja spryskiwacza fajna bo nie trzeba moczyć calego mopa, żeby przetrzec podłogę, ale po przetarciu i tak go gdzieś wypłukać...
      Ma jedną wadę - jak wyciska się mopa w wiadrze energicznie uderzając to wylatuje płyn ktory wlewa sie do kija, ta sama sytuacja jak kij od mopa sie przewróci i uderzy o podłogę - zawsze coś nachlapie z tego kija.
      • ciuchcia2 Re: mop vileda ze spryskiwaczem 10.07.12, 20:28
        > Ma jedną wadę - jak wyciska się mopa w wiadrze energicznie uderzając to wylatuj
        > e płyn ktory wlewa sie do kija, ta sama sytuacja jak kij od mopa sie przewróci
        > i uderzy o podłogę - zawsze coś nachlapie z tego kija.

Mam dwa i w żadnym nic nie leci w opisanych wyżej sytuacjach. Może jakiś "trefny" Ci się trafił? sad
    • pandziksa Re: mop vileda ze spryskiwaczem 11.07.12, 00:20
      Czy ten mop pasuje do wiadra ultramax? Mam ultramax ale własnie coś mi sie rozlatuje i taki byłby ok
      • lucyna_1980 Re: mop vileda ze spryskiwaczem 11.07.12, 08:46
        pasuje
    • matyldamoja Re: mop vileda ze spryskiwaczem 11.07.12, 10:09
      dziękuję za odpowiedzismile zakupię
      • kaczucha01 Re: mop vileda ze spryskiwaczem 21.10.13, 21:00
        a gdzie kupic ten płyn do tego spryskiwacza, juz chyba wszedzie szukałam uncertain
        • anulka-am Re: mop vileda ze spryskiwaczem 21.10.13, 21:21
          Ja tam wlewam zwykły płyn np. Ajax wymieszany z wodą.
    • eddzik Re: mop vileda ze spryskiwaczem 21.10.13, 21:57
      mam, kupiłam jak byłam w ciąży, takie ułatwienie i dzięki bogu. POlecam
      a ten płyn do spryskiwacza widziałam tylko dostepny w gratisie z mopem. wlewam rozcieńczony woda płyn. wiecej wody, bo tak smugi zostaja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka