matyldamoja 10.07.12, 10:41 może macie i chwalicie bądź uważacie że to bubel, proszę o opinie. Wydaje mi się wygodne ale moze tylko się wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciuchcia2 Re: mop vileda ze spryskiwaczem 10.07.12, 13:22 Fajna sprawa do szybkiego "odświeżenia". Niestety nie umyjesz tym mopem podłogi tak dokładnie jak zwykłym. Ja używam go na co dzień, ale wcześniej muszę dokładnie zamieść / odkurzyć, bo pięknie roznosi wszystkie znalezione kłaczki Raz na jakiś czas myję dokładnie tradycyjnym mopem i wtedy właśnie widać różnicę. Ale na co dzień, na szybko to moim zdaniem fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: mop vileda ze spryskiwaczem 10.07.12, 13:41 mop sam w sobie jest super, ale trzeba odkurzyć podłogę przed myciem bo wszystkie syfki łapie. sama funkcja spryskiwacza fajna bo nie trzeba moczyć calego mopa, żeby przetrzec podłogę, ale po przetarciu i tak go gdzieś wypłukać... Ma jedną wadę - jak wyciska się mopa w wiadrze energicznie uderzając to wylatuje płyn ktory wlewa sie do kija, ta sama sytuacja jak kij od mopa sie przewróci i uderzy o podłogę - zawsze coś nachlapie z tego kija. Odpowiedz Link Zgłoś
ciuchcia2 Re: mop vileda ze spryskiwaczem 10.07.12, 20:28 > Ma jedną wadę - jak wyciska się mopa w wiadrze energicznie uderzając to wylatuj > e płyn ktory wlewa sie do kija, ta sama sytuacja jak kij od mopa sie przewróci > i uderzy o podłogę - zawsze coś nachlapie z tego kija. Mam dwa i w żadnym nic nie leci w opisanych wyżej sytuacjach. Może jakiś "trefny" Ci się trafił? Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: mop vileda ze spryskiwaczem 11.07.12, 00:20 Czy ten mop pasuje do wiadra ultramax? Mam ultramax ale własnie coś mi sie rozlatuje i taki byłby ok Odpowiedz Link Zgłoś
matyldamoja Re: mop vileda ze spryskiwaczem 11.07.12, 10:09 dziękuję za odpowiedzi zakupię Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha01 Re: mop vileda ze spryskiwaczem 21.10.13, 21:00 a gdzie kupic ten płyn do tego spryskiwacza, juz chyba wszedzie szukałam Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-am Re: mop vileda ze spryskiwaczem 21.10.13, 21:21 Ja tam wlewam zwykły płyn np. Ajax wymieszany z wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
eddzik Re: mop vileda ze spryskiwaczem 21.10.13, 21:57 mam, kupiłam jak byłam w ciąży, takie ułatwienie i dzięki bogu. POlecam a ten płyn do spryskiwacza widziałam tylko dostepny w gratisie z mopem. wlewam rozcieńczony woda płyn. wiecej wody, bo tak smugi zostaja Odpowiedz Link Zgłoś