alex176 12.01.07, 22:53 A co wy na taka fajna kiecuszkę powiecie???? www.allegro.pl/item156192425_bniebanalna_bsincerity_3070.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnsoc5 Re: A może taka:)? 13.01.07, 02:14 dla mnie wlasnie bardzo oklepana, ae wszystko zalezy od tego jak sie w niej wyglada tzn. jak Ty w niej wygladasz. jedno wiem - suknie trzeba ogladac na sobie a nie na zdjeciach Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: A może taka:)? 13.01.07, 07:47 zastanow sie lepiej nad tym trenem.do zabawy jest niewygodny a podpiety wyglada jak kufer.. Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszek1903 Re: A może taka:)? 13.01.07, 11:56 jak dla mnie bomba! dopoki jej nie przymierzylam... nie wygladalam w niej najlepiej a do tego jest STRASZNIE ciezka,a zpodpietym trenem po prostu lecisz do tylu musisz ja po prostu przymierzyc i zobaczyc jak sie w niej czujesz i czy dobrze wygladasz. wiec suknie przymierzaj,przymierzaj i jeszcze raz przymierzaj! Odpowiedz Link Zgłoś
olera24 Re: A może taka:)? 13.01.07, 12:01 też odnoszę wrażenie ze to reklama aha, ja miałam sincerity 3070, ale ładniejszą kolorystycznie, nie była taka cięzka, nic mnie nie ciagneło, nie spadała, i w ogóle to szalałam w niej że hej. Acha ta cena tam podana to chyba z kosmosu jest... Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: A może taka:)? 13.01.07, 12:55 chyba nie wszyscy rozumieją słowo "niebanalna" Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: A może taka:)? 13.01.07, 13:56 MI się nie podoba, taka oklepana, i do tego ten fason. Ale przymierz to zdecydujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: A może taka:)? 13.01.07, 14:57 Alex nie pyta o to czy ta suknia jej pasuje ona ja proponuje bo chce sprzedac przeciez to jej adres jest podany w ogloszeniu Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczona12 Re: A może taka:)? 13.01.07, 21:48 to jest moje marzenie mierzylam ja i jest cudna swietnie lezala na mnie sa 3 modele -biala,ecry i ercy z toffi mi ercy se bardziej podobala to jest stary model z 2005 ale klasycza i piekna ale zobaczylam ten watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=55277141 ona jest w tej sukience i jakos juz mi sie odechcialo... pogrubia.... a href= "http://www.skrypty.bizneswesele.pl/Pamietniki/pamietniki.php?mod=show&id=160" target="_blank" rel="nofollow"> stres przedslubny Odpowiedz Link Zgłoś
olera24 Re: A może taka:)? 14.01.07, 19:22 dziekuje Ci bardzo, nie wiedziałam, ze wygladam grubo, he he... Szkoda, że wyraziłaś sie o mnie w słowach "ona ją miała", zupełnie jakby mnie tu nie było, juz mogłas napisać ta dziewczyna, albo załozycielka wątku Odpowiedz Link Zgłoś
alex176 Re: A może taka:)? 14.01.07, 19:47 Dziewczyny, dzieki za tak liczną opinię o tej sukience Jak to mówią są gusta i guściki..... Ja kocham koronki.... mój facet też!!!! Dziewczyny nie patrzcie na zdjęcia.... na dobrej sesji na jedno cudne zdjęcie które ukarze sie w katalogu, jest robione 5 tys ujęć!!!!!!!!!!.... a coś czuje ze zdjęcia są robione z zaskoczenia a nie są pozowane... dodatkowo zdjęcia w katalogach są retuszowane , nakładane refleksy "prasowane zagięcia na kiecce"!!! Dziewczyny jak dla mnie liczy sie krój!!!! I pamietajcie jedno to nie z kiecka z najmodniejszego salonu będziecie żyły przez najbliższe 30- 50 lat tylko z facetem..... Takie jest moje zdanie i z góry przepraszam jeśli kogoś moja wypowiedzię obraże pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alex176 Re: A może taka:)? 14.01.07, 19:52 a propo koloru : biały jest kolorem niewinności i chciałam żeby mój facet o tym wiedział Z góry przepraszam jeśli obraziłam kogoś tą wypowiedzią !!! Z góry dzieki papa PS Czekam dalej na ciekawe komentarze.Kiecka dostępna takrze na dwukropek!!! Odpowiedz Link Zgłoś