kasiad50 Re: do twitty :) 23.01.07, 11:26 Chochlik za szybko nacisnął enter Mam pytanie.Gdzie kupiłaś swoje kolczyki, które widoczne są na Twoich zdjeciach ślubnych? Ja mam sukienkę, która na biuście będzie miała takie błyszczące ozdoby, z tego też powodu nie chcę niczego na szyję tylko w uszach chcę mieć jakies długie kolczyki. Bardzo mi się podobały twoje stąd mój wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
misia166 Re: do twitty :) 25.01.07, 13:15 hej Twitty kupiła swoje kolczyki w aparcie zobacz są na stronie) Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: do twitty :) 24.01.07, 11:52 Bywa, ale na Młodych mężakach. Ewentualnie e-mailem możesz ją ścignąć. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: do twitty :) 24.01.07, 12:30 widzę, że jest nas więcej jak się dowiesz to daj znać! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: do twitty :) 24.01.07, 13:54 Na Młode Mężatki to nie bardzo chce mi się wchodzić Ale chyba maila do niej napiszę i w ten sposób się dowiem tego czego potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: do twitty :) 24.01.07, 17:47 kasiad50 napisała: > Na Młode Mężatki to nie bardzo chce mi się wchodzić > Ale chyba maila do niej napiszę i w ten sposób się dowiem tego czego > potrzebuję dasz znać co i jak? nie bede pytac o to samo Odpowiedz Link Zgłoś