Dodaj do ulubionych

Pronovias Ladera

26.01.07, 12:56
Czy któraś z Was będzie miała tą sukienkę, albo chociaż ją mieryła? Co prawda
ja już mam inną, ale bardzo jestem ciekawa jak prezentuje się na żywo i
na "normalnej kobiecie". Pozdrawiam
www.suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=ladera
Obserwuj wątek
    • justyna.e Re: Pronovias Ladera 26.01.07, 13:05
      ja bede ją miala, mierzylam juz z 5 razy smile
      • kasia_beb Re: Pronovias Ladera 26.01.07, 13:18
        i jak? bo mierzyłam inne modele pronovias i niestety na żywo ich koronki tracą
        swoją zwiewność;/ a Ladera w dodatku jest przedstawiona pod takim kątem dziwnym
        i modelka podtrzymuje koronki...ale bardzo mi się podobasmile
        • justyna.e Re: Pronovias Ladera 26.01.07, 14:28
          mi się bardzo podoba, jest zwiewna, lekka i przede wszystkim "inna" niż
          wszystkie smile ma to coś! a to, że koronki traca troche swoją zwiewność wynika z
          tego, że suknia jest set razy mierzona, ściśnięta wraz z innymi na wieszaku,
          zakurzona, itp.
          czyję się w niej świetnie!
      • jotka151 Re: Pronovias Ladera 26.01.07, 14:25
        To jednak zdecydowałaś się na laderę? Ja mierzyłam Twój drugi typ - Pompadour i
        się zakochałam wink
        • justyna.e Re: Pronovias Ladera 26.01.07, 14:26
          jotka151 - jednak Ladera smile Pompadour jest boska ale jest wiele podobnych smile
    • dottanovia Re: Pronovias Ladera 26.01.07, 14:08
      Mierzyłam ją. Jest ciekawa, ciężkawa, mi nie przypadła do gustu. Jest podobna do
      jednej z sukien J. Alexandra z zeszłorocznej kolekcji.
    • gioseppe Re: Pronovias Ladera 26.01.07, 14:17
      mi się nie podobała
      • monitchka1 Re: Pronovias Ladera 26.01.07, 18:09
        Też ją mierzyłam i zdecydowałam się na nią i kupiłam. Już pisałam kiedyś na
        temat fajbanek u tej sukni. One faktycznie inaczej wyglądają na zdjęciach w
        necie. W rzeczywistości nie stoją, raczej opadają, ale żeby je postawić, trzeba
        spryskać lakierem do włosów i się podniosą. Ogólnie suknia jest wygodna, a jak
        będzie dopasowana do figury. to będzie wyglądać idealnie (ja mierzyłam o 2
        numery za dużą). Jest wyjątkowa, lekka i nie ma koła, co sprawia, że jest
        jeszcze wygodniejsza i nie ogranicza ruchów, oprócz halki, która jest za wąska,
        przynajmniej dla mnie, ale można ją rozciąć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka