all1501 27.01.07, 11:00 jaka cena czy ktos sie orientuje?? i czy oczywiscie warte zakupienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_kaczusia Re: welony z www.welony.pl 27.01.07, 12:29 Hej, nie wiem czy to nie ja Ci polecalam ta strone Zamowilam u nich i bylam zadowolona Pani mi doradzila co do fasonu, koloru nici itd ja wybralam wzor do podobnego, ktory widzialam w salonie i wszystko pasowalo Jesli chodzi o przesylke: zamawialam w pt - wyslane w pon - we wt mialam go w domu - w sob byl slub. Oczywiscie zaznaczylam, ze zalezy mi na czasie! No i cenowo korzystnie to wypadlo bo 50% tego co w salonie za identyczny (liczone juz z przesylka). Mi ta strone polecily inne forumki, ktore byly zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
all1501 Re: welony z www.welony.pl 27.01.07, 13:19 tak to ty mi poleciłaś...chcialam dowiedziec sie czegos wiecej, ale pewnie najprosciej bedzie tam zadzwonic Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: welony z www.welony.pl 27.01.07, 17:04 zdecydowanie, pani w rozmowie ze mna byla bardzo pomocna Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: welony z www.welony.pl 27.01.07, 19:59 Warte zakupu jak najbardziej. Ja swój mam już w domu, wymiary na życzenie, cena niższa niż w salonie. Błyskawiczna realizacja zamówienia, świetny kontakt. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana13 Re: welony z www.welony.pl 29.01.07, 05:09 Ile sie czeka na realizacje zamowienia? I jakie maja ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: welony z www.welony.pl 29.01.07, 09:54 Ja swój welon dostałam niecały tydzień po zamówieniu. Złożyłam zamówienie w piątek, w poniedziałek uzgadniałam ostatnie szczegóły, w środę miałam go już w domu. Co do cen, najlepiej napisać na adres kontaktowy. Odpowiedź jest błyskawiczna. Wszystko zależy od rozmiaru, haftu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana13 Re: welony z www.welony.pl 29.01.07, 10:16 dziekuje,juz wysylam zapytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: welony z www.welony.pl 29.01.07, 12:32 Ja swój też tam zamawiałam miesiąc przed weselem, a wysłali mi na tydzień przed tak jak chciałam, Sympatyczna i profesjonalna obsługa a efekt taki jak chciałam) byłam bardzo zadowolona i polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś