orsynia 29.01.07, 12:46 Chciałabym tańczyć tango. Może, któraś z Was też bedzie tańczyła tango i moze podpowiedzieć do jakiej muzyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oli133 Re: pierwszy taniec - Tango 29.01.07, 13:09 tango to troche niena miejscu misie zdaje to jakby bunt kochankow lepszy walc czy cos Odpowiedz Link Zgłoś
orsynia Re: pierwszy taniec - Tango 29.01.07, 13:42 dziękuję za opinię chociaż o nią nie prosiłam Odpowiedz Link Zgłoś
orsynia Re: pierwszy taniec - Tango 29.01.07, 13:44 "Roxanne" - bardzo mi się podoba To piękne tango i zastanawiam się nad nim własnie ale moze jeszcze coś innego przychodzi Wam do głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
kar0la80 Re: pierwszy taniec - Tango 29.01.07, 13:21 tez uwazam ze mimo wszystko troche nie bardzo tango na wesele, ale to oczywiscie zalezy od ciebie i jezeli tobie pasuje i calej oprawie wesela to polecam "Roxanne" Ewana Mcgregora z "Moulin Rouge" rewelacyjne tango, i mozna do niego bardzo ciekawa choreografie wymyslic Odpowiedz Link Zgłoś
kar0la80 Re: pierwszy taniec - Tango 29.01.07, 13:55 Bardzo ladne tanga byly w tancu z gwiazdami, wynalazlam :Eleanor Rigby, Andre Rieu -"ole guapa", whitney houston - queen of the night, no i jeszcze shakira - objection. Odpowiedz Link Zgłoś
orsynia kar0la80 wielkie dzięki 29.01.07, 14:44 dziekuję dobra kobieto. poszukam tej muzyki w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
ursus_arctos Re: pierwszy taniec - Tango 29.01.07, 14:35 tango z "zapachu kobiety"- przepiekne. moge podeslac na priv jak nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
orsynia do ursus_arctos 29.01.07, 14:42 film ogladałam dawno temu i zapomniałam o nim ale faktycznie było tam pięne tango jeśli możesz to poproszę na gazetowego I b. dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: pierwszy taniec - Tango 29.01.07, 14:55 czy mogę i ja prosić Cię o to tango? czyżbyś miała soundtrack? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: pierwszy taniec - Tango 29.01.07, 15:19 dzięki dostałam i nogi mi same tupią Odpowiedz Link Zgłoś
ursus_arctos Re: pierwszy taniec - Tango 29.01.07, 15:51 zanim wam wyslalam to sobie wlaczylam- az zaczelam sie zastanawiac czy ten nasz walc to na pewno TO. a potem rzucilam okiem na grafik naszych lekcji tanca i co dzisiaj? tango! ale bedziemy szalec Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: pierwszy taniec - Tango 29.01.07, 16:10 czy ja też mogę prosić o przesłanie tego tanga? bo strasznie nam się podoba tango, ale pomomo ćwieczeń nie zdecydowaliśmy się na walc lub coś innego pierwszy taniec - trema by nas zeżarła 145 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
slona28 Re: pierwszy taniec - Tango 29.01.07, 16:52 Jeszcze zależy czy to ma byc tango argentyńskie czy klasyczne My tańczymy klasyczne, no chyba, że stanie na walcu lub quickstepie ale póki co tango jest nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: pierwszy taniec - Tango 29.01.07, 17:42 Też myśleliśmy o tangu, ale zrezygnowaliśmy z przyczyn technicznych - w tangu ważna jest praca nóg, a długa kiecka może mi trochę w tym przeszkadzać Chyba stanie na klasycznym walcu, dobrze zatańczony jest przepiękny A co do muzyki - faktycznie może "zapach kobiety" - pięęęękne Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: pierwszy taniec - Tango 29.01.07, 21:06 Jestem bardzo ciekawa, jak zamierzacie tańczyć tango w sukniach ślubnych. Do tego tańca pasuje tylko krótka, obcisła kiecka. Ten taniec ma kipieć seksem, a suknie ślubne nim nie kipią. Poza tym to bardzo trudny taniec, żeby dobrze wyglądał, trzeb asię porządnie napracować. Inaczej wygląda po prostu żałośnie. uprzedzając krytykę: tak, umiem tańczyć, naukę zaczynałam z dzieciństwie, znam się trochę na tym Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazy_777 Re: pierwszy taniec - Tango 29.01.07, 22:12 Tango, myślę że w sukni ślubnej też może być tangiem, namiętnym i porywającym, sam kiedyś zamierzam zatańczyć, nie jest wcale trudne Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazy_777 Re: pierwszy taniec - Tango 29.01.07, 22:13 a co do muzyki Carlos Gardel - Por Una Cabeza Odpowiedz Link Zgłoś
orsynia DO: promyczek_k 30.01.07, 00:04 1. Złej baletnicy przeszkadza rombek spódnicy. To chyba zupełnie oddaje to co chciałam napisać. Poza tym do tanga nie pasuje "krótka, obcisła kiecka" - chyba pomyliłaś sobie tango z sambą)). 2. Suknie ślubne nie muszą kipić sexem, bo nie szata zdobi człowieka lecz na odwrot. 3. Miłego, nie ("załosnego"- jak to nazwałaś) plasania w bezie Ci życzę 4. Otóż nie znasz się na tym skoro wygłaszasz takie opinie. 5. Wątek ten powstał do dzielenia się utworami myzycznymi i niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: 30.01.07, 07:23 orsynia napisała: > 2. Suknie ślubne nie muszą kipić sexem, bo nie szata zdobi człowieka lecz na odwrot. ja tam chce, zeby mnie wlasnie zdobila, jak tyle kasy na nia wydam! Odpowiedz Link Zgłoś