aneta3327 Re: Sale weselne w Krakowie 30.01.07, 10:34 Ratujcie szukam sali w Krakowie i nie mogę znależć. może wy macie jakieś adresy? Odpowiedz Link Zgłoś
tom2812 Re: Sale weselne w Krakowie 30.01.07, 21:17 Hotel***Millenium 30km. od Krakowa. Sala bankietowa do 160 osób. 128 miejsc noclegowych. --- www.weseleonline.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kr3 Re: Sale weselne w Krakowie 31.01.07, 08:48 Byłam tam na weselu w listopadzie. Hotel bardzo przyjemny, bardzo ładne pokoje. Jedyne co mi się nie podobało (na weselu było ok.180 osób) to, że goście siedzieli na 3 salach- co prawda były połączone ze sobą ale tylko poprzez otwarte drzwi pomiędzy nimi...a tańczenie na 4 sali- też nie fajnie. Ale obsługa i standard OK. Odpowiedz Link Zgłoś
agacik10 Re: Sale weselne w Krakowie 30.01.07, 11:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=55140705&a=55157720 Odpowiedz Link Zgłoś
aneta3327 Re: Sale weselne w Krakowie 30.01.07, 20:29 potrzebuje sale na 140 osób z dużym parkietem plus ogród. cena nie gra roli ladna jest ta sala w balicach na zewnątrz musze sie tam przejechać Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kr3 Re: Sale weselne w Krakowie 31.01.07, 09:01 www.forum-balice.pl/palac.html Zdeydowanie odradzam!! Pomieszczenia malutkie, śmierdzi starością a do tańczenia jest tylko mały hol w którym położone są płytki z każdej strony poobijane- zęby na nich też można wybić www.dwor.pl/menu.htm Również nie polecam- właściciel ma niezbyt pochlebne zwyczaje... wypowiada umowy, gdy trafi mu się większa grupa- tyczy się to również Zamku w Przegorzałach... www.srebrnagora.home.pl/menuw.html Srebrna Góra super- tylko już miejsc na ten rok nie ma, zostały tylko niedziele... www.hotelwitek.com.pl/ Tutaj sama już miałam podpisywać umowę- Rewelacyjna Chata Witkowa (do 100 osób lub na poprawiny), jednak sala bankietowa (do 180) jest nad centrum handlowym, trochę dziwinie tak wprowadzać gości jakby do sklepu...i sam wygląd sali taki komunistyczny (może przez bordowe krzesła )...tak czy tak z braku miejsc miałam podpisać tam umowę... zwolniło się jednak coś innego, co gorąco wszystkim będę polecać..jeżeli nie na ten rok oczywiście (wolne tylko święta Bożego Narodzenia) - www.margerita.pl/ Hotel z zewnątrz "nie wygląda" w ogóle, stronę też mają baaaaaaaaaaardzo kiepską,ale salę na wesele najładniejszą jaką widziałam!! Tam właśnie organizuję swoje wesele... sala porównywalna z salą jesienną - www.centrumreduta.pl/sale.htm niestety miejsca już tylko na samą końcówkę roku (lampa z kryształami Svarowskiego robi ogromne wrażenie) Przepraszam jeżeli kogoś uraziłam negatywnymi opiniami,ale to moje odczucia w trakcie szukania sali na wesele Życzę powodzenia... Odwiedziłam jeszcze kilka miejsc,ale nie mam linków pod ręką, jak tylko znajdę to je wkleję- z komentarzem oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
pikorpikor Re: Sale weselne w Krakowie 31.01.07, 03:21 My bedziemy miec w Parlamencie /Restauracja Pegaz/: www.parlament.krakow.pl/ pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: Sale weselne w Krakowie 31.01.07, 04:38 My mamy u szczepana w Nowej Hucie Odpowiedz Link Zgłoś
aneta3327 Re: Sale weselne w Krakowie 31.01.07, 10:35 Nio dzięki wielkie za adresy ja tez biore pod uwage te miejsca w tomaszowicach w dworku jest ok ale jak dla mnie to malo miejsca ale jest tam bardzo ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kr Re: Sale weselne w Krakowie 31.01.07, 10:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=56409174&a=56466522 Zarowno o Tomaszowicach jak i Przegorzałach krążą bardzo niechlubne opinie... Polecam Dworek Emilii w Tomaszkowicach oraz Folwark Zalesie... Odpowiedz Link Zgłoś
marchewkowa_panienka Re: Sale weselne w Krakowie 31.01.07, 10:52 aga_kr napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=56409174&a=56466522 > Zarowno o Tomaszowicach jak i Przegorzałach krążą bardzo niechlubne opinie... > Polecam Dworek Emilii w Tomaszkowicach oraz Folwark Zalesie... Ja też będę miała przyjęcie w Folwarku Zalesie! Jest tam cudownie, jak tylko zobaczyłam to nie chcialam mieć nigdzie indziej. Mogę też polecić, jak ktoś chce namiary na dobry zespół i fotografa , z kamerzysty zrezygnowaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
siusia4844 Re: Sale weselne w Krakowie 19.03.07, 01:12 Hej a kiedy rezerwowaliście termin w Zalesiu i ile trzeba wpłacić zaliczki? Nie wiecie czy jest szansa na czerwiec 2008 r. czy raczej nie? Ile płacicie od osoby? Z góry dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
margot7 Re: Sale weselne w Krakowie 19.03.07, 10:28 polecam przeczytac watek na forum malopolskim - zalozony jeszcze w 2002 roku, aktualizowany i sporo miejsc mozna znalezc. weselneforum.no-ip.org/viewtopic.php?t=20541 Odpowiedz Link Zgłoś