clio000 30.01.07, 17:32 Czy ktos ma moze jakies doswiadczenia z tym zespolem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twoja_matka :-D 30.01.07, 19:26 o boże...ten zespół naprawdę się tak nazywa??!! nie chciałabym mieć z nim doświadczeń...hihihihihi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lanka_cathar Re: Zespol Gang Bang? 30.01.07, 19:37 Moja koleżanka jest nimi zachwycona. Nie wiem tylko, czy wszyscy goście strawiliby taką muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
clio000 Re: Zespol Gang Bang? 30.01.07, 23:11 A co masz na mysli mowiac taka muzyke? Jaka muzyke graja? Z tego co wiem no to chyba wszystko. Przeciez na weselu nie zagraja mi tego czego sobie nie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
indiaa5 Re: Zespol Gang Bang? 30.01.07, 23:38 Orientujecie się ile ten zespół "kosztuje"??? Chodzi oczywiście o wynajęcie na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: Zespol Gang Bang? 31.01.07, 07:33 Czy o ten zespol chodzi??? www.gangbang.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marchewkowa_panienka Re: Zespol Gang Bang? 31.01.07, 11:35 o jezu! wpisałam sobie w google "gang bang" i takie mi linki wyskoczyły, że nawet nie mam ochoty tam zaglądać... zespołu z taką nazwą chyba też bym nie chciala na eleganckie przyjęcie ) Odpowiedz Link Zgłoś
tmkb Re: Zespol Gang Bang? 31.01.07, 11:39 nazwa rzeczywiście niezbyt fortunna, w wolnym tłumaczeniu oznacza sex grupowy powinni pomyśleć o zmianie na coś bardziej neutralnego Odpowiedz Link Zgłoś
clio000 Re: Zespol Gang Bang? 31.01.07, 13:25 O dzizas ale wy jestescie tendencyjni. Co ma nazwa zespolu do tego co soba reprezentuje. jakbym chciala oceniac ludzi po ich np. imionach to tez moglabym dojsc do jakichs malo pozytywnych wnioskow. Zreszta jakbysmy zaczeli analizowac nazwy innych zespolow to tez mozna by miec wiele watpliwosci. No i pamietajcie ze to nie jest typowy zespol weselny, to jest po prostu band ktory gra normalne koncerty. Jesli chodzi o cene zespolu to zaczyna sie od 5500 zl. mowie ze sie zaczyna poniewaz to jest cena za jakies 7 godzin grania, jak ktos chce dluzej, (a wesele trwa raczej dluzej) to musi dpolacac. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: Zespol Gang Bang? 02.02.07, 07:26 Grali na weselu mojego brata i wszystcy goscie swietnie sie bawili Marcin ma super glos, a Perkusista to moj ulubieniec )) Jesli nie szkoda ci kasy to zpolecam Odpowiedz Link Zgłoś
arni_dj Re: Zespol Gang Bang? 31.01.07, 13:29 Powiem tak wejdźcie na moją stronę i zobaczcie katalog Dodatkowe Atrakcje. Współpracuję z nimi na imprezach firmowych. Solidne gitarowe granie bez ściemy na żywo to mogę o nich powiedzieć. Bardzo dobrze sprawdzają się na imprezach firmowych, co do wesel to wszystko zależy od życzeń Pary Młodej. Na wesele z przewagą młodzieży lubiącej solidne brzmienia polecam. Natomiast połączenie ich żywiołu z moją muzyką to gwarancja udanego wesela. Odpowiedz Link Zgłoś