Dodaj do ulubionych

Zespol Gang Bang?

30.01.07, 17:32
Czy ktos ma moze jakies doswiadczenia z tym zespolem?
Obserwuj wątek
    • twoja_matka :-D 30.01.07, 19:26
      o boże...ten zespół naprawdę się tak nazywa??!! nie chciałabym mieć z nim
      doświadczeń...hihihihihi!!!
    • lanka_cathar Re: Zespol Gang Bang? 30.01.07, 19:37
      Moja koleżanka jest nimi zachwycona. Nie wiem tylko, czy wszyscy goście
      strawiliby taką muzykę. smile
      • clio000 Re: Zespol Gang Bang? 30.01.07, 23:11
        A co masz na mysli mowiac taka muzyke? Jaka muzyke graja? Z tego co wiem no to
        chyba wszystko. Przeciez na weselu nie zagraja mi tego czego sobie nie zycze.
        • indiaa5 Re: Zespol Gang Bang? 30.01.07, 23:38
          Orientujecie się ile ten zespół "kosztuje"??? Chodzi oczywiście o wynajęcie na
          wesele.
    • mariolkka Re: Zespol Gang Bang? 31.01.07, 07:33
      Czy o ten zespol chodzi??? www.gangbang.com.pl/
    • marchewkowa_panienka Re: Zespol Gang Bang? 31.01.07, 11:35
      o jezu! wpisałam sobie w google "gang bang" i takie mi linki wyskoczyły, że
      nawet nie mam ochoty tam zaglądać... zespołu z taką nazwą chyba też bym nie
      chciala na eleganckie przyjęcie smile)
      • tmkb Re: Zespol Gang Bang? 31.01.07, 11:39
        nazwa rzeczywiście niezbyt fortunna, w wolnym tłumaczeniu oznacza sex grupowy tongue_out
        powinni pomyśleć o zmianie na coś bardziej neutralnego big_grin
        • clio000 Re: Zespol Gang Bang? 31.01.07, 13:25
          O dzizas ale wy jestescie tendencyjni. Co ma nazwa zespolu do tego co soba
          reprezentuje. jakbym chciala oceniac ludzi po ich np. imionach to tez moglabym
          dojsc do jakichs malo pozytywnych wnioskow. Zreszta jakbysmy zaczeli analizowac
          nazwy innych zespolow to tez mozna by miec wiele watpliwosci.
          No i pamietajcie ze to nie jest typowy zespol weselny, to jest po prostu band
          ktory gra normalne koncerty. Jesli chodzi o cene zespolu to zaczyna sie od 5500
          zl. mowie ze sie zaczyna poniewaz to jest cena za jakies 7 godzin grania, jak
          ktos chce dluzej, (a wesele trwa raczej dluzej) to musi dpolacac.
          • mariolkka Re: Zespol Gang Bang? 02.02.07, 07:26
            Grali na weselu mojego brata i wszystcy goscie swietnie sie bawili smile Marcin ma
            super glos, a Perkusista to moj ulubieniec smile)) Jesli nie szkoda ci kasy to
            zpolecam smile
    • arni_dj Re: Zespol Gang Bang? 31.01.07, 13:29
      Powiem tak wejdźcie na moją stronę i zobaczcie katalog Dodatkowe Atrakcje.
      Współpracuję z nimi na imprezach firmowych. Solidne gitarowe granie bez ściemy
      na żywo to mogę o nich powiedzieć. Bardzo dobrze sprawdzają się na imprezach
      firmowych, co do wesel to wszystko zależy od życzeń Pary Młodej. Na wesele z
      przewagą młodzieży lubiącej solidne brzmienia polecam. Natomiast połączenie ich
      żywiołu z moją muzyką to gwarancja udanego wesela.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka