doti207 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 20.05.09, 16:00 Wyższa półka: Polecam WHITESMOKE STUDIO )) Są genialni )) Poza tym ogromnie podobają mi się zdjęcia Mariusza Knieji... )) Odpowiedz Link Zgłoś
wielbicielfotografii jest już przecież lista 22.05.09, 00:02 co się szczypiecie tak po części był konkurs, są wyróżnieni: ranking został ustalony na podstawie głosów w konkursie na fotografa roku 2008 1. Ania i Marcin Łabędzcy - B&W Photography, www.bwphotography.pl - 1881 2. Jacek Kacprzak, www.studionapietrze.pl - 1446 3. Miłosz Wozaczyński, www.wozaczynski.com - 1243 4. Krzysztof Tkacz, www.matrimonio.pl - 1048 5. Zbigniew Kruk, www.zbigniewkruk.com - 992 6. Andrzej Mielcarek, www.foto.mielcarek.net - 904 7. Dorota & Michał WhiteSmoke, www.whitesmokestudio.pl - 829 8. Robert Korybut - Daszkiewicz, www.okamgnienie.pl - 828 9. Agnieszka Bogacka, www.bogacka.pl/ - 821 10. Sławomir Gubała, www.gubala.pl - 795 11. Monika Wasylewska, www.monikawasylewska.com - 776 12. Kacper Olejnik, www.kacperolejnik.com - 745 13. Magdalena i Adam Lewanowicz, www.fotograf24.pl - 733 14. Wojciech Blindman, www.blindman.pl - 731 15. studio navigo, www.navigo.com.pl - 712 16. Marcin Rusinowski, 5czwartych.com - 705 17. Agnieszka Mandal, www.agnieszkamandal.com - 674 18. Ela i Michał Barteczko, www.barteczko.pl - 623 19. Konrad Wasylewski, www.monikawasylewska.com - 623 20. Sebastian Małachowski, www.sebastianmalachowski.pl - 586 21. joanna siwiec, www.joannasiwiec.com - 539 22. Sławomir Trojanowski, www.studioeste.pl - 498 23. Sebastian Frost, www.sebastianfrost.com - 487 24. Piotr Gajewski, piotrgajewski.com - 480 25. Krzysztof Serafiński, www.serafinski.com - 399 26. Julia Molner, www.juliamolner.com - 394 27. Rafał Ogłaza, www.rafaloglaza.pl - 390 28. Grzegorz Sztybel, www.sztybel.pl - 369 29. Bartek Wyrobek, www.sluby.bartekwyrobek.pl - 361 30. Radek Radziszewski, www.radziszewski.eu - 340 31. Agnieszka Cudak, www.agacudak.com - 336 32. Jerzy Kosmala, www.abpc.com.pl - 334 33. Marcin Dryl, www.marcindryl.com - 305 34. Kuba Cichocki, www.kubacichocki.pl - 289 35. Paweł Kaniuk, www.pawelkaniuk.pl - 283 36. Magda i Piotr Kubiak, slub.2pi.pl - 279 37. Adam Ludwik, www.adamludwik.pl - 275 38. Natalia Chmielowiec, www.fotonata.com - 273 39. Piotrek Kaleta, www.PiotrKaleta.com - 223 40. marek Bodzioch, www.bodzioch.pl - 223 41. Marcin Melanowicz, www.fotobern.pl - 221 42. Adam Miozga, www.arteffect.pl - 192 43. Agnieszka Porada, www.agnieszkaporada.pl - 178 44. Asia i Arek Zep, saamart.com - 178 45. Jacek Kargul, www.kargul.com.pl - 171 46. joanna gontkiewicz, www.jmmprojekt.pl - 167 47. Zdzisław Folga, www.folga.eu - 149 48. Piotr Ulanowski, www.ulanowski.pl - 146 49. Mariusz Michałowski, www.michalowski.net.pl - 145 50. Piotr Giziński, www.piotrgizinski.pl - 144 a zdjęcia konkursowe tutaj www.forumslubne.pl/top_20_fotografia_slubna Odpowiedz Link Zgłoś
izulak23 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 06.06.09, 17:08 jeszcze nikt nie polecał Jarka i Agnieszkę Handler z Blachowni k/Częstochowy - www.handlerfotografia.pl. Polecam, zresztą nie trzeba tego robić - trzeba obejrzeć zdjęcia na stronce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tika3214 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 24.06.09, 11:16 Polecam fotografa ze Szczytna, Arkadiusza Dziczka jego atutem jest to, że od dawna fotografuje ludzi i ich emocje, a chyba właśnie to jest najważniejsze podczas ślubu, oddanie naszych przeżyć. Tymi swoimi zdjęciami wygrywał konkursy na całym świecie ( wystarczy tylko wpisać jego nazwisko w google) z jego usług korzystałam nie tylko ja, ale cała nasza paczka. Jesteśmy więcej niż zadowoleni. To jest zupełnie inna fotografia, nie ma w niej tylko pustej estetyki. Za nią jest coś jeszcze. Podaję link do jego strony (polecam zakładkę portfolio) www.arekdziczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
niekasia Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 24.06.09, 12:07 witam, już raz o nich pytałam ale chyba mój post zaginał gdzieś w stosie innych może ktoś korzystał z usług tych Państwa ? www.swiatloczuli.org - i może mi powiedzieć coś o nich? może nie zauważyłam opinii na ich temat - w razie co przepraszam z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
tika3214 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 24.06.09, 13:02 Polecam fotografa ze Szczytna, Arkadiusza Dziczka jego atutem jest to, że od dawna fotografuje ludzi i ich emocje, a chyba właśnie to jest najważniejsze podczas ślubu, oddanie naszych przeżyć. Swoimi zdjęciami wygrywał konkursy na całym świecie ( wystarczy tylko wpisać jego nazwisko w google) z jego usług korzystałam nie tylko ja, ale cała nasza paczka. Jesteśmy więcej niż zadowoleni. To jest zupełnie inna fotografia, nie ma w niej tylko pustej estetyki. Za nią jest coś jeszcze. Podaję link do jego strony (polecam zakładkę portfolio) Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
lili-2008 Lublin 02.12.09, 00:01 Wasylewscy są uważani za najlepszych lubelskich fotografów, ale terminy u nich są zaklepane na chyba 2 lata z góry i drogo bardzo. Monika Wasylewska U mnie na ślubie i weselu zdjęcia robił młody chłopak - Aleksander Wolak. Miałam szczęście z terminem - akurat miał tę sobotę wolną i cena mnie nie zabiła na miejscu. Zdjęcia MZ bardzo ładne, może jeszcze komuś się spodobają. Olek Wolak Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: Lublin 13.01.10, 11:37 Zgadza sie wasylewscy maja cudne fotki, znajoma z nimi współpracuje, jest modelką, ich też miała na ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: Lublin 13.01.10, 11:52 zia zobacz sobie ostatnie fotki u kurzydlaka, wesele pod ciebie troszke...... Gosci witają szczudlarze, ogromne kwiaty jako ozdoby, okragłe stoły, zwiewna kiecka mlodej, pokaz fajerwerków i gra swiateł podczas tanców....jak dla mnie to duzo za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Lublin 13.01.10, 13:34 Już patrze, ale zaznaczam, że my ani fajerwerków ani szczudlarzy nie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Lublin 13.01.10, 14:01 Popatrzyłam, przesady nie widzę. Nawet ci szczudlarze wyglądają fajnie i pasują. Dekoracje kwiatowe wcale nie duże, zwłaszcza na okrągłych stołach, światła tylko w sali do tańca(czyli tak jak u nas) i wyglądają super. Pokaz fajerwerków jako główna atrakcja też ok. Pięknie dograne szczegóły(np. ten kryształ w bukiecie z bransoletką PM super wygląda), widać rękę konsultantki ślubnej. A co ma zwiewna suknia do całej reszty to nie wiem. A suknie kojarzę tylko nie potrafię umiejscowić jej. Odpowiedz Link Zgłoś
lili-2008 Re: Lublin 13.01.10, 14:16 Manuel Mota - Valdemar, paskudnie ten tren wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
lili-2008 Re: Lublin 13.01.10, 14:20 A te kwiaty rzeczywiście ogromne. Wydaje się, jakby PM w dżungli siedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_823 Re: mój fotograf 13.01.10, 00:02 nie wiem czy ktoś pisał o Tomku www.tomekkurzydlak.com bardzo ładne zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
kiti2008 Re: mój fotograf 14.01.10, 13:23 joanna_823 napisała: > nie wiem czy ktoś pisał o Tomku www.tomekkurzyd > lak.com > bardzo ładne zdjęcia Dzwonilam dzisiaj do kurzydlaka bo fotki faktycznie ladne ale ma bardzo drogo Mozecie polecic kogos dobrego z Wroclawia, moze na miejscu bedzie taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: mój fotograf 14.01.10, 14:04 sluchajcie, zrobila nam sie jawna zbiorowa reklama fotografow, wzajemnie sie polecajcych, proponuje zakonczyc lub przerzucic watek na gore do poszukuje/polecam, moze ktorejs sie przydac.... Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: mój fotograf 14.01.10, 16:24 w jaki sposób chcesz go zakonczyc, tudziez przerzucic? chyba wczesniej tu nie zagladalas, od poczatku tu tak wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: mój fotograf 14.01.10, 16:53 to jest twoja odpowiedz? inne udaje wam sie przenosic na tzw gore, jesli tak uznacie, a ten czysto reklamowy juz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: mój fotograf 14.01.10, 17:05 tak to jest moja odpowiedz- z Twojego postu wynika ze chcesz polaczyc oba te watki, a takiej opcji nie ma, jesli chcecie by wisial na gorze, to prosze bardzo, choc niespecjalnie widze sens, skoro watek jest na górze pierwszej strony nie wiem tez w jaki sposob chcesz go zakonczyc? skasowac? po tym, jak zia skasowala swoj watek, kilkadziesięciu uzytkownikow otrzymalo status trolla, tego chcecie? nie sadze nie musisz byc uszczypliwa Odpowiedz Link Zgłoś
lili-2008 Re: mój fotograf 14.01.10, 17:07 monika, a nie sądzisz, że moderatorki dobrze wiedzą co robią? Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: mój fotograf 14.01.10, 17:13 wlasnie rzecz w tym, ze w tym przypadku nie, stad moj post/propozycja z dobrej woli zreszta, nie z uszczypliwosci, w sumie przeciez jest mi to... obojetne, zreszta juz po wszystkim bo widze, ze post na gorze Tomelanka lubi porzadek, jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
ilawryjew Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 13.01.10, 22:34 teraz najlepsi fotografowie ścigają się w międzynarodowych konkursach najważniejszym jest konkurs organizowany przez WPJA artykuł o tym www.abcslubu.pl/component/content/article/46-aktualnosci/338-kolejny-fotograf-slubny-na-liscie-najlepszych-na-swiecie.html a lista najlepszych tutaj www.wpja.com/wedding-photographers/international/europe/poland-photography.htm Odpowiedz Link Zgłoś
matynika Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 10.02.10, 16:44 dzięki ilawryjew za artykuły dzięki Tobie już jestem spokojna o moje foto, umowa podpisana! przeraziłam się trochę canami, teraz mam wrażenie, że jednak warto Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 22.03.10, 14:09 Najlepsza wiadomość jest taka, że na listach rankingowych WPJA i AGWPJA jest wielu Polaków. Pierwsze miejsce w AGWPJA - Marcin Łabędzki, z BW Photography, bodajże z Gdańska - pogratulować!!!! PS. Czemu mój poprzedni wpis w tym wątku został usunięty? Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 22.03.10, 14:25 ponieważ zacytowales w poprzedniej swojej wypowiedzi wypowiedz lamiaca regulamin (z linkiem), jestes na forum nie od dzis, rowniez odpowiadanie na posty lamiace regulamin jest z nim niezgodne, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 22.03.10, 14:35 tomelanka napisała: > ponieważ zacytowales w poprzedniej swojej wypowiedzi wypowiedz lamiaca regulami > n > (z linkiem), jestes na forum nie od dzis, rowniez odpowiadanie na posty lamiace > regulamin jest z nim niezgodne, pozdrawiam Taa... jestem nie od dziś. Tylko, że dawniej mógł tu się każdy swobodnie wypowiedzieć, a teraz jest zamordyzm. Wypowiadać mogą się tylko histeryczki jak monikapers czy zia. Szkoda, że ten histeryzm udziela się również moderatorom. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 22.03.10, 14:54 zapraszam do lektury regulaminu forum oraz netykiety Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 22.03.10, 16:28 ślubik wypraszam sobie pisanie takich rzeczy o mnie i Tomelance. Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, bo ewidentnie go nie znasz. Gdybyś go przeczytał wiedziałbyś,że pytania odnośnie skasowanych wątków wysyła się na prv. Na następny raz proszę pisz na prv lub znajdź odpowiedz na swoje pytania w regulaminie forum bądź netykiecie. Pozdrawiam Ps. Dawniej forum było zawalone reklamami,my z Tomelanką pilnujemy żeby tak nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 24.03.10, 15:55 Hej hej! Można mi zarzucać dużo ale nie histerię. W którym miejscu niby histerizuje? Emocjonuje się to prawda, ale nie histeryzuje to ma negatywne zabarwienie a ja wszystko przeżywam w pozytywnych emocjach. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 25.03.10, 09:52 sluchaj fotoslubiku, zapomnij wreszcie o moim istnieniu, opanuj emocje i zajmij sie swoim zyciem. jesli tego nie zrobisz bede zmuszona przed twoimi epitetami i oblegami bronic sie w sposob bardziej usankcjonowany. na poczatek zalecam regulamin Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 15.07.13, 01:00 I jeszcze jedno: FOTOGRAFÓW BARDZO PROSZĘ ŻEBY POD RÓŻNYMI PSEUDONIMAMI NIE PODAWALI LINKÓW DO SWOICH STRON!!!! Wierzę w Waszą uczciwość koledzy! Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Oliva Soto, Dolny Śląsk 10.08.13, 23:10 z całego serducha polecam naszego fotografa- Marcin Oliva Soto, pochodzi z Jeleniej Góry ale dojedzie wszędzie fotoksiążki strona oficjalna Odpowiedz Link Zgłoś