slubna2 13.02.07, 14:08 Właśnie macie może jakieś linki do stron z naprawde godnymi polecenia kartkami najlepiej jakby były to jakies fajne animacje, bardzo proszę chcę wysłać coś ekstra dla mojego przyszłego M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neli27 do Andziashea 13.02.07, 14:11 Andziashea, że też Ci się chce naprowadzać innych Ja się już zmęczyłam Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
slubna2 Re: do Andziashea 13.02.07, 14:15 Dzięki moja wybawicielko uratowałaś mnie, odkryłam google, cholera po co prosiłam o radę same stare jędze tu przecież siedzą i udają, ze za mąż wychodzą hahahahaha, a Andziashea to ich przywódca, ależ mnie kopnął zaszczyt ja nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
neli27 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:24 Ja niestety nic nie znalazłam: www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&hs=R0H&q=godne+polecenia+kartki+walentynkowe+z+fajnymi+animacjami&btnG=Szukaj&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:26 www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&hs=g2H&q=walentynka+animacje&lr= Zmień kryteria wyszukiwania;p Trzeci link od góry chociazby. Odpowiedz Link Zgłoś
neli27 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:30 No coś Ty Andziashea ja chciałam spełnić w poszukiwaniu wszystkie wymogi Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:31 A to co innego. Przykro mi, że nie ma strony, która spełniałaby wszystkie wymogi Odpowiedz Link Zgłoś
slubna2 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:26 Prywódczyni mnie wkurza chyba trza ją zaspamować hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:28 Jesli juz to zbanować. Spamowanie na czym innym polega ;p Odpowiedz Link Zgłoś
slubna2 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:29 Chcę Cię zalać mailami i wiadomościami czyli obiboku zaspamować.....ale jesteś niepojętna Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:30 Zalej, zalej. Czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
slubna2 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:34 Szkoda mi Cię brzydulo szkaradna hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:36 > Szkoda mi Cię brzydulo szkaradna hahahaha Ech, pomarzyć dobra rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
neli27 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:42 slubna2 napisała: > Szkoda mi Cię brzydulo szkaradna hahahaha Nie życz drugiemu co tobie nie miłe Ps. To powinno Cię zadowolić: www.kartki.listonosz.net/gallerybrowser.php?cat_id=7&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:43 Myslisz, ze one są "naprawdę godne polecenia"? Odpowiedz Link Zgłoś
neli27 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:48 Według mnie brakuje im tych "fajnych" animacji ale starałam się jak mogłam Odpowiedz Link Zgłoś
slubna2 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:12 Widze, że brzydule utworzyły kółko wzajemnej adoracji hahahahaha i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:15 slubna2 napisała: > Widze, że brzydule utworzyły kółko wzajemnej adoracji hahahahaha i dobrze "Popisuj" się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:18 Bacha, uważaj, bo cię zwyzywa od trzeciej brzyduli i kólka. Notabene dobrze, że nie rózancowego. Odpowiedz Link Zgłoś
neli27 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:16 A mnie cały czas nurtuje problem kartek walentynkowych dla "przyszłych" mężów. Zastanawiam się czym one powinny się różnić od innych kartek walentynkowych...no cóż nocka nie przespana Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:17 A mnie problem naprawdę godnych polecenia. Tez nocka z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
neli27 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:20 O widzisz ja jeszcze próbuję rozgryźć te fajne animacje hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:27 Animacje nie muszą być naprawdę godne polecenia, więc spię spokojnie, jesli o nie chodzi)) Odpowiedz Link Zgłoś
neli27 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:28 W każdym bądź razie pamiętaj, że całość musi być ekstra Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:29 I dla przyszłego męża. Dla narzeczonego, męża, chłopaka juz nie. O tym tez warto pamietać. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi55 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:35 Ale Wy dziewczyny jestescie. Dlaczego sobie tak dokuczacie?Ile macie lat? Kazdy na forum moze pisac co chce -demokracja. Przestancie sie tak zachowywac. Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:39 Kazdy > na forum moze pisac co chce -demokracja. Sama sobie przeczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi55 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:48 Faktycznie wielka wtopa sory, ale wiecie o co mi chodzilo. Jak ktos chce pisac o walentynkach niech pisze, jak chce o sukni czy innej rzeczy niech pisze Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:52 Cały czas piszę w TYM watku o walentynkach i nie zakazuję tego autorce. Nie rozumiem, o co ci chodzi;pp. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kr3 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:45 A moze by tak samemu jakąś walenktynkę zrobić?? U nas to już tradycja,że co roku z mamą i siostrą robimy Są niepowtarzalne i oryginalne, bardzo polecam, dobra zabawa przy tym gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
slubna2 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 16:43 aga_kr3 to jedyna mądra osoba w tym wątku, a wy jędze nawet nie chce mi sie pisać, żał mi was i waszych mężów też Odpowiedz Link Zgłoś