Dodaj do ulubionych

Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów.

13.02.07, 14:08
Właśnie macie może jakieś linki do stron z naprawde godnymi polecenia
kartkami najlepiej jakby były to jakies fajne animacje, bardzo proszę chcę
wysłać coś ekstra dla mojego przyszłego M.
Obserwuj wątek
    • neli27 do Andziashea 13.02.07, 14:11
      Andziashea, że też Ci się chce naprowadzać innychsmile Ja się już zmęczyłamwink Pozdro.
      • slubna2 Re: do Andziashea 13.02.07, 14:15
        Dzięki moja wybawicielko uratowałaś mnie, odkryłam google, cholera po co
        prosiłam o radę same stare jędze tu przecież siedzą i udają, ze za mąż wychodzą
        hahahahaha, a Andziashea to ich przywódca, ależ mnie kopnął zaszczyt ja nie
        mogę.
    • neli27 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:24
      Ja niestety nic nie znalazłam:
      www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&hs=R0H&q=godne+polecenia+kartki+walentynkowe+z+fajnymi+animacjami&btnG=Szukaj&lr=
      • andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:26
        www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&hs=g2H&q=walentynka+animacje&lr=

Zmień kryteria wyszukiwania;p
        Trzeci link od góry chociazby.
        • neli27 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:30
          No coś Ty Andziashea ja chciałam spełnić w poszukiwaniu wszystkie wymogibig_grin
          • andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:31
            A to co innego. Przykro mi, że nie ma strony, która spełniałaby wszystkie
            wymogi wink
      • slubna2 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:26
        Prywódczyni mnie wkurza chyba trza ją zaspamować hahahahahah
        • andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:28
          Jesli juz to zbanować. Spamowanie na czym innym polega ;p
          • slubna2 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:29
            Chcę Cię zalać mailami i wiadomościami czyli obiboku zaspamować.....ale jesteś
            niepojętna
            • andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:30
              Zalej, zalej. Czekam z niecierpliwością.
              • slubna2 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:34
                Szkoda mi Cię brzydulo szkaradna hahahaha
                • andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:36
                  > Szkoda mi Cię brzydulo szkaradna hahahaha
                  Ech, pomarzyć dobra rzecz.
                • neli27 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:42
                  slubna2 napisała:
                  > Szkoda mi Cię brzydulo szkaradna hahahaha

Nie życz drugiemu co tobie nie miłebig_grinbig_grinbig_grin

Ps. To powinno Cię zadowolić:
                  www.kartki.listonosz.net/gallerybrowser.php?cat_id=7&page=1
                  • andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:43
                    Myslisz, ze one są "naprawdę godne polecenia"?big_grin
                    • neli27 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 14:48
                      Według mnie brakuje im tych "fajnych" animacji ale starałam się jak mogłambig_grin
                      • slubna2 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:12
                        Widze, że brzydule utworzyły kółko wzajemnej adoracji hahahahaha i dobrze
                        • bacha1979 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:15
                          slubna2 napisała:

> Widze, że brzydule utworzyły kółko wzajemnej adoracji hahahahaha i dobrze

"Popisuj" się dalej.
                          • andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:18
                            Bacha, uważaj, bo cię zwyzywa od trzeciej brzyduli i kólka. Notabene dobrze, że
                            nie rózancowego.
                        • neli27 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:16
                          A mnie cały czas nurtuje problem kartek walentynkowych dla "przyszłych" mężów.
                          Zastanawiam się czym one powinny się różnić od innych kartek walentynkowych...no
                          cóż nocka nie przespanasad
                          • andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:17
                            A mnie problem naprawdę godnych polecenia. Tez nocka z głowy.
                            • neli27 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:20
                              O widzisz ja jeszcze próbuję rozgryźć te fajne animacje hmmm
                              • andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:27
                                Animacje nie muszą być naprawdę godne polecenia, więc spię spokojnie, jesli o
                                nie chodziwink))
                                • neli27 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:28
                                  W każdym bądź razie pamiętaj, że całość musi być ekstrabig_grin
                                  • andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:29
                                    I dla przyszłego męża. Dla narzeczonego, męża, chłopaka juz nie. O tym tez
                                    warto pamietać.
                                    • mala_mi55 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:35
                                      Ale Wy dziewczyny jestescie. Dlaczego sobie tak dokuczacie?Ile macie lat? Kazdy
                                      na forum moze pisac co chce -demokracja. Przestancie sie tak zachowywac.
                                      • andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:39
                                        Kazdy
                                        > na forum moze pisac co chce -demokracja.
                                        Sama sobie przeczysz.
                                        • mala_mi55 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:48
                                          Faktycznie wielka wtopa sory, ale wiecie o co mi chodzilo. Jak ktos chce pisac o
                                          walentynkach niech pisze, jak chce o sukni czy innej rzeczy niech pisze wink
                                          • andziashea Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:52
                                            Cały czas piszę w TYM watku o walentynkach i nie zakazuję tego autorce. Nie
                                            rozumiem, o co ci chodzi;pp.
    • aga_kr3 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 15:45
      A moze by tak samemu jakąś walenktynkę zrobić?? U nas to już tradycja,że co
      roku z mamą i siostrą robimy smile Są niepowtarzalne i oryginalne, bardzo polecam,
      dobra zabawa przy tym gwarantowana.
      • slubna2 Re: Walentynkowe kartki dla przyszłych mężów. 13.02.07, 16:43
        aga_kr3 to jedyna mądra osoba w tym wątku, a wy jędze nawet nie chce mi sie
        pisać, żał mi was i waszych mężów też
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka