Gość: hans IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.03, 00:15 Ludkowie,skond sie bierze taki debilizm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: builder Re: hhhhhhhhhhh IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 10.08.03, 00:23 -jaki? Gość portalu: hans napisał(a): > Ludkowie,skond sie bierze taki debilizm? Odpowiedz Link Zgłoś
wilus_dupa Re: hhhhhhhhhhh 10.08.03, 00:27 Z Rybnika od mojego KLANU willi2 naturalny Polak Gość portalu: hans napisał(a): > Ludkowie,skond sie bierze taki debilizm? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: hhhhhhhhhhh 10.08.03, 00:29 Dupki jestescie,ktory na solo ? no ktory ? chce miec morde skuta ? Odpowiedz Link Zgłoś
wilus_dupa Re: hhhhhhhhhhh 10.08.03, 00:33 Schowaj ten otyly tylek i uwazaj bo Ci patrzalki spadna willi2 naturalny Polak willi2 napisał: > Dupki jestescie,ktory na solo ? no ktory ? chce miec morde skuta ? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: hhhhhhhhhhh 10.08.03, 00:34 wilus_dupa napisał: > Schowaj ten otyly tylek i uwazaj bo Ci patrzalki spadna > > > willi2 naturalny Polak > > willi2 napisał: > > > Dupki jestescie,ktory na solo ? no ktory ? chce miec morde skuta ? No to wyskocz gdzie i kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: hhhhhhhhhhh IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 10.08.03, 00:29 -idz sie wysrac`!!! -ino sybko!!!!!! wilus_dupa napisał: > Z Rybnika od mojego KLANU > > willi2 naturalny Polak > > Gość portalu: hans napisał(a): > > > Ludkowie,skond sie bierze taki debilizm? Odpowiedz Link Zgłoś
wilus_dupa Re: hhhhhhhhhhh 10.08.03, 00:35 Juz sie wysralem.. A ty tez? No to jestesmy kwita Gość portalu: builder napisał(a): > -idz sie wysrac`!!! > -ino sybko!!!!!! > > > wilus_dupa napisał: > > > Z Rybnika od mojego KLANU > > > > willi2 naturalny Polak > > > > Gość portalu: hans napisał(a): > > > > > Ludkowie,skond sie bierze taki debilizm? Odpowiedz Link Zgłoś