Dodaj do ulubionych

Suknie Antra

15.02.07, 19:39
Czy któras z Was miała juz do czynienia z firmą Antra? Podoba mi sie kilka modeli - podzielcie sie doświdczeniami dzięki smile
Obserwuj wątek
    • shameeka Re: Suknie Antra 15.02.07, 20:39
      nie mialam smile
      ale bardzo podoba mi sie kilka modeli..
      wiec i ja sie dolaczam...
    • milkablabla1 Re: Suknie Antra 16.02.07, 08:42
      Ja będę miała sukienkę firmy Antra, model Luiza. Podobało mi się kilka modeli
      ale po przymierzaniu zdecydowałam się właśnie na Luizę. Druga moja faworytka
      to "Kornelia". Polecam smile moja ma być gotowa w kwietniu (potrzebna na 05.
      maja)
      • meyghan Re: Suknie Antra 16.02.07, 16:01
        Moje faworyty to: Stokrotka z kolekcji 2005 i Tulipan 2005. A z 2006 Lucyna. Ja
        sobie połącze - spodnica z Tulipana i gorset ze Stokrotki smile Wszystko w bieli.
        Góre koronki troszke zmienie (krój inny).
        W miare rozsądne mają trzeba przyznać.

Milkablabla1 - ja tez mam ślub w majusmile Ja w Katowicach, a Wy?
        pozdrawiam
    • lucija28 Re: Suknie Antra 17.02.07, 13:59
      dzięki za komentarze smile
      Ja juz zamowiłam suknię bezpośrednio u producenta i przekazuję uwagi:
      - w Myszkowie jest cała kolekcja - duzo ładnych sukien - w rozsądnych cenach
      od 1300 do 1800 mniej więcej ( ta była najdroższa jaka mierzyłam)
      - jest osobny pokoj do przymiarek, nie należy przyjezdżać w sobote- sporo dziewczyn sie zjawia, robi sie korek , pani sie stresuje, klient czuje presję, jest problem z przymierzeniem wszystkiego na co sie ma ochote.
      - sukienki wygladaja inaczej niz na zdjeciach - warto mierzyc ! te ktore bardzo mi sie podobałay na fotkach były takie sobie, te na ktore nie zwrociłam uwagi wczesniej, wyglądały nieżle
      reszta uwag po przymiarkach smile
      pozdrawiam
      • izulona Re: Suknie Antra 17.02.07, 14:12
        Mi tez kilak przypadło do gustu, a że mieszkam nie tak daleko do Myszkowa, to
        właśnie w najbliższym tygodniu się tam wybieram. Zdam relację co i jak. Ale
        koleżanka rok temu brała ślub i była też w Antrze, mówi, że na miejscu właśnie
        szują, więc można dużo zmieniać w sukniach, a jak jest np jakiś modle do
        przymierzenia w ecru, to Pani przynosi z zaplecza kawałek koronki, materiału w
        bieli (czasami piękna koronka ecru wygląda paskudnie w bieli).
        • shameeka Re: Suknie Antra 28.02.07, 11:14
          i jak sie udala wizyta???
          niestety ja mieszkam daleko od myszkowa sad
          podobaja mi sie suknei tej firmy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka