lucija28 15.02.07, 19:39 Czy któras z Was miała juz do czynienia z firmą Antra? Podoba mi sie kilka modeli - podzielcie sie doświdczeniami dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shameeka Re: Suknie Antra 15.02.07, 20:39 nie mialam ale bardzo podoba mi sie kilka modeli.. wiec i ja sie dolaczam... Odpowiedz Link Zgłoś
milkablabla1 Re: Suknie Antra 16.02.07, 08:42 Ja będę miała sukienkę firmy Antra, model Luiza. Podobało mi się kilka modeli ale po przymierzaniu zdecydowałam się właśnie na Luizę. Druga moja faworytka to "Kornelia". Polecam moja ma być gotowa w kwietniu (potrzebna na 05. maja) Odpowiedz Link Zgłoś
meyghan Re: Suknie Antra 16.02.07, 16:01 Moje faworyty to: Stokrotka z kolekcji 2005 i Tulipan 2005. A z 2006 Lucyna. Ja sobie połącze - spodnica z Tulipana i gorset ze Stokrotki Wszystko w bieli. Góre koronki troszke zmienie (krój inny). W miare rozsądne mają trzeba przyznać. Milkablabla1 - ja tez mam ślub w maju Ja w Katowicach, a Wy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucija28 Re: Suknie Antra 17.02.07, 13:59 dzięki za komentarze Ja juz zamowiłam suknię bezpośrednio u producenta i przekazuję uwagi: - w Myszkowie jest cała kolekcja - duzo ładnych sukien - w rozsądnych cenach od 1300 do 1800 mniej więcej ( ta była najdroższa jaka mierzyłam) - jest osobny pokoj do przymiarek, nie należy przyjezdżać w sobote- sporo dziewczyn sie zjawia, robi sie korek , pani sie stresuje, klient czuje presję, jest problem z przymierzeniem wszystkiego na co sie ma ochote. - sukienki wygladaja inaczej niz na zdjeciach - warto mierzyc ! te ktore bardzo mi sie podobałay na fotkach były takie sobie, te na ktore nie zwrociłam uwagi wczesniej, wyglądały nieżle reszta uwag po przymiarkach pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: Suknie Antra 17.02.07, 14:12 Mi tez kilak przypadło do gustu, a że mieszkam nie tak daleko do Myszkowa, to właśnie w najbliższym tygodniu się tam wybieram. Zdam relację co i jak. Ale koleżanka rok temu brała ślub i była też w Antrze, mówi, że na miejscu właśnie szują, więc można dużo zmieniać w sukniach, a jak jest np jakiś modle do przymierzenia w ecru, to Pani przynosi z zaplecza kawałek koronki, materiału w bieli (czasami piękna koronka ecru wygląda paskudnie w bieli). Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Suknie Antra 28.02.07, 11:14 i jak sie udala wizyta??? niestety ja mieszkam daleko od myszkowa podobaja mi sie suknei tej firmy... Odpowiedz Link Zgłoś