monika605 02.03.07, 12:44 Witam! Ktoś kiedyś na tym forum chwalił Pragę jako miejsce na podróż poślubną. Będę wdzięczna za namiary na nocleg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
medea11 Re: PRAGA CZESKA 02.03.07, 12:48 My sie wybieramy do Pragi na podroz poslubna w maju. Zarezerwowalismy apartamenty, ale nie powiem Ci dokladnie jakie bo robil to moj maz, za to jak wroce to chetnie napisze czy bylo warto Odpowiedz Link Zgłoś
mija4walles Re: PRAGA CZESKA 02.03.07, 13:40 bylismy w pradze kilka razy i chyba zle yrafilismy bo prazanie jak i czesi nie nawidza polakow i zachowuje sie obrzydlwie sa nieuprzsejnmi u nich nadal wieje komuna Odpowiedz Link Zgłoś
callaa Re: PRAGA CZESKA 05.03.07, 21:57 Moze mialas pecha? Ja nie moge powiedziec o nich zlego slowa. Bardzo zyczliwi ludzie. Poza jednym Czechem-celnikiem, ale to juz inna historia... A czy my Polacy lubimy Czechow? Tez o nich zle mowimy. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: PRAGA CZESKA 05.03.07, 22:37 To chyba rzeczywiście źle trafiłaś. Znam paru Czechów i są bardzo miłymi, uprzejmymi, otwartymi ludźmi. W Pradze byłam i złego słowa nie mogę powiedzieć. Ogólnie w Czechach panuje większa kultura niż w Polsce. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: PRAGA CZESKA 02.03.07, 13:46 Twitti była. Ale o szczegóły pytaj ja e-mailem, bo rzadziej niż rzadko tu zagląda. twitti@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 PRAGA jest najpiękniejsza na podróż poślubną 05.03.07, 20:28 byłam z narzeczonym w ub.r. w tym hotelu. Hotel poleciła mi go koleżanka, zlokalizowany jest blisko stacji metra, bardzo przyjemny, cena ok. 1800 koron za pokój dwuosobowy za noc. Hotel 51 Konzumni 14/253 19800 Praha 9 tel. +4202 666 112 10 email HOTEL.51@seznam.cz Odpowiedz Link Zgłoś
panna_mysza Re: PRAGA jest najpiękniejsza na podróż poślubną 05.03.07, 21:28 My tez w zeszlym roku z Najmilszym bylismy w Pradze..i zarezerwowalismy miejsca w tym samym hotelu. Ale nie spedzilismy tam ani jednej nocy, bo Pani nas delikatnie mowiac, wystawila do wiatru. Za to pote mprzypadkiem trafilismy do akademikow, ktore funkcjonuja jako hotel Weltawa tuz obok petli tramwajowej (akademiki uniwersytetu Karola) i przemiszkalismy tak 3 noce w bardzo przywoitych warunkach za niecale 2000koron BYLO WSPANIALE - oboje uwielbiamy Prage, ale uprzedzam- zarezerwujcie sobie przynajmniej dwa dni na odpoczynek po powrocie - nog nie czulismy Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 jeszcze raz-Praga moja miłość, zaraz po ukochanym 05.03.07, 22:22 dla mnie czesi byli bardzo uprzejmi, najpierw gdy szukalismy drogi do hotelu, duzo nam pomogł pan pracujący w lokalnym barze, pani w hotelu była bardzo grzeczna i uprzejma. polecam pragę Odpowiedz Link Zgłoś