martchen 06.03.07, 09:17 Hej dziewczyny Mam pytanie: chcemy pojechac na podróż poślubną od razu po slubie. Pytanie dotyczy dokumentów i nazwiska. Czy moge jechać jeszcze "na stare" dokumenty, czy musze juz miec wyrobione nowe jako mezatka. Pozdrawiam. Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolin-k Re: Podróż poślubna 06.03.07, 09:19 nawet powinnaś bo nigdzie Ci w urzędzie nie wprowadzą tak szybko danych, tym bardziej że sami księża się nie spieszą Odpowiedz Link Zgłoś
martchen Re: Podróż poślubna 06.03.07, 12:23 Dzięki dziewczyny za podpowiedza propos Portugalii, to moje marzenie na podróż poślubną, ale obawiam się, że finansowo mozemy tego nie udzwignąć. Dużo was taka wycieczka kosztowała?? Chodzi mi o całokształt. Jechaliście z biurem podrózy czy na własną rekę? dzieki z góry za odpowiedz. Pozdro. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
agaga24 Re: Podróż poślubna 06.03.07, 10:20 My wylatywaliśmy do Portugalii w niedzielę o 9 rano (po 3 godzinach snu Oczywiście, że leciałam na starych dokumentach. Nowe wyrobiłam długo po powrocie (zresztą paszport nadal mam stary, korzystam z niego i mam zamiar wymienić dopiero za kilka lat jak skończy ważność). Odpowiedz Link Zgłoś