elwirkaka 06.03.07, 10:46 Jak się zakłada takie wkrętki? www.ozdobydowlosow.com/sklep/catalog/product_info.php?cPath=3&products_id=109 To się będzie trzymało? Miałyście już takie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala-81 Re: Wkrętki do włosów 06.03.07, 10:47 po mojemu to się wkręca w kok najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Wkrętki do włosów 06.03.07, 10:53 tak jak sama nazwa wskazuje czy tow kok, czy w grzywke, czy w gladko upiete wlosy - WKRECASZ do oporu az zostanie tylko perelka pani mi w sklepe pokazywala Odpowiedz Link Zgłoś
elwirkaka Re: Wkrętki do włosów 08.03.07, 09:00 A w jakim sklepie? Gdzieś w Warszawie jest sklep z tego typu ozdobami? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Wkrętki do włosów 08.03.07, 09:16 elwirkaka napisała: > A w jakim sklepie? Gdzieś w Warszawie jest sklep z tego typu ozdobami? mysle ze w kazdym slubnym tylko trzeba zapytac mi oferowali to w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kr3 Szpilka do włosów! 08.03.07, 12:43 Poszukuję ozdobnej szpilki do włosów do upięcia welonu.... z jednej strony się odkręca nakrętkę z drugiej jest na stałe... zakłada się welon i zakręca się szpilkę z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Szpilka do włosów! 08.03.07, 15:56 aga_kr3 napisała: > Poszukuję ozdobnej szpilki do włosów do upięcia welonu.... z jednej strony się > odkręca nakrętkę z drugiej jest na stałe... zakłada się welon i zakręca się > szpilkę z powrotem patrzyłaś w swarovskiem, w sklepie w kazimierzu ze spinkami, w rynku ze spinkami, na długiej ze spinkami? Odpowiedz Link Zgłoś
malinakalina Re: Wkrętki do włosów 08.03.07, 15:50 Moja siostra miala takie wkretki .szczerze mowiac, wygladaja super na hmm...... brudne nieulozone wlosy super ale w czasie slubau zjezdzaly jej z wlosow , po ulozeniu duzo gorzej sie wkrecaja i nie chca sie trzymac.............. kupilysmy to w salonie razem z suknia. Odpowiedz Link Zgłoś
elwirkaka Re: Wkrętki do włosów 19.03.07, 11:24 A w jaki salonie, jeśli można...? Odpowiedz Link Zgłoś