szonik1 12.03.07, 21:34 Czy któraś z Was przewiduje mieć na swoim weselu jazz,swing i lata 60-ate?Jesli tak,poleciłybyście jakieś dobre zespoły?Nie chce disco-polo i polskich weselnych kawałków,a coś innego trudno jest znaleźć...dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feluka Re: zespół jazzowy 13.03.07, 09:48 Najlepszy jaki kiedykolwwiek słyszałam, grają bosko. Nagrywali muzykę do VA BANK. Nie wiem czy normalnie grywają na weselach, raczej w klubach, ale byłam na weselu, gdzie grali. www.krakow.pl/kultura/instytucje/?INS_TYP=7&INS_ID=262. Słyszałam też inny zespół weselny grający naprawdę niezły jazz (ok 6 osób), nie pamiętam jak się nazywali ani skąd byli (wydaje mi się, że z Lublina, ale głowy nie dam. Mam namiary do jednego z muzyków, mogę przesłać na gazetowego. Osobiście uwielbiam jazz. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: zespół jazzowy 13.03.07, 10:23 ja przewiduję, i dlatego biore dj'a, a nie kapelę rżnącą na jedno kopyto przez całe wesele. własnie marzy mi się taka muzyka jazz, swing. na myśl o disco polo i stachurskym z mandaryna i dodą pod pachę wespół chce mi się wymiotować. Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: zespół jazzowy 13.03.07, 15:22 ja przewiduję. znalazłam ich przez net. zakładam, że będą więcej niż wspaniali! www.zespoly.com Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Jest wspaniała grupa Big Band. Ale to raczej... 13.03.07, 15:28 ...na duże wesele i kosztowne, bo tam gra chyba ze szesnastu chłopa! To musi być drogie. Ale rewelacja. Kontakt: Jacek Deląg 602 537 404. Odpowiedz Link Zgłoś
szonik1 zespoł jazzowy 14.03.07, 07:08 No właśnie byłam na stronie alljazz,tez mi się podobali.Ale trio czy kwartet?Napisałam maila do nich wczoraj,ale jeszcze nie ma odpowiedzi... Zespół z Lublina raczej nie,bo ja to koszalin... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: zespoł jazzowy 14.03.07, 07:54 z tego co wiem możesz sobie zamówić nawet 20 osób narzeczony z nimi rozmawiał, graja 4 razy po 45minut do godziny 24. za 5 osób życzyli sobie 5tys. ogólnie koszty z tym zwiazane wyniosłyby nas zbyt dużo: 5tys zespołowi plus Dj na resztę imprezy ok 1tys i posiłki dla tych 6 osób (6*150) Odpowiedz Link Zgłoś