barbrapo 31.03.07, 23:07 Czy ktoś miał wesele lub był na weselu w restauracji Aresnał? Jakie macie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska90 Re: Restauracja Arsenał- co sądzicie? 31.03.07, 23:11 Powiem szczerze. Zastanawiałam się nad Arsenałem, ale po przeczytaniu kilku opinii zwatpiłam. Tyle, jesli chodzi o moje doswiadczenia. warszawa.pogodzinach.pl/info.php3?id=/701/ARSENA%C5%81 Odpowiedz Link Zgłoś
kruszy1 Re: Restauracja Arsenał- co sądzicie? 04.04.07, 20:31 byłam w sierpniu zeszłego roku, jedzenie kiepskie, kelnerki woln o sie ruszaly, nie bylam zadowolona, ciasno.bylo ok 60os Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Restauracja Arsenał- co sądzicie? 31.03.07, 23:12 ale w jakim miescie? ja bede miala w bialymstoku, jest tez w warszawie i gdzies na poludniu Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: Restauracja Arsenał- co sądzicie? 31.03.07, 23:13 Jesli nie pada nazwa miejscowosci w 99 przypadkach na 98 (nie 100) chodzi o Warszawę... Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Restauracja Arsenał- co sądzicie? 04.04.07, 09:01 a ja jestem zarozumiala i nie widze swiata poza soba, dlatego dla mnie jak nie pada nazwa miejscowosci a zgadza sie nazwa resturacji to chodzi o b-stok Odpowiedz Link Zgłoś
barbrapo Re: Restauracja Arsenał- co sądzicie? 03.04.07, 23:54 Tak,rzeczywiscie chodzi o arsenal w wawie, choc ten w Bialymstoku tez znam,bo stamtad pochodze.Przez jakis czas nawet sie zastanawialam nad tym lokalem,ale w koncu zdecydowalismy na Warszawe,bo tu juz od jakiegos czasu miekszamy. Moze jeszcze jakies opinie? czekam Odpowiedz Link Zgłoś