Dodaj do ulubionych

depilacja cukrowa - gdzie w warszawie?

05.04.07, 14:15
taka nowosc a znalazlam w necie tylko 1 gabinet, ktory w ofercie ma depilacje
cukrowa... Moze podrzucicie namiary na inne, sprawdzone gabinety?
Obserwuj wątek
    • olenka_a Re: depilacja cukrowa - gdzie w warszawie? 05.04.07, 14:20
      brrrr Czytałam kiedyś o takiej depilacji smile
      A co chcesz sobie depilować? Czy depilacja cukrowa jest mniej bolesna?

Proponuję założyć podobny watek na forum Uroda
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211 bądź na jakims podobnym smile
      • springlike.bride Re: depilacja cukrowa - gdzie w warszawie? 05.04.07, 14:42
        "urode" juz przeszukalam i tylko jeden salon sie przewija. i to raczej drogi.

nie wiem czy jest mniej bolesna. pewnie u kazdego inaczej. dla mnie wosk nie byl
        bolesny ale moja skora go nie toleruje. slyszalam, ze cukier jest lagodniejszy i
        mniej drazni.

na "ŚiW" przewijalo sie juz kilka watkow o depilacji wiec moze ktos podzieli sie
        innym adresem.
    • monia76 Re: depilacja cukrowa - gdzie w warszawie? 05.04.07, 14:40
      gabinet tais robi taka depilacje
      • springlike.bride Re: depilacja cukrowa - gdzie w warszawie? 05.04.07, 15:38
        tak. to ta nazwa sie wszedzie pojawia. oprocz tego znalazlam wlasnie gabinet
        Uroda na pięknej. Ale nie wierze, zeby to byly jedyne miejsca w wawie...
        • marteczka24 polecam salon 05.04.07, 16:59
          Hej

miałam robioną depilację metodą cukrową, czy mnie boli? no może trochę, ale
          rzeczywiście jest łagodniejszy dla skóry i nie wrastają włosy itp. Jak ktoś
          chce to podam namiar

pozdr
          • elza_lui Re: polecam salon 06.04.07, 09:25
            marteczka24 napisała:

> Hej
            >
            > miałam robioną depilację metodą cukrową, czy mnie boli? no może trochę, ale
            > rzeczywiście jest łagodniejszy dla skóry i nie wrastają włosy itp. Jak ktoś
            > chce to podam namiar
            >
            > pozdr

Bardzo proszę o namiary i przy okazji info ile taki zabieg kosztuje, bo nie mam
            bladego pojęcia.
            Z góry dziekuję
            E.
            >
    • magda7710 Re: depilacja cukrowa - gdzie w warszawie? 05.04.07, 14:44
      W Warszawie nie wiem gdzie ale na pewno w PIEKIEŁKU w Otwocku
      www.piekielko.com.pl lub www.piekielko.pl ul. Powstanców Warszawy 9 OTWOCK
    • iwonia Re: depilacja cukrowa - gdzie w warszawie? 05.04.07, 15:11
      Napisz co chcesz depilować. Znam jeden, moim zdaniem świetny salon, ale nie
      robią wszystkiego w zakresie depilacji pasta cukrową.Tais jest strasznie drogi.
      • springlike.bride Re: depilacja cukrowa - gdzie w warszawie? 05.04.07, 15:21
        nogi
    • magda7710 Re: depilacja cukrowa - gdzie w warszawie? 05.04.07, 15:26
      to ten prawidłowy adres www.piekielko.com/.
    • basiulek11 Re: depilacja cukrowa - gdzie w warszawie? 05.04.07, 18:07
      jesli dobrze kojarze to robia w salonie Celebrity w nowym wiezowcu przy rondzie
      onz 1. Mam zamiar robic tam sobie depilacje laserowa, bo maja najnizsze ceny.
      Uslugi kosmetyczne nie sa juz takie tanie, ale nie kojarze cen depilacji
      cukrowej ani woskiem. Tel 3357744
    • deczko Re: depilacja cukrowa - gdzie w warszawie? 17.04.07, 12:11
      Kiedys w Urodzie znalazlam reklame warszawskiego salonu, gdzie za depilacje
      bikini (calkowita) byl koszt 80 zlotych, niestety posialam numer tej gazety.

Jesli chodzi o salon tais, to prawda, ze jest drogo, calkowite bikini kosztuje
      150 zlotych. Polecana kosmetyczka na forum gazety z tego salonu, jest naprawde
      dobra w tym co robi i jak juz tam isc, to tylko do niej. Gdyby nie ta cenawink,
      ale jesli chodzi o slub, to nie ma co szukac taniej, raz sie zyje, a w tym
      salonie naprawde robia to profesjonalnie.
      • papsi80 Re: depilacja cukrowa - gdzie w warszawie? 17.04.07, 17:11
        A ja mogę Wam podać numer do świetnego salonu z "całkowitą" depilacją bikini smile
        Pracuje tam pani Monika, przy której tak się dobrze czujesz, że nie masz
        wątpliwości, że dobrze trafiłaś smile
        Salon Beautique, ul.Polnej Róży (M Kabaty), 648 97 91.
        A! I najważniejsze! Kosztuje 50-60zł.
      • olivia1980 Re: depilacja cukrowa - gdzie w warszawie? 17.04.07, 18:13
        Pani Ania nie pracuje już w Taiswink
    • lacitadelle Re: depilacja cukrowa - gdzie w warszawie? 17.04.07, 14:38
      a ja właśnie przetestowałam pastę cukrową do samodzielnej depilacji i niestety
      bardzo się rozczarowałam sad(

wszystko robiłam tak, jak trzeba, a jednak bolało jak cholera (bardziej niż wosk
      u kosmetyczki), w ogóle nie było skuteczne, tzn. wyrywała się tylko niewielka
      część włosów (po 2 godzinach męczarni miałam może 50% włosów wciąż na łydkach),
      a po fakcie okazało się, że nogi mam całe posiniaczone, nie wiadomo dlaczego.

także uważajcie dziewczyny i na pewno nie eksperymentujcie przed samym ślubem
      (na szczęście moje siniaki na pewno zdążą zejść).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka