06.04.07, 12:20
Wczoraj w końcu kupiłam buty do mojej suknismile Mam nadzieję że wszystko będzie
razem pasowało tzn biżuteria (kolczyki i bransoleta) jest właśnie z cyrkonii i
oczywiście białego złotasmile Buty mają brzydki obcas ale przynajmniej są wygodne
i kilka godzin w nich wytrzymam, na zmianę zamówiłam sobie buty tańca
towarzyskiego.
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f8c6035e9dc23570.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e5fe73577280135d.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8d75b08de50d0a51.html
Suknia z firmy Pronovias model Obelix w kolorze kremowym czy jak to woli perłowym.
Obserwuj wątek
    • gioseppe Re: Moje buty 06.04.07, 12:40
      dlaczego wybrałaś srebrne do kremowej sukni?
      czy mi monitor przekształca kolor uncertain?
    • vobi Re: Moje buty 06.04.07, 12:43
      karhar napisała:

> Suknia z firmy Pronovias model Obelix w kolorze kremowym czy jak to woli
      perłowym.

? Wedlug mnie kremowy i perlowy to dwa zupelnie rozne kolory sa... Do perlowego
      srebrne sandalki imho beda pasowaly, ale do kremowego - nie za bardzo.
      • karhar Re: Moje buty 06.04.07, 12:49
        a wg mnie będą pasowałysmile kolor sukni wprawdzie nazywa się "krem" ale suknia
        jest prawie białasmile tzn jest to złamana biel, dlatego dodatki wybrałam właśnie
        srebrnesmile)
        • karhar Re: Moje buty 06.04.07, 12:58
          zresztą srebra prawie w ogóle nie widać bardziej cyrkoniesmile
        • memphis90 Re: Moje buty 06.04.07, 16:36
          Do "złamanej bieli" nie nosi się srebra...
          • karhar Re: Moje buty 06.04.07, 17:22
            a ja będę miałasmile tego srebra tam jest tak dużo... jak buciki są ubrane widać
            tylko cyrkonie i to mi chodziło, bo na sukience też są świecące dodatki i jak
            już pisałam biżuteria jest z białego złota z cyrkoniami a do tego raczej nie
            założę złotych butów bo chyba troszkę by się gryzłosmile
    • ozi29 Re: Moje buty 06.04.07, 19:57
      dobrze, że kupiłaś te na zmianę, ja miałam identyczne na sylwestra... są
      strasznie niewygodne, palce się ślizgają i uciekają na zewnątrz, masakrasad
      • izulona Re: Moje buty 06.04.07, 23:02
        Butki ładne, oby były wygodnesmile. Powiedz, gdzie zamówiłaś buty do tańca? Jak one
        wyglądają...?
        • karhar Re: Moje buty 07.04.07, 00:00
          buty to tańca zamówiłam w Krakowie tu jest link
          www.akces.biz/oferta/damskie.html
          buty nie są piękne ale ponoć bardzo wygodne i na to właśnie liczęsmile ja wybrałam
          taki model
          www.akces.biz/oferta/damskie/11PAS3-KPint.jpg
          są ładniejsze w rzeczywistości. Tylko oczywiście jest problem z kolorem, bo
          biały jest za jasny a ecru jest za ciemny, ale coś musiałam wybrać więc
          zdecydowałam się właśnie na ecru. W sumie butów i tak nie będzie widać ale coś
          trzeba założyćsmile
    • sangare Re: Moje buty 07.04.07, 12:34
      masz racje-maja brzydki obcas
      • karhar Re: Moje buty 07.04.07, 13:05
        ale całe szczęście nie będzie go widaćsmile o ile w ogóle będzie widać butysmile
    • maraxela Re: Moje buty 07.04.07, 12:38
      sluchajcie dziewczyny gdzie mozna kupic te buty do tanca towarzyskiego??
      • aniax3x3 Re: Moje buty 20.04.14, 00:04
        mogę odsprzedać swoje NOWE połowe taniej niż w sklepie, chętnych prosze o kontakt smile
    • agat_k_a Re: Moje buty 07.04.07, 18:17
      Witam. Też zastanawiałam się na zakupem butów do tańca na wesele (wyglądają na
      takie wygodne i miekkie) smile) Proszę powiedz czy zamawiałaś je przez tą stronę
      internetową, którą podałaś, czy może byłaś w ich siedzibie? może mają tam wzory
      żeby tak pooglądać, poprzymierzać? A i ile czekasz na realizację zamówienia i
      czy to nie jest dla nich problem robić jedną parę, bo widzę że zajmują się w
      dużej mierze zamówieniami dla szkół tańca, teatrów itp. Z góry dziękuję za
      odpowiedź.
      • karhar Re: Moje buty 07.04.07, 19:29
        ja pojechałam do Krakowa bo chciałam zobaczyć jak te buty wyglądają w
        rzeczywistości. I nawet dobrze zrobiłam bo zdecydowałam się na zupełnie inny
        modelsmile właśnie ten który wkleiłam, w rzeczywistości buciki są ładniejsze. Ja na
        moje buty czekam 2 miesiące. Myślę, że teraz jest taki okres oczekiwania. Nie ma
        problemu jeżeli chcesz tylko jedną parę. Najlepiej tam zadzwonić i zapytać.
        Jeżeli dokładnie wymierzysz stopę to spokojnie możesz zamówić przez internet.
        Jak odbiorę moje to zrobię fotki i wkleję. Pozwolę jeszcze raz skrytykować moje
        butysmile
        • agat_k_a Re: Moje buty 07.04.07, 20:57
          Ja mieszkam niedaleko Krakowa, więc nawet lepiej mi podjechać niż kombinować z
          pomiarami wink tylko chciałam zapytać czy w tym miejscu (w tej pracowni-siedzibie
          firmy) jest duży wybór wzorów, czy wszystkie można zobaczyć, nawet jako
          przykładowe, jak po prostu wyglądają, bo rozmiar to już sprawa drugorzędna smile
          Dzięki za wszelkie info!
          • karhar Re: Moje buty 07.04.07, 22:06
            no troszkę tych butów tam jest ale tylko takie wzory jak na ich stronce. Na
            pewno warto pojechać i zobaczyć bo tak jak już pisałam zdecydowałam się na
            zupełnie innesmile W rzeczywistości ten model który wybrałam jest delikatniejszy i
            chyba bardziej pasuje do sukni ślubnej.
    • inkageo Re: Moje buty 09.04.07, 14:07
      Hej,hejsmile Fajne te butysmile Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę Cię ze wszystkimi
      dodatkamismile
      • karhar Re: Moje buty 09.04.07, 17:42
        no na razie jesteś drugą osobą której się te buty spodobałysmile mimo, że mamy tą
        samą sukienkę chyba będziemy wyglądały zupełnie inaczej. Na pierwszej przymiarce
        zobaczę czy to wszystko będzie pasowało, chociaż wydaje mi się, że cyrkonie będą
        pasowały do tych błyszczących elementów na sukience. Oczywiście nikt z Madonny
        jeszcze do mnie nie dzwonił więc będę musiała sama zadzwonić bo zaczynam się
        niecierpliwićsmile Ja też nie mogę się doczekać kiedy pojawią się Twoje zdjęciasmile
        Chyba większość dziewczyn z forum jest ciekawa Twoich zdjęćsmile
        • inkageo Re: Moje buty 09.04.07, 17:47
          Jutro dzwonię do salonusmile Mam cichą nadzieję, że suknia już jest, ale nigdy nic
          nie wiadomo.. Dziewczyny mają mieszane uczucia bo nie widziały koloru sukni..
          On jest trudny do uchwycenia.. Te buty są raczej uniwersalne i powinny pasować
          do każdej sukni z błyskotkamismile
          Wiesz trochę się boję tej przymiarki, a szczególnie oglądania zdjęć po powrocie
          do domu..tak nie chcę się rozczarować.. Ajajaj..
          • karhar Re: Moje buty 09.04.07, 19:30
            ja tez się boję przymiarki, tym bardziej że suknię mierzyłam prawie pół roku
            temu. Nie wspomnę o zdjęciach, które znalazłyśmy w neciesad(nie wiem dlaczego ta
            suknia na tych zdjęciach tak wyglądałasmile ja w tej sukni czułam się najlepiej
            (choć przymierzyłam tylko 4). Jeszcze trochę i zobaczymy co z tego wyjdziesmile)
    • golinda Re: Moje buty 10.04.07, 08:39
      na pierwszy rzut oka widać, że palce w nich lecą do przodu i ślizgają się
      to jedne z tych butów, w których siedzieć tylko można
      dobrze, że kupiłaś sobie inne do tańca
      butów i tak nie widać spod sukni, ważne, żeby stóp nie zmasakrowały i zabawy
      nie zepsuły
    • inkageo Do Karhar:) 10.04.07, 15:43
      Mam przymiarkę w najbliższy wtorek ranosmile Dobrze, bo do tego czasu powinnam już
      dostać biustonoszsmile
      • karhar Re: Do Karhar:) 10.04.07, 15:47
        kurcze tak szybko!!! A ja od listopada czekamsmile Chyba jutro zadzwonię do Madonny
        ale już tak na 100%. Pewnie się cieszyszsmile Fajnie powiesz mi co i jak, jak z tym
        podpięciem trenu itd
        • inkageo Re: Do Karhar:) 10.04.07, 15:51
          Trochę się stresuję, ale cieszę teżsmilesmilesmile Zobaczymy czy buty będą pasowały..
          Moje są dosyć ciemne.. Narzeczony cały czas mówił, że chce koniecznie suknię
          zobaczyć i marudził, że nie widział jej przed zamówieniem, a teraz już się
          podłamuje i coś wspomina o niespodziance... No zobaczymysmile
          • karhar Re: Do Karhar:) 10.04.07, 15:56
            Spoko Twoje buty są faktycznie troszkę ciemniejsze bo widziałam je w sklepie i
            przykładałam ten kawałek materiału, ale moje te na zmianę też są ciemniejsze.
            Ciężko dobrać taki sam kolor butówsad A co do ceny to ja płaciłam 3490zł + welon
            gratis ale to było w listopadzie, wiem że teraz cena jest wyższa ale nie wiem
            dokładnie jaka.
      • aniavi1 Re: Do Karhar:) 10.04.07, 15:49
        ile kosztuje ta suknia?
        • inkageo Re: Do Karhar:) 10.04.07, 16:01
          W styczniu w Madonnie kosztowała 3790 zł. Ja zamawiałam we Flossmannie - 3650
          zł, ale wychodzi na jedno, bo w Madonnie dają welon gratis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka