aniulat 06.04.07, 16:04 Witam , mam jeszcze jedno pytanie odnosnie zespołu. Czy ktoś miał może styczność z zespołem Omega z Katwic? Prosiłabym o opinie na temat tego zespołu. Z góry dziękuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
videobeta Zespół OMEGA z K-c - Polecam!!! 06.04.07, 22:30 Już kilka razy na przedmiotowym forum pisałem o zespole " OMEGA " z Katowic, że są świetni. Pisałem,że o poziomie ich umiejętności niech świadczy tzw. terminarz na ich stronie. Niech to będzie komentarz co do ich profesjonalizmu i słusznego wyboru. Pozdrawiam i Polecam OMEGA z Katowic. Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
aniulat Re: Zespół OMEGA z K-c - Polecam!!! 06.04.07, 22:35 dziekuje za odpowiedz....a mam pytankio majac do wyboru nice guys i omege to kogos bys wybral? Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: Zespół OMEGA z K-c - Polecam!!! 06.04.07, 22:40 Osobiście? Wolę ekipę OMEGI - Nie dość, ze super grają i śpiewają, to są cholernie sympatyczni. Pozdrowienia dla Maćka z Omegi. Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
aniulat Re: Zespół OMEGA z K-c - Polecam!!! 06.04.07, 22:47 no to wsyztsko jasneTez nam sie bardzo podobaja, zwlaszcza glos wokalistki a mam pytanie: na jakich instrumentach graja ? Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: Zespól Omega 06.04.07, 23:11 Myślę że te zdjęcia ci odpowiedzą na pytanie: www.omega.vel.pl/galeria.html Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś