Dodaj do ulubionych

Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:)

17.04.07, 17:08
Dla Karhar i innych zainteresowanych forumek kilka zdjęć z mojej pierwszej
przymiarkismile Było bardzo miło, miałam na sobie z tysiąc szpilek, 1.5 godziny
minęło szybciutko jak kwadrans. Następna przymiarka dopiero w lipcu, do tego
czasu muszą mi wystarczyć fotkismile
img262.imageshack.us/my.php?image=pronoviasobelix1ro4.jpg
img407.imageshack.us/my.php?image=pronoviasobelix2va7.jpg
img460.imageshack.us/my.php?image=pronoviasobelix3xb6.jpg
img460.imageshack.us/my.php?image=pronoviasobelix4zd9.jpg
img460.imageshack.us/my.php?image=pronoviasobelix5yv2.jpg
img262.imageshack.us/my.php?image=pronoviasobelix6yy1.jpg
img262.imageshack.us/my.php?image=pronoviasobelix7ch7.jpg
img262.imageshack.us/my.php?image=pronoviasobelix8vp1.jpg
img460.imageshack.us/my.php?image=pronoviasobelix9at2.jpg
Obserwuj wątek
    • izulona Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:11
      Jaka piękna ta sukniabig_grin. Gdybym miała 10 cm więcej i 5kg mniej...wink
    • bajsarka Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:12
      Super sukienka, super w niej wyglądasz (mimo szpilek).
      Ja mam pytanie techniczne: czy zwężenie od bioder nie powoduje dyskomfortu w
      siadaniu?
      Pytam, bo ja sporo schudłam i moja sukienka nabrała kształu od rybki do A, a
      panie w salonie mówią, że nie będą zwężać, bo będzie cięzko siadać.
      • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:14
        Siedzi się bardzo wygodnie i po podpięciu trenu jak na poduszcesmile Trochę się
        marszy na brzuchu wtedy, ale co poradzić..smile Nawet próbowałam tańczyć walca
        solo, jak pani poszła odebrać telefonwink
        • bajsarka Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:18
          A nie myślałaś, żeby kupić pod sukienkę gorset? To pomysł mojej koleżanki,
          która sama miała takowy i bardzo sobie chwali. Ślub miała w sierpniu i na upał
          nie narzekała smile
          • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:20
            Raczej nie.. Ta suknia jest i tak jak pancerzwink Pod lżejszą i mniej usztywnioną
            pewnie bym kupiłasmile
    • anusja80 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:12
      Wyglądasz supersmile Świetny wybór i bardzo fajne butki.
    • zosiaczek25 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:14
      Suknia piekna, chociaz ja bym nie zalozyla (za dlugi tren). A tych przymiarek
      ile bedziesz miala? Ze mnie krawcowa zdjela tylko miare i juz sie szyje. Tydzien
      przed slubem ide na poprawki i potem tylko po odbior.
      • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:18
        W lipcu suknia będzie skrócowa i zwężona, jeżeli będzie wszystko ok to to
        będzie ostatnia przymiarka, a jeżeli będę miała jakieś uwagi i spostrzeżenia,
        to panie będą poprawiaćsmile Chociaż w sumie umówiłyśmy się, że tydzień przed
        ślubem sprawdzimy jeszcze, czy nie zmieniła mi się figurasmile Nie wiem już sama
        ile będzie przymiarek. Ale są bardzo przyjemne!
        • zosiaczek25 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:27
          Nie watpie, ze sa przyjemne. Ja na poczatku czulam sie troche glupio
          przymierzajac moja (albo raczej taka, jaka moja ma byc) suknie. Moj n siedzial
          sobie na kanapce i tylko sie usmiechal i mowil, ze jest ladna. Ale on zawsze tak
          mowi, wiec nie wiedzialam co myslec i dziwnie sie czulam. Ale potem pani z
          salonu przyniosla mi welon i bizuterie, zeby zobaczyc, jak to wszystko moze sie
          prezentowac i sama siebie w lustrze nie poznalam. smile Super uczucie.
          • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:29
            Mój M z tych emocji zrobił mi dzisiaj w przeciągu 1,5 godziny 250 zdjęć... I
            wszystkie podobnesmile
    • gatta26 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:17
      Inka, sliczna ta Twoja suknia, idealna do Twojej figury!
      • karhar Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:21
        Super!!! Myślę, że dokonałyśmy słusznego wyborusmile) Widzisz a tak sie obawiałaś,
        że 34 będzie za małe a tam widzę jeszcze dużo materiału do zebraniasmile Kurcze
        teraz nie wiem czy moje buty będą pasowałysad Zobaczę w piątek, o ile moja suknia
        będzie. Czy jak chodzisz to widać buty??
        • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:25
          Widać butysmile Będą pasowały, ona jest całkiem ciemna! Flesz przekłamuje i
          rozjaśnia ją bardzo. Ta satyna pod spodem to typowe ecru! Koronka jest ciut
          jaśniejsza. Mam już skrawek materiału i oglądaliśmy dzisiaj koszule, to kremowe
          były nawet jaśniejsze od satyny..
          • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:27
            Tylko brakuje mi trzeciej piersi po środku i boję się, że zapadnie mi się
            gorsetwink Panie się ze mnie śmiały, ale mnie wkurza ta wolna przestrzeńsmile
            Zeszyję sobie miseczki biustonosza, bo mają sporą szczelinę między sobą.
            • zosiaczek25 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:31
              Przynajmniej masz ramiaczka. Ja sie martwie, bo mam zupelnie bez niczego. Raz,
              ze nie jestem przyzwyczajona do takich sukien, a dwa, ze chociaz najmniejszego
              biustu nie mam, to najwiekszego tez nie i boje sie, ze albo mi sie osunie
              (chociaz w salonie sprawdzalam i lezala pewnie), albo jak sie schyle, to mi cos
              wyskoczy... wink
    • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:22
      Fajnie się w niej czujęsmile
      • kamu2 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 17:44
        piękna suknia,doskonały wybór,ale ty jesteś szczuplutka.Mam w tym samym dniu co
        ty ślub ale ide dopiero 20.05 na wyór fasonu sukni
    • inkageo I jeszcze torebka:) 17.04.07, 17:38
      img262.imageshack.us/my.php?image=dsc00700xn2.jpg
    • karolin-k suknia przepiękna 17.04.07, 18:02
      też ją mierzyłam, ale właśnie dla mnie była za sztywna, no i za mały mam
      biust smile

wyglądasz w niej rewelacyjnie

ja idę za tydzien na swoją przymiarkę, tylko niestety schudnąć nie zdążyłam uncertain
    • lisa44 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 18:22
      Czy masz może osobne zdjęcie butów? Bardzo mi się podobają. Może zdradzisz gdzie
      je kupiłaś (w jakim mieście, bo ja jestem z Wielkopolski) i czy były
      przeraźliwie drogie czy tylko trochę wink ? Pozdrawiam.
      • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 18:26
        Tu link do wątku o butachsmile Jak dla mnie to były drogie - 349 zł..uncertain
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=59972999&a=59972999
        Są chyba we wszystkich sklepach Prima Modasmile
        • lisa44 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 18:34
          Bardzo dziękujęsmile Podobają mi się straszliwie...
          • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 18:41
            Liso karolin-ka ma też świetne buty, może jeszcze bardziej Ci się spodobają!
        • karolin-k Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 18:37
          a wiesz, że moje w ciągu tych dwóch tyg podrożały,
          jak umieszczałam zdjecia kosztowały tez 349
          a jak je kupowałam tydzień temu to juz za 399
    • agoll83 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 18:33
      Suknia piękna. Czy do pierwszej przymiarki musiałaś już mieć konkretne buty i
      biustonosz do wszycia? Pytam, bo pierwsza przymiarka jeszcze przede mną....smile
      • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 18:39
        Buty obowiązkowo, bo panie zaznaczały ile skrócić. Biustonosz też miałam, bo
        suknia będzie zwężana i żeby z tym nie przesadzićsmile Ja nie będę wszywać
        biustonosza, z tyłu będzie taka szlufka, przez którą przełożę tył biustonosza,
        żeby nie wychodził na plecach.
        • agoll83 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 18:43
          A jaki biustonosz wybrałaś? bardotkę? bo ja będę szukać też do takiego typu
          sukienki, bo wybrałam Rondallę z San Patrick
          • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 18:45
            www.sklep.lupoline.pl/model,615.html
            • agoll83 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 18:50
              Dzięki, bardzo fajny, a zarazem w przystępnej ceniesmile)
            • paulina.galli Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 18:50
              inkageo - dzieki za fotki!!!
              mocno zastanawiałam sie nad ta sukienka i juz wiem ze... na 100% jej NIE CHCE smile

ps. nie zeby cos z nia nie tak - bardzo ładnie wygladasz i obiektywnie sukienka
              tez b. ładna wink, ale mialam jej jakos zupelenie inny odbior a dzieki
              mozliwosci obejrzenia "raelnej" fotki WIEM juz ze dla mnie to nie to smile
              Bardzo tym samym popieram idee pokazywania fotek sukni w rzeczywistosci...
              • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 19:55
                A na jaką się zdecydowałaś?
    • ma-la Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 18:57
      Slicznie!!
    • mala831 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 19:50
      Śliczna... ja na swoją pierwszą przymiarkę muszę czekać do 30 lipca sad
    • gioseppe Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 19:51
      smile ładnie!
      jedyne co mi sie nie podoba to torebka
    • zocha791 Kobieto wyprostuj się !! 17.04.07, 19:58
      Suknia robi wrażenie ale pomyśl lepiej nad wyprostowaniem pleców, masz strasznie
      odstające łopatki, chude ręce i garbisz się. Twoje plecy w tej sukni wyglądają
      fatalnie....
      • inkageo Re: Kobieto wyprostuj się !! 17.04.07, 20:04
        Dużo lepiej nie będzie.. Jestem trochę garbata i jak się prostuję to idealnego
        pionu nie osiągam..uncertain Ale łopatki mi odstają tylko jak macham rękamismilesmile
        • riuriu Re: Kobieto wyprostuj się !! 17.04.07, 20:17
          Może być lepiej!! Wystarczy pare ćwiczeń!!
          • inkageo Re: Kobieto wyprostuj się !! 17.04.07, 20:21
            Całe dnie siedzę przy komputerze, ćwiczenia by się przydały.. Możesz podać
            jakiś link, wskazówki?smile
            • paulina.galli Re: Kobieto wyprostuj się !! 17.04.07, 20:48
              no własnie - skoro ta odpadla - to wlasciwie nie wiem sadsadsad
              chciałabym cos lżejszego - bardziej zwiewnego (na pewno te kokardki dzielace
              sukienke na 3 czesci - odpadaja)
              czyli - prosta i subtelna forma ( jak najbardziej przychulam sie do tzw
              "rybki") ale tez delikatna i taka zwiewna...
              na tych wszystkich reklamowkach te sukienki sa takie ... nie wiem jak to nazwac
              " musniete wiatrem "smile i pomimo tego ze wiem ze jest to efekt pracy stylistow
              fotografa itd. co nie zmienia faktu ze nadal szukam smile

ale sam Obelix jako taki - jak najbardziej ładny i stylowy smilesmilesmile
              • inkageo Re: Kobieto wyprostuj się !! 17.04.07, 21:07
                Powodzenia w poszukiwaniachsmile
          • riuriu Re: Kobieto wyprostuj się !! 17.04.07, 20:33
            wybacz nie bede uzywac polskich znakow - nie chce mi sie smile
            Ja mam ten problem bo zawsze bylam wyzsza od rowiesnikow i po prostu sie do nich
            dostosowywałam. Komp tez robi swoje sad ja na poczatek zakupilam "pajączka" i
            musze powiedziec ze pomogl. Nawet jak bateria siadła to i tak nosilam. Jakis
            nawyk sie chyba wyrobil i zaczelam zwrcac uwagę na to czy sie garbie.
            Pozniej byly cwiczenia. Znajomy trener poradzil Pilatesa, ale jak to on okreslil
            "uczciwie", czyli jak kaza sie wyprostowac to masz sie prostowac i pamietac w
            trakcie o plecach. (na pierwsze zajecia chodzilam z pajaczkiem na plecach -
            pilnowal postawy) Bolalo okrtunie przez pierwsze 2 miesiace, pozniej bylo coraz
            lepiej smile
            Silownia: nie potrafie nazwac sprzetow i partii miesni niestety...Chodzi o
            cwiczenia na miesnie plecow. Na pewno na silowni ci pomoga. Ja pracowałam
            głoweni na takiej machinie co to na szerokosc ramion masz tyczke i dwoma rekoma
            sciagasz ciezar za kark. Aha i odradzam mięsnie na tzw "kaptury", urosnie ci
            szyja a ramiona sie nie podnisa sad
            Teraz uzalezniona jestem od wspinaczki sciankowej - to tez pieknie wyrabia plecy.
            Wiem, że strasznie opisowo i chaotyczni pisze. Ale mam tak jak chce duzo przekazac.
            • inkageo Re: Kobieto wyprostuj się !! 17.04.07, 20:39
              Dziękismile Strasznie to pracochłonnesmile Liczyłam na prostą receptęwinkwinkwink Ja
              przekrzywiam głowę i lubię siedzieć zgarbiona bo mam astygmatyzm i lepiej widzę
              patrząc "spod byka"wink Potrzebne mi leczenie kompleksowe - okulista i osobisty
              trenersmile
              Taki miałam dobry humor dzisiaj, a teraz będzie śnił mi się garbsad
              • riuriu Re: Kobieto wyprostuj się !! 17.04.07, 20:48
                Ojej, nic ma ci się nie śnić. Nie potrzebny trener ani kompleksowa pomoc.
                Na początek proponuję zwykłe coś a'la "pajączek", szelki, kupić grubą gumę w
                pasmanterii i zszyć.
                Na niedzielnym spacerku znajdź kawałek drzewka szerokości ramion i oglądając
                wiadomości, serial czy film poćwicz. Zwykłe "brzuszki" czyli unoszenie tłowia
                leżąc na brzuchu wyrabia mieśnie pleców a jak założysz ręce na kark to już w ogóle.
                Tu nie trzeba majątku wydawać na specjalistów smile Wystarczy trochę silnej woli.
                Ja mam nawet kartkę przyklejoną na monitorze: usmiecha się do mnie napisem
                "konik garbusek". Tylko spojrzę i jestem prosta.
                Odrobinę wysiłku, a gwarantuję efekty po 2 miesiącach!
                Powodzenia!
      • inkageo Re: Kobieto wyprostuj się !! 17.04.07, 20:06
        Dlatego decyduję się na dwuwarstwowy welonwinkwinkwink Zapomniałaś dodać, że mam
        jeszcze brzydkie włosywink
        • zosiaczek25 Re: Kobieto wyprostuj się !! 17.04.07, 20:15
          Ciesze sie, ze nie mam swoich zdjec i nie potrafie ich wklejac... smile
        • milka833 Re: Kobieto wyprostuj się !! 17.04.07, 22:17
          rzeczywscie postawe masz...niestety typowa;
          tez naleze do grona okragle plecy i skulone ramiona, dlatego sama nie wybieram
          odkrutej góry sukni....
          jesli masz czas pocwicz : wiare, ze wygladasz slicznie - juz samo to pionizuje
          i pocwicz troche chodzenie prosto.....moze w jakims fitness ktos ci pomoze;
          pozdrawiam!
          • mala831 Re: Kobieto wyprostuj się !! 19.04.07, 18:32
            ja niestety tez ciągle się garbię i robię "żółwika". Mam nadzieję, że w końcu
            mi się uda to ograniczyć
    • riuriu Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 20:15
      Wyglądasz rewelacyjnie. Śliczna sukienka, genialne buty, wszystko, z tego co
      widziałam/czytałam w poprzednich postach, dopracowane w szczegółach.
      Mam jednak mała uwagę...Chodzi o twoją postawę. Zwróciłam na to uwagę, bo sama
      też tak miałam/mam (pracuję nad tym). Opadają ci nisko ramiona i jak stoisz to
      głowa "wyprzedza" ciało. Fatalnie to wygląda niestety...zwłaszcza, że reszta
      jest jak u modelki. Do ślubu z tego co wiem masz jeszcze sporo czasu więc można
      nad tym popracować. Na zdjęciach wyjdziesz ładnie, a i na co dzień się przyda.
    • promyczek_k Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 20:59
      Pięknie wyglądasz w tej sukience smile Aż brak słów.
      Ale jestem zaskoczona! 1,5 godziny? Moja pierwsza przymiarka trwała może pół.
      Ale w sumie i szpilek nie było za dużo wink A 20 idę już odebrać sukieneczkę,
      wtedy może w końcu zrobię sobie zdjęcia i wrzucę na forum.

Ach, no i buty. Doskonale je dobrałaś. Gratulacje smile
      • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 21:05
        Panie męczyły się z jak najlepszym podpięciem trenu i nawet nie wiem kiedy to
        zleciałosmile
        • kartynka Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 21:53
          Czesc Inkasmile Dzieki za wklejenie zdjec! Musze powiedziec ze suknia (i Ty w
          nie) wyglada SUPER!!!! Naprawde wdziecznie i kobieco! No i buty to po prostu
          strzal w 10!!!! Przepieknie! Gratuluje wyboru!

I wcale nie masz krzywych plecow! Nie daj sobie wmowic. Rany, jesli ja sie
          zdecyduje wkleic moje zdjecia z przymiarki to uslysze, ze ramiona za grube,
          biust za duzy i sukienka okropna i w ogole baba jaga ze mniesmile

Wygladasz pieknie i tyle! Ja ide na przymiarke w piatek - suknia bedzie juz
          skrocona - teraz tylko miara do bolerka. Zobaczymy moze cos wkleje, a jak nie
          to przesle na mailasmile POzdrawiam!
        • jagodkaidamian Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 22:25
          Inkagego nie żałujesz, że był z Tobą Twój narzeczony? wydaje mi się, że w dniu
          ślubu już nie zrobisz niestety na niego takiego wrażenia. Pozdrawiam
          • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 22:28
            Sam chciałsmile Ja i tak nie potrafię dotrzymywać tajemnicwink Mówi, że nie żałuje,
            uśmiecha się od ucha do ucha i jest zadowolony z decyzjismile
    • np1979 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 22:11
      hej ingageo! postanowiłam napisać parę słów, bo śledzę twoje przygotowania na
      forum i podoba mi się twój gust i pomysły. suknia jest piękna! co prawda nie w
      moim stylu (moja będzie raczej z szerokim dołem) ale wyglądasz w niej naprawdę
      super. obejrzałam z ciekawościa wszystkie fotki i wiesz, co najbardziej mi się
      podoba? podpięcie trenu! wygląda to fantastycznie, w większości sukien tren
      jakoś tak dziwnie wygląda podpięty i wcale się nie układa, a u ciebie jest
      idealnie(przynajmniej na tym zdjęciu bardzo efektownie to wygląda). butki też
      są śliczne. a mierzyłaś już welon? czy będzie długi? pozdrawiam cię b
      serdecznie i życzę miłych dalszych przygotowańsmile))np
    • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 22:26
      Dziękuję dziewczyny za wszystkie miłe słowa i krytyczne teżsmile
      Wkleiłam zdjęcia bo sama bardzo lubię oglądać Wasze i czułam się zobligowana do
      rewanżuwink
      Welonu jeszcze nie zamawiałam, myślę o długiej do ziemi mgiełce bez żadnych
      ozdóbsmile
      • milka833 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 17.04.07, 22:31
        mam nadzieję, ze odsiewasz budująca krytyke od krytkanctwa smile
        praca nad postawa jest konieczna
    • agusia1801 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 10:53
      wyglądasz pięknie!!! wspaniała sukienka
      • anusiaczek87 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 11:07
        fantastycznie wygladasz smile az mnie przez chwile kusilo zeby swoja fotke
        umiescic wink
        • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 11:20
          Umieść, umieść!!!smilesmilesmile
      • medea11 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 11:09
        Inko jestem pod wielkim wrazeniem, bo przyznam szczerze, ze wiele sukni Pronoviasa wyglada tylko ladnie na zdjeciach a w rzeczywistosci nie sa juz tak piekne. Teraz sobie mysle, ze moze to dlatego ze jednak kobiety nie maja takich wymiarow jak modelki...ale Ty masz i wygladasz w tej sukni po prostu przepieknie!!!!! Calosc czyli suknia + buty + torebka (blagam zdradz gdzie ja kupilas?) tworzy po prostu bajeczna calosc. Masz genialny gust i nic dziwnego ze narzyczony oszalal i porobil tyle zdjecsmile Moj mnie nie widzial - widzial tylko zdjecie sukni ale mojego zdjecia w niej juz mu nie pokazalam smile)
        Ja juz mam prawie wszystko oprocz pomyslu na fruzyre co mnie troche dobija...
        Nie jem prawie nic od kilku dni, bo mam zoladek skrecony z nerwow...to juz tylko 10 dni smile
        • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 11:19
          Dziękuję Kochanasmile Poprzewraca mi się w głowie od takiej ilości komplementów i
          jeszcze zacznę się znowu garbićwink Trzymam kciuki, żeby Wam się wszystko pięknie
          udałosmile Torebkę kupiłam w Solarze w Galerii Dominikańskiej, mam słabość do ich
          torebek, każdy pretekst dobry żeby kupić kolejnąsmile
          • medea11 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 11:27
            No prosze to witam w klubie bo ja tez jestem posiadaczka kilku torebek z Solara, a z moja czarna ukochana w ogole nie moge sie rozstac))

Siedze teraz jak ta sierotka i po raz setny rozmieszczam gosci przy stolikach. W przeciagu ostatnich dwoch tygodni drastycznie nam sie zmienila lista gosci mam nadzieje, ze to juz ostatni raz, bo t wcale nie jest taka prosta sprawa.

a Twoj gust zachwalam, bo mam podobny smile))))
    • golinda Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 11:20
      rzeczywiście trzeba się bardziej prostować
      na paru zdjęciach zapomniałam o tym (albo już nie miałam siły, bo suknia była
      ciężka) i nie wygląda to za dobrze...
      suknia bardzo ładna, ale ta kokardka z tyłu jakoś mi nie pasuje
      tren jest odpinany, czy podpinany?
      może flesz troche zniekształca kolory, ale ta suknia ma chyba jakieś perłowe
      koraliki, do czego więc te złote buty?
      jaką fryzurę planujesz?
      • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 11:26
        Flesz przekłamuje, buty pasują idelaniesmile Nawet się nie spodziewałamsmile Będę się
        trzymała złota przy makijażu i przy wykończenie bukietu. To złoto na butach
        jest bardzo jasne, czasem nawet ma srebrny połysk.
        Na próbne czesanie idę dopiero miesiąc przed ślubem, o upięciu do góry nie ma
        mowy, loków u siebie nie lubię (włosy naturalnie mi się kręcą, prostuję je).
        Mam ochotę podciąć je do brody i niech fryzjerka je ładnie ułożysmile
        Na jednej z ostatnich fotek, tam gdzie stoję tyłem w przymierzalni, tren jest
        podpiętysmile
        • golinda Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 11:30
          a, jest podpięty - racja! wyglądna nawet fajniej niż niepodpięty
          (znam te buty, widziałam je zeszłym roku w Venezii, w W-wie)
          a jakie kwiaty?
          • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 11:32
            Zielone storczyki i kremowe róże (chyba)
            img221.imageshack.us/my.php?image=roseson1.jpg
        • karhar Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 11:37
          Inka nawet nie pisz, że buty przechodzą w srebro bo za chwilkę posypią się słowa
          krytyki, że srebrny nie pasuje!!! Wiesz ja już to przerabiałamsmile Tak prawdę
          mówiąc ciężko jest dobrać odpowiedni kolor butów do tej sukni. Moim zdaniem
          oceniać można tylko wtedy gdy widzi sie całość, ze wszystkimi dodatkami.
    • agnrek Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 11:30
      Piękna suknia i w sam raz dla Ciebie. Mam tylko jedną uwagę - WYPROSTUJ SIĘ!!!
      Głowa do góry, łopatki ściągnięte, biust do przodu i będzie pięknie! smile
      • medea11 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 11:37
        Ja tez bede miala Inko zielone storczyki, kremowe różyczki i jeszcze jakies kwiaty pstelowo różowe, ale bardzo delikane. Bukiet juz wybralam tak samo jak dekoracje na auto.

Mysle ze jak podetniesz wlosy tak jak mowisz to bedzie to super wygladac.

Zalamalyscie mnie tym garbieniem sie...ja po calym dniu przy kompie chyba garbie sie jeszcze gorzejsad(
        • agnrek Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 11:38
          Dziewczynki, wszystko da się naprawić. Ja też mam krzywy kręgosłup, ale staram
          sie trzymać prosto i pamiętałam o tym w dniu ślubu. Będzie dobrze.
          • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 11:42
            Ja na studiach byłam u profesora ortopedii, badał mój kręgosłup, m.in.
            komputerowo (byłam kompleksowo diagnozowana, bo często boli mnie głowa) i nie
            stwierdził żadnych nieprawidłowości. Tylko lekkie skręcenie miednicy.
            • agnieszka5661 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 12:40
              ślicznie wyglądasz! super dopasowana do Twojej figury
    • monalisa.pl b.ładnie wygladasz ale popracuj nad postawą! 18.04.07, 12:53
      prostuj sie przy kompie jak siedzisz chodz z piersiami do przodu a zobaczysz w
      dniu slubu bedziesz juz automatycznie szla wyprostowanawink
      pieknie suknia bedzie wygladala z trenem na slubie a na weselu bez - tez super!
      do tego welon czy kapelusz?
      aha - czy na przymiarce byl z Tona narzeczony??????

dziwne ze tak szybko masz przymiarke - kiedy slub?
      ja slubuje 7 lipca a 1 przymiarke mam na 6 tyg przed - wczesniej nie ma sensu
      robic przymiarki bo przez tak dlugi czas mozna szybko zmienic wymiary nie boisz
      sie tego????

pozdrawiam

PS jedyne do czego moge sie "przyczepic" to złe buty - wg mnie w ogole nie
      pasuja do tej sukni!
      • inkageo Re: b.ładnie wygladasz ale popracuj nad postawą! 18.04.07, 13:28
        Ma być długi welon, bez ozdób, taka mgiełkasmile Przymiarkę miałam wcześnie, bo
        suknia szybko przyszła do salonu, a ja chciałam już ją zobaczyć. Ostatnie
        poprawki będę przed samym ślubem, więc myślę, że wszystko będzie ok. Teraz
        panie mają więcej czasu, więc mogą go poświęcić na skrócenie sukni i
        przygotowanie podpięcia trenusmile W sierpniu będzie straszny młyn!smile
        Na przymiarce byłam z narzeczonym, bo bardzo tego chciał i nie żałujesmile
        Mój ślub 8 wrześniasmile
    • dottanovia Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 13:07
      Inkageo, ślicznie wyglądasz smile. Suknia jest prześliczna smile. Ty natomiast
      szczupluteńka. Gdy będzie już odpowiednio dopasowana powinno być super smile.
    • szamara do Inkageo 18.04.07, 13:52
      A więcsmile Długo zastanawiałam się czy cokolwiek Ci napisać, aczkolwiek napisze i
      mam nadzieję, że nie będziesz miała mi tego za złesmileJa widziałabym Cię w
      zupełnie innym fasonie, z tego względu że masz filigranową figurę i ten fason na
      Tobie trochę wisi. Długi, leżący tren dodatkowo przytłacza wszystko. Poza tym,
      te kokardki sprawiają wrażenie, jakbyś była pozwiązywana, szczególnie gdy masz
      podpięty tren. Całość sprawia wrażenie jakieś takie smutnesad Wydaje mi się, że
      lepiej wyglądałbyś np. w czym takimsmile
      www.dolce-vita.com.pl/opis_prod/SPO10-371.jpg
      Ale to jest tylko moje zdaniesmile Mam nadzieję, że Ty będziesz w tym dniu dla
      swojego ukochanego najpiękniejszą panną młodą, czego z całego serca Ci życzęsmile
      • ashton Re: do Inkageo 18.04.07, 16:33
        Szamara - ja jestem z tych "większych" kobiet i wyglądałam nieźle właśnie w
        sukni nieco na kształt tej którą wkleiłaś (tzn. gładka góra bez ramiączek,
        lekkie rozszedzanie poniżej bioder). Nigdy nic nie wiadomo smile
        Inka mi się podoba smile Tylko ten rozłożysty tren przerażający smile)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka