Dodaj do ulubionych

Nowe forum ślubne

21.04.07, 16:08
Zapraszam wszystkie Panie i Panów na nowo powstałe forum ślubne.

Forum jest jeszcze "świeże" ale mamy nadzieje że w niedlugim czasie zapełni
się użytkownikami.

Adres forum: www.forum.wyjdzzamnie.pl

Zapraszam do rejestracji i postowania na ślubno - weselne tematy ale nie
tylko. Jeśli macie propozycje dotyczące nowych działów możecie o tym napisać.

Będzie mi niezmiernie miło jeśli ocenicie i wystawicie ocenę. Nie bierzcie
pod uwagę ilości postów bo każde forum jakoś musi zacząć smile
Obserwuj wątek
    • klaudia9714 Re: Nowe forum ślubne 21.04.07, 16:30
      super ładniutkie... rzeczywiscie troche pusto ale pewnie bedzie tam duzo
      plotek smile
      ja juz sie zarejestrowałam
      • georgus4 Re: Nowe forum ślubne 21.04.07, 16:56
        powoli się rozwija... mi tez całkiem się podoba... forum z gustem
        • wojtus00 Re: Nowe forum ślubne 21.04.07, 17:48
          ciesze się że sie podoba dlatego zapraszam do pisania... jedna z osób już
          założyla calą masę tamtów wiec jest o czym rozmawiać
          • gosiczek33 Re: Nowe forum ślubne 21.04.07, 19:20

nie jest to jeszcze największe forum jakie widziałam tongue_out

Ale oczywiście rozumiem że to jest pierwszy dzień...
            jak dla mnie to bomba... juz wpisuje w ulubione i bede co jakis czas zagladać
            • wojtus00 Re: Nowe forum ślubne 21.04.07, 21:24
              gosiczek33 napisała:

>
              > nie jest to jeszcze największe forum jakie widziałam tongue_out
              >
              > Ale oczywiście rozumiem że to jest pierwszy dzień...
              > jak dla mnie to bomba... juz wpisuje w ulubione i bede co jakis czas zagladać

powoli i spokojnie... juz jest prawie 100 postów więc kręci się do przodu smile
              • asia7719 Re: Nowe forum ślubne 22.04.07, 14:24
                wojtus gratuluje forum...
                • rickyfernando Re: Nowe forum ślubne 22.04.07, 21:59
                  smile

My od jakiegos czasu tez staramy sie rozkrecic forum weselne, ale poki co nie ma
                  wiele watkow. Lepiej nam idzie z bezplatnymi ogloszeniami dla firm w portalu smile

No, ale jakby ktos chcial napisac jakiegos poscika to bedzie mile widziany
                  (www.forum.netslub.pl). Zapraszam smile
                  • wojtus00 Re: Nowe forum ślubne 22.04.07, 23:44
                    Forum jak to forum... im więcej na nim osób tym lepiej... ja jestem zdania że
                    takie fora powinny powstawać... chociaż najlepiej żeby każde czymś się
                    wyróżniało...

U nas bardzo duzo firm zgłasza się na bezpłatne ogłoszenia ale prowadzimy inną
                    formę reklamy... mamy tylko płatne reklamy i dlatego firmy którym rzeczywiście
                    zależy na skutecznej reklamie wykupują taką formę... poza tym nie pobieramy
                    żadnych opłat od użytkowników którzy odwiedzają nasz portal... firmy które
                    zamieszczają reklamę są pewniejsze i właściciele sami decydują o tym jak ta
                    reklama wygląda...
                    • klaudia9714 Re: Nowe forum ślubne 23.04.07, 23:24
                      Ja bym jeszcze ustawiła dla piszących jakieś rangi to było by ciekawiej i
                      więcej osób by pisało prawdopodobnie żeby zdobyć lepszą range
    • mysiazuza Re: Nowe forum ślubne 24.04.07, 12:39
      Wedlug mnie jest troszke za malo przejrzyste. Malutka czcionka i strasznie duzo
      informacji na raz. Tu jest inaczej- posty i odpowiedzi do nich i latwiej jest
      sie tu poruszac. Ale to tylko moja opinia. Powodzenia! smile
      • vidmark Re: Nowe forum ślubne 24.04.07, 13:08
        Fora ślubne powstają niczym "grzyby po deszczu" smile

Każdy właściciel forum w ten czy inny sposób reklamuje się jak może vide ten
        wątek na forum gazeta.pl. Przeglądając oferty różnych forów, widzę zawsze jeden
        wspólny mianownik, którego używa kazdy właściciel forum, gdzie dodając reklamę
        firmy płaci cię od 100 - 200 zł netto za rok emisji, tym mianownikiem jest
        hasło: "ZAJMUJEMY CZOŁOWE POZYCJE W WYSZUKIWARKACH GOOGLE..."

Guzik prawdasmile)

... i w ten sposób nabieracie masę uczciwych ludzi, którzy ciężko pracują w
        przemyśle weselnym i po prostu wyrzucają pieniądze w błoto. Okazuje się, że
        wcale nie jesteście łatwi do wyszukania w sieci, nie chcecie udostępniać
        statystyk z serwera, coby można było sprawdzić rzeczywiście jaka jest ta wasza
        oglądalność i popularnośćsad
        Nabijacie ludzi w butelkę i bazujecie na ludzkiej niewiedzysad(

Oczywiście nie bez winy jest też sam reklamodawca, bo nazbyt łatwo się
        przekonuje do waszej propagandy sukcesu, który przyniesie mu opłacenie 5 czy 10-
        iu podobnych reklam. Zawsze można powiedzieć, że stać go na to... w końcu co
        nas interesuje, że ma parę złotych i wszystko wyda na nieefektywną formę
        promocji własnej firmy... Co was obchodzi, że nie ma czasu na przeglądanie
        sieci i sprawdzanie indeksów, co was obchodzi, że zbyt łatwo wierzy w sukces,
        który zagwarantuje mu rzekoma obecność w siecisad

Powyższej prozy nie dedykuję właścicielowi reklamowanego tutaj forum, lecz
        piszę w liczbie mnogiej o nasilającym się ostatnio zjawisku "naciągania w sieci"
        • wojtus00 Re: Nowe forum ślubne 25.04.07, 11:12
          I tutaj sie nie zgodzę...

Forum powstaje przy portalu ślubnym a co za tym idzie trafia do konkretnych
          osób... o odpowiednich zainteresowaniach.

Chętnie przedstawie statystyki strony. Prosze o kontakt - nie mam sie czego
          wstydzic bo strona JEST w czolowej pozycji google...

Zapraszam na google i prosze wpisać : wesele
          POZYCJA 3

Proszę wpisać ŚLUB
          Pozycja 5

Proszę wpisać KOMIS SUKNI ŚLUBNYCH
          Pozycja 2

Trudno żeby pozycja na słowo FORUM ŚLUBNE była wysoko skoro forum uruchomiliśmy
          2 dni temu. A pozycjonowanie w google trwa zwykle ponad 6 miesięcy.

I nikt tu nikogo nie nabija w butelkę. Więc prosze nikogo nie oczerniać bo to
          nie jest fair. Zanim coś się powie należy sprawdzić jak jest naprawde.

• greeneyedgirl Re: Nowe forum ślubne 24.04.07, 13:11
      ee jest tyle tych forow slubnych...po co kolejne?
      • vidmark Re: Nowe forum ślubne 24.04.07, 13:27
        Po co ?

Więc Ci wytłumaczę:

ostatnio coraz większą popularność wśród usług elektronicznych tuż obok aukcji
        zdobywa tzw e-biznes, do ktorego można zaliczyć tego typu portale (fora ślubne,
        praca, anonse, reklama itp), których przybywa ostatnio bardzo dużo. Każdy
        portal prowadzi sprzedaż (emisję) reklam, sprzedaje kursy biznesowe, e-książki
        itp.
        E-biznes to sposób na w miarę szybkie i wygodne zdobycie pieniędzy praktycznie
        bez konieczności opuszczania domu. Wystarczy zarejestrować działalność
        gospodarczą, zatrudnić informatykam wykupić domenę, założyć konto w banku oraz
        wykupic serwer i to wszystko.
        Większość tego typu serwisów działa bez "działalności" przynajmniej w fazie
        startu, który w zależności od wsparcia technicznego trwa krócej lub dłużej.

Reklamodawców, którzy wierzą w potęgę internetu i swój sukces tudzież ludzi
        naiwnych jak wiemy jest masa, to oni napędzają to koło...
        • wojtus00 Re: Nowe forum ślubne 25.04.07, 11:16
          Jak już pisałem w powyższym wątku.. proszę o kontakt a przedstawie Pani/Pani
          statystyki jeśli tak bardzo Pan o to prosi i okaże się że spali się Pan/Pani ze
          wstydu za oczernianie kogoś kto mocno się stara żeby portal przynosił efekty
          nie tylko dla firm ale i osób odwiedzających go.
          • vidmark Re: Nowe forum ślubne 25.04.07, 11:51
            W coś chyba jednak trafiłem skoro tak bardzo to Pana zabolałosmile))

Gdyby Pan uważniej czytał mój post, z pewnością zauważyłby Pan, że to było
            pisane ogólnie (w liczbie mnogiej).
            Wszyscy właściciele portali ślubnych z płatnymi dla firm ogłoszeniami chcą
            zarobić na naiwności i głupocie reklamodawcysmile))

Pisałem to dla naiwnych kolegów, którzy bez sensu inwestują w nieefektywną i do
            tego płatną reklamęsmile)
            Jest cała masa portali ślubnych, w których można dodać ogłoszenie bezpłatniesmile)
            Niejednokrotnie plasują się w rankingu wyszukiwarek dużo wyżej niż portale, w
            których placi się za dodanie do bazysmile))

Proszę poczytać oferty podobnych serwisów ... znajdzie Pan zawsze hasło
            marketingowe >>JESTEŚMY NA PIERWSZYM MIEJSCU W GOOGLE<<

Co do statystyk, cieszę się, że Pan je udostępnia (robią to nieliczni).

PS
            Proponuję również Panu skorzystać z PŁATNEJ opcji reklamy w GAZETA.PL - i nie
            spamować więcej.

Pozdrawiam
            • wojtus00 Re: Nowe forum ślubne 25.04.07, 13:22
              Nadal nie odpowiedział Pan na moje pytanie... dlaczego oczernia Pan portale
              które mają prawo napisać że są w czołówce skoro w niej są?

Może dlatego że Pana firma praktycznie nieistnieje w wyszukiwarkach? Ma Pan
              znikomą ilość wejść na stronę?
              Rozumiem, nie trzeba znać się na wszystkim. Ale jeśli ktoś pracuje to ma prawo
              do pobierania opłaty za pracę.

Dodanie nazwy firmy za darmo nie wydaje mi się korzystną ofertą. Tym bardziej
              że trzeba zapłacić aby zobaczyć tą reklamę. (kto płaci - użytkownicy!) Więc tak
              czy inaczej wychodzi na to samo tylko po co ściągać pieniądze z kogoś kto tylko
              czegoś poszukuje. Czy wchodząc do sklepu z obuwiem też płaci Pan na wejściu?
              Czy może każdy użytkownik ma dzwonić (bo w darmowych reklamach adresu www
              niestety nie ma).

Nikt nie zmusza Pana do reklamy w portalach. Nie musi Pan na nie wchodzić. Mamy
              wolny kraj dlatego każdy ma wybór.

Pan kręci filmy, ja robie strony a ktoś inny sprzedaje w sklepie. I tak to Panu
              przeszkadza?

A płatną reklamę chętnie wykupie jeśli kiedykolwiek zwolni się miejsce.
              • vidmark Re: Nowe forum ślubne 25.04.07, 14:40
                "Nadal nie odpowiedział Pan na moje pytanie... dlaczego oczernia Pan portale
                które mają prawo napisać że są w czołówce skoro w niej są?"

"I nikt tu nikogo nie nabija w butelkę. Więc prosze nikogo nie oczerniać bo to
                nie jest fair. Zanim coś się powie należy sprawdzić jak jest naprawde."

Oczernianie to chyba nie jest właściwe słowo smile
                Nadal twierdzę, że nie zrozumiał Pan dokładnie mojego posta.
                Piszę z punktu widzenia mojej brznży i kolegów, którzy będąc
                naiwni, sądzą, że będą należycie wypromowanismile
                Innymi słowy płacą pieniądze za NIC.

NO TO SPRAWDŹMY:

W naszej branży istotne słowa kluczowe to:

[videofilmowanie]: jesteście na 6 stronie sad
                [kamerzysta]: nie ma was wogólesad

frazy:

[film z wesela]: jesteście na 9 stroniesad
                [usługi weselne]: jesteście na 7 stroniesad

Warto dodać, że internauta rzadko dociera w poszukiwaniu
                dalej jak do 3 stronysad((

a teraz sprawdźmy katalogi:

[videofilmowanie]: nie ma was wogólesad
                [kamerzysta]: nie ma was wogólesad

frazy:

[film z wesela]: nie ma was wogólesad
                [usługi weselne]: jesteście na 10 stroniesad

To są fakty, niestetysad
                Tak więc sam Pan widzi, że inwestowanie u was w reklamę to marny interessad(
                Niestety i w zasobach światowych wyszukiwarek i katalogach wyprzedzają was
                dożo lepiej zaindeksowane DARMOWE PORTALE.

"Może dlatego że Pana firma praktycznie nieistnieje w wyszukiwarkach? Ma Pan
                znikomą ilość wejść na stronę?"

Nie czuję żadnych kompleksów z tego powodusmile))
                Na brak zajęcia także nie narzekamsmile))

Ale nie lubię zbyt nachalnej reklamy i naciągania
                reklamodawców, naiwnych kolegów z branżysad
                Jak dla mnie jest to nieuczciwe, co też Panu udowodniłem...

"Rozumiem, nie trzeba znać się na wszystkim. Ale jeśli ktoś pracuje to ma prawo
                do pobierania opłaty za pracę."

Tego nie neguję, wiem jak ciężko zapracować na pieniądz a jak łatwo
                przychodzi wydawanie go na nieefektywne reklamy w podobnych portalachsad

"Czy może każdy użytkownik ma dzwonić (bo w darmowych reklamach adresu www
                niestety nie ma)."

Być może jest inna strategia ... tego akurat nie wiem, ale jest wiele portali
                weselnych
                (darmowych), w których adres www wyświetla się przy nazwie firmy.

"Nikt nie zmusza Pana do reklamy w portalach. Nie musi Pan na nie wchodzić.
                Mamy
                wolny kraj dlatego każdy ma wybór."

W sumie racja, można powiedzieć: "mam gdzieś naiwnego kamerzystę, który
                chce zaistnieć w sieci .... niech zatem buli" ... co nas to obchodzi,
                nikt nikogo przecież nie zmusza...

"Pan kręci filmy, ja robie strony a ktoś inny sprzedaje w sklepie. I tak to
                Panu przeszkadza?"

Wie Pan ? Przeszkadza mi nieuczciwość...

Widzi Pan, udzielam się na tym forum w branży filmowej, aby doradzić młodym
                ludziom tematach swojej branży. Przy moim nicku nie ma linku do mojej strony
                internetowej, Przyjąłem zasadę, że jak trzeba mogę polecić uczciwych fachowców
                z mojej branży, nigdy siebie... Nie nadużywam gościnności prowadzących to forum
                i nie wrzucam linku do swojej strony.

"A płatną reklamę chętnie wykupie jeśli kiedykolwiek zwolni się miejsce."

Jest miejsce na stronie głównej FORUM GAZETA

Pozdrawiam.
                • wojtus00 Re: Nowe forum ślubne 25.04.07, 15:08
                  Tak właśnie myślałem ze przytoczy Pan słowa kluczowe... Pana branży.

Gdyby znał się Pan choćby troche na pozycjonowaniu stron wiedział by Pan że 90%
                  zapytań wyszukiwarek nie jest kierowana na słowa "videofilmowanie", "film z
                  wesela (to już zupełnie niepotrzebne słowo)" i inne które Pan wymienił tylko na
                  główne słowo branżowe: WESELE, ŚLUB
                  To właśnie z tych słów i na te słowa jest najwięcej trafień... prosze
                  przeanalizować GoogleAnalyst i sprawdzić...

Wydaje mi się że dla Pana najlepiej było by gdyby portal byl wypozycjonowany na
                  słowo "vidmark". Wtedy wykupił by Pan reklamę?

Co więcej pisze Pan o tych darmowych portalach... które także oferują płatną
                  reklamę ale rozszerzoną... a teraz Pana zaskoczeniu napisze że: Portale tego
                  typu NAJCZESCIEJ (bo nie zawsze) budowane są na skryptach portalowych GPL które
                  ZABRANIAJĄ czerpania korzyści majątkowych z ich użytkowania... Dodatkowo
                  usuwają ze stopki informację o tym i lekko je przerabiają... taki portal
                  mógłbym zbudować w ciągu 20 minut i jeszcze przy tym popijałbym kawe...

Nasz portal jest troche inny... gdyby Pan był tak miły i wstąpił wiedział by
                  Pan że nie reklamujemy tylko firm ale także piszemy artykuły, stworzyliśmy
                  notatnik i forum na którym wcale nie zarabiamy (to zarzucil Pan w pierwszym
                  swoim poscie). Z notatnika korzysta już ponad 2 tysiące osób.

I jak już pisałem nikt nikogo nie naciąga. Portal jest odwiedzany a reklamy
                  firm przeglądane... więc pozostane przy zdaniu... Pan nie chce - Pan nie
                  musi... Nie mam zamiaru tłumaczyć się Panu i tracić na to czas...

Tak więc nawet jeśli nie znalazł Pan naszego portalu w katalogach to obejmujemy
                  90% rynku jeśli chodzi o zasięg. Jeśli ma Pan inne pytania zapraszam do
                  kontaktu na biuro@wyjdzzamnie.pl

Zapraszam do lektury książek o E-Biznesie (których jest sporo - prosze szukać
                  zielonej okładki) tam znajdzie Pan informacje o tym że nie ma Pan racji... i
                  musze to z przykrością stwierdzić smile Może zna się Pan na filmowaniu, fotografi -
                  czego gratuluję...
                  • vidmark Re: Nowe forum ślubne 25.04.07, 15:53
                    "Tak właśnie myślałem ze przytoczy Pan słowa kluczowe... Pana branży.

Gdyby znał się Pan choćby troche na pozycjonowaniu stron wiedział by Pan że 90%
                    zapytań wyszukiwarek nie jest kierowana na słowa "videofilmowanie", "film z
                    wesela (to już zupełnie niepotrzebne słowo)" i inne które Pan wymienił tylko na
                    główne słowo branżowe: WESELE, ŚLUB
                    To właśnie z tych słów i na te słowa jest najwięcej trafień... prosze
                    przeanalizować GoogleAnalyst i sprawdzić..."

.. a wie Pan, że przewidziałem już taką odpowiedź z Pana strony ???
                    Znajomość nowoczesnych algorytmów robotów internetowych opanowałem
                    w stopniu wystarczającym do moich potrzeb. Doskonale wiem, że "keywords"
                    nie ma już takiego znaczenia jak kiedyś, ważne są inne niuasnesmile)

"Wydaje mi się że dla Pana najlepiej było by gdyby portal byl wypozycjonowany
                    na
                    słowo "vidmark". Wtedy wykupił by Pan reklamę?"

Jeśli jest Pan tak biegły w dziedzinie e-biznesu czy e-comerce wiem Pan
                    doskonale,
                    że nie jest sztuką zapłacić masę pieniędzy za reklamę w sieci i zaistnieć -
                    lecz sztuką jest zaistnienie w sieci minimalnym lub zerowym nakładem kosztówsmile)
                    Ja swój osiągnąłem w stopniu w pełni mnie satysfakcjonującymsmile)

"Co więcej pisze Pan o tych darmowych portalach... które także oferują płatną
                    reklamę ale rozszerzoną... a teraz Pana zaskoczeniu napisze że: Portale tego
                    typu NAJCZESCIEJ (bo nie zawsze) budowane są na skryptach portalowych GPL które
                    ZABRANIAJĄ czerpania korzyści majątkowych z ich użytkowania... Dodatkowo
                    usuwają ze stopki informację o tym i lekko je przerabiają... taki portal
                    mógłbym zbudować w ciągu 20 minut i jeszcze przy tym popijałbym kawe..."

Tu doskonale sprawdzi się porzekadło "widzi u kogoś pod lasem,
                    nie widzi pod nosem" smile)))

A niby to na jakim engine chodzi to wasze forum ???
                    nie jest licencja GPL ??
                    smile)))
                    Proponują mniej hipokryzjismile)

"I jak już pisałem nikt nikogo nie naciąga. Portal jest odwiedzany a reklamy
                    firm przeglądane... więc pozostane przy zdaniu... Pan nie chce - Pan nie
                    musi... Nie mam zamiaru tłumaczyć się Panu i tracić na to czas... "

Słusznie;
                    nie traćmy czasu, Pana racją jest biznes, moją uczciwość....

"Tak więc nawet jeśli nie znalazł Pan naszego portalu w katalogach to
                    obejmujemy
                    90% rynku jeśli chodzi o zasięg."

Jedno przeczy drugiemusmile))
                    Jak możecie mieć 90% rynku, skoro nie ma was w katalogach i światowych
                    wyszukiwarkach ?
                    Nie ma was po wpisaniu konkretnych "zapytań" i komend page-rank, w branży nie
                    tylko usług video,
                    ale i innych...
                    ... może reklamujecie się w gazetach i tam was łatwiej odszukaćsmile)))))))))))

"Zapraszam do lektury książek o E-Biznesie (których jest sporo - prosze szukać
                    zielonej okładki) tam znajdzie Pan informacje o tym że nie ma Pan racji... i
                    musze to z przykrością stwierdzić smile"

Dziękuję za Pańskie zalecenia i pewną receptę na sukcessmile))))

"Może zna się Pan na filmowaniu, fotografi -
                    czego gratuluję..."

Dziękuję za wyrazy uznania i "szczere" gratujacjesmile

Panu także życzę pomyślności i wytrwałości w dalszej, ciężkiej pracy
                    w tym trudnym świecie e-biznesu smile

Pozdrawiam.
                    • wojtus00 Re: Nowe forum ślubne 25.04.07, 16:31
                      A więc dalej chce Pan ciągnąć temat i się sprzeczać...

Proszę bardzo... poświece czas na to żeby uświadomić Pana że nie nie przeczytał
                      Pan nawet połowy z tego co napisałem (lub przeczytał Pan ale nie zrozumiał)

google -> Ślub
                      Najpopularniejsze słowo w branży. Jest nasza strona? JEST. Pierwszy punkt dla
                      mnie

google -> Wesele
                      Dwugie słowo w branży. Jest nasza strona? JEST. Drugi punkt dla mnie.

Vidmark
                      Jest nasza strona? Nie ma -> PUNKT DLA PANA smile oznacza że słowo nie daje
                      żadnych korzyści. Dla użytkowników naszego portalu... Apropo -> słowo Vidmark
                      mógłbym osiągnąć w ciągu 4 dni smile

Słowo ŚLUB + WESELE - daje zasięg około 75% całości rynku ślubnego. Wejść,
                      kliknięc, itp. Plus słowa które równie dobrze funkcjonują daje około 90%.

Uważa Pan, że 200 000 tysięcy wyświetleń (40 tysięcy osób) miesięcznie to mało
                      jak na branże ślubną? Ciekawe ile jest miesięcznie ślubów?

Dlatego niech już skonczy pisać Pan o katalogach i innych tego typu w które
                      wchodzi 1% osób bo to naprawde nie ma sensu. I utwierdza mnie Pan w przekonaniu
                      że poprostu nie zna się Pan na tym co Pan pisze. btw nie lubie mądrali a Pan
                      tak się zachowuje...

Bądzmy konkretni: Google ma największy udział w rynku wyszukiwań i nikt nie
                      jest w stanie mu zagrozić... Tak będzie i tak pozostanie. Tam nasz serwis jest
                      wysoko. Na tym się koncentrujemy. Inne katalogi wypozycjonują się same.

> A niby to na jakim engine chodzi to wasze forum ???
                      > nie jest licencja GPL ??
                      Pisałem Panu - PORTAL a nie forum... czy ja reklamuje firmy na forum?? Prosze
                      mi pokazać gdzie? Gdzie czerpie korzyści z tego forum do którego Pan się
                      przyczepił? W ten sposób moge je wykorzystywać... gdybym tam zamieszczal
                      reklamę - nie.

Moją racją jest to że nie zna się Pan a krytykuje... może ma Pan jakieś
                      kompleksy dotyczące reklamy? Ktos Pana wykiwał? Nie wiem nie wnikam ale proszę
                      patrzyć na swoją działalność... ja nie wytykam Panu braku ostrości przy
                      zdjęciach czy złych ujęć na filmach... a z powodzeniem mógłbym to zrobić...

Jakie to komendy Page-rank Pan wpisuje? Chętnie się dowiem? Czy Pan wie co to
                      jest? Mile zaskoczenie ale przy PR nie wpisuje się zadnych komend smile Tak
                      więc... prosze zostawić to osobom które się na tym znają...

Pan udziela rad osobom które są zainteresowane filmowaniem a ja moge Panu
                      udzielić rad jak zrobić by Pana strona wskoczyła o kilkaset miejsc wyżej w
                      wyszukiwarkach...

Jest Pan tak obeznany na sprawach wyszukiwarek że nie pozostaje mi nic innego
                      jak polecić Panu stworzenie czegoś gdzie będzie Pan mógł wykorzystać swoją
                      wiedze... bo w chwili obecnej Pana wiedza (wynika to z Pana postów) jest tak
                      ogromna że może Pan robić wszystko...
                      • vidmark Re: Nowe forum ślubne 25.04.07, 19:56
                        Muszę przyznać Panu w jednym rację:

najwyższy czas zakończyć ten wątek bo nie prowadzi on do nikądsmile
                        ciągnięcie tego to strata czasu ...
                        ...liznął Pan odrobinę wiedzy z broszurek typu "web nie tylko dla orłów" i
                        udaje super ekspertasmile))))

Każdy początkujacy webmaster powinien zacząć swoją przygodę z siecią od jednej
                        zasady: NIE SPAMOWAĆ !

Niestety uskutecznia Pan to na tym forum sad((
                        • wojtus00 Re: Nowe forum ślubne 26.04.07, 09:54
                          Dziękuje za uwagę smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka