monika20073 01.05.07, 20:20 Dziewczyny, co o niej sądzicie? Mnie sie bardzo podoba i chyba sie na nia zdecyduje. A co Wy o niej sadzicie? img487.imageshack.us/img487/2286/mojasukniaxh6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szlemka Re: Prześliczna sukienka:) 01.05.07, 20:23 Niezbyt dużo widać na tym zdjęciu... Odpowiedz Link Zgłoś
alex996 Re: Prześliczna sukienka:) 01.05.07, 22:53 tam nizej jest wątek o sukience, autorka cleare, wynalazła śliczną i elegancka suknie. Moze przyjzyj się jej. Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: Prześliczna sukienka:) 02.05.07, 08:21 faktycznie praiwe nic nie widać, nawet nie jestem w stanie powiedzieć czy jest ładna, może jakieś inne zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
patolini Re: Prześliczna sukienka:) 02.05.07, 09:21 Moja też)))) kazałam tylko odpruć świecidełka z kubraczka, bo już mi sie za duzo wydawało. Tak czy inaczej jestem przerażona, bo mój luby własnie wyraził nadzieję, że moja sukienka nie jest długa i nie jest z "firanki" (najchętniej widziałby krótką i bez pleców Tak naprawde marzyłam o tej: www.pronovias.com/ - Book de seleccion 2007 - kolekcja fashion - strona 3, model Elvira, ale kosztowała straszne pieniądze i można ją było przymierzyc tylko w Barcelonie albo w Londynie No więc teraz jestem pełna wątpliwoście, a ślub za chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k zupełnie nie w moim guście, 02.05.07, 09:48 wiec nie za bardzo mi się podoba, ale to w końcu Twoja suknia Odpowiedz Link Zgłoś
elvfik Re: Prześliczna sukienka:) 02.05.07, 10:29 w moim tez nie, nie lubie sukienek rybek, ale to Twój dzień i Tobie ma sie podobac przede wszytskim i ty masz sie czuc rewelacyjnie. a zreszta i tak nigdy nie dogodzisz wszystkim jezeli chodzi o gusta, bo i to chodzi ze kazdy lubi co innego. ale by było nudno i pospolicie gdyby było inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
wanesska Re: Prześliczna sukienka:) 02.05.07, 11:05 Ale to nie jest rybka. Rybki sa zwezane dopiero od kolan, a nie juz za biodrami. Mi sie podoba. Bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś