lukasowa 02.05.07, 19:09 dziewuszki kochane,co to jest owy Persen?? domyslam sie ze jest to jakis srodek uspokajajacy?? ale jak on dziala,dostepny jest bez recepty?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulkkaa Re: Persen??? :))) 02.05.07, 19:28 www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&q=persen+dzia%C5%82anie&lr=&btnG=Szukaj+w+Google Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Persen??? :))) 02.05.07, 20:55 Ziołowe tabletki uspokajające, dostępne bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
firaneczka4 Re: Persen??? :))) 03.05.07, 11:43 Persen jest uspokajający, a Deprim antydepresyjny, ale ten drugi chyba Ci nie potrzebny ja go brałam, jak robiłam prawo jazdy i pomógl Ale brałam go już kilka dni przed egzaminem, bo tak jednorazowo, to nie wiem, czy dobrze zadziała-to zołowy lek. Jest też chyba Persen forte o silniejszym działaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Persen??? :))) 03.05.07, 12:27 jest persen cena ok 14,60 i peren forte(silniejszy)cena 16.08-ceny podane w moim spisie lekow.to lek naturalny zawierajacy wyciag z korzenia kozlka,lisci melisy i miety pieprzowej Odpowiedz Link Zgłoś
lukasowa Re: Persen??? :))) 03.05.07, 12:21 dzieki serdeczne,juz wiem co zakupie w najblizszym czasie ) Odpowiedz Link Zgłoś