Dodaj do ulubionych

chór - Warszawa?

03.05.07, 23:38
Czy macie może namiary na chór godny polecenia -Warszawa? (oprawa muzyczna
mszy oczywiściesmile Dzięki z górysmile
Obserwuj wątek
    • nataliaostrowska Re: chór - Warszawa? 04.05.07, 09:52
      mam namiar. Pani Małgorzata Szymanek- Piotrowska spiewa w takim chorze.jej
      numer telefonu to 601240477, ale bardzo prosze powolac sie na mnie, ze telefon
      otrzymalas od Natalii Ostrowskiej
      --
      www.fasolki.org.pl/harfa
      • aga07 Re: chór - Warszawa? 04.05.07, 12:16
        Bardzo fajny chór parafia-nnmp.wpraga.opoka.org.pl/
      • twojslub Re: chór - Warszawa? 04.05.07, 18:15
        polecam oprawę muzyczną w Warszawie, ale uprzedzam, że jeżeli chodzi o chór to,
        żeby było ładnie i profesjonalnie to kosztuje
        • magdaliena1 Re: chór - Warszawa? 05.05.07, 20:06
          A ja z całego serca polecam chór z parafii św.Wincentego. Można ich posłuchać co
          niedziela na mszy o 13 w kościele św.Wincentego (nowym-murowanym) na cmentarzu
          na Bródnie. Nie pamietam dokładnie ich stronki (chyba www.chorswwincentego.pl)
          albo coś w tym stylu.

Śpiewają przepięknie, nasi goście byli zachwyceni. Ich dyrygent jest zarazem
          organistą, więc teoretycznie koszt organisty "odpada" (chyba, że będziesz
          musiała zapłacić "odstępne").

A najlepsza jest cena - we wrześniu ubiegłego roku zapłaciliśmy 500 zł! A chór
          przyjechał do nas w pełnym składzie - 15 osób.

Jako, że wymarzyłam sobie oprawę chóralną naszego ślubu, sporo czasu spędziłam
          na poszukiwaniu ich. Nasłuchałam się polecanych przez znajomych chórków oazowych
          (czasami wręcz żenada). Strasznie podobał mi się chór gospel z kościoła
          Zielonoświątkowców, ale chcieli za występ ponad 3000, a na dodatek ksiądz
          zastrzegł, że chór może być, ale tylko z parafii katolickiej.

Polecam chór z parafii św.Wincentego z całego serca. Idź posłuchaj ich sobie na
          mszy, a potem poczekaj, aż dyrygent (pan Tomasz) będzie schodził z chóru i
          porozmawiaj z nim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka