skarbeczek 07.05.07, 20:34 może ktoś polecić firmę świadczącą usługi w przewozie osób? Jak to wygląda na długich trasach, kiedy powrót trzeba organizować innego dnia niż przyjazd ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolin-k Re: bus 07.05.07, 20:41 ja też poprosze o informacjie interesuje mnie trasa babice stare - góra kalwariia, wiec pewnie jakies 2 godz pracy, na piatek, może ktoś ma jakiś sprawdzony transport Odpowiedz Link Zgłoś
lena063 Re: bus 07.05.07, 21:04 Ja wynajmuję busa do dowozu gości. Koszt to 1,30 PLN za kilometr. Podajcie w jakich miastach jest ślub postaram się pomóc, odezwę się jutro Odpowiedz Link Zgłoś
skarbeczek Re: bus 07.05.07, 21:05 u mnie ciężka sprawa: gości trzeba zabrać znad morza i warszawy i dowieźć w góry... Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: bus 07.05.07, 21:19 tak jak napisałam, trasa pod w-wa stare babice - góra kalwaria - czersk Odpowiedz Link Zgłoś
lena063 Re: bus 08.05.07, 08:33 Ja znalazłam firmę przewozową za pośrednictwem Zrzeszenia transportu i Usług czyli prywatnych przewoźników, właścicieli busów - w niektórych miastach skutecznie zastępują albo konkurują z PKSem Zrzeszenie Transportu Prywatnego msta Warszawy, Solidarności 104 (022)9622 poniżej link może pomoże? www.ditel.pl/index.php?kbi=930&kb=+Taxi&kn=&km=&kp=&kg=&ku=&ka=&kw=7&whatext=++Transport%20+Taxi&whereext=&exte= Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: bus 08.05.07, 11:20 lena063 napisała: > Ja wynajmuję busa do dowozu gości. Koszt to 1,30 PLN za kilometr. Podajcie w > jakich miastach jest ślub postaram się pomóc, odezwę się jutro Ale fajnie!! Ale tanio!! Gdzież to?? Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: bus 08.05.07, 13:59 Ja też potrzebuję na conajmniej 50 osób na 11 sierpnia, trasa Słocina (koło Rzeszowa)--------->Sieniawa (koło Przeworska)i spowrotem po weselu. kontakt: monika.bialik@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja4 Re: bus 08.05.07, 14:38 jeśli chcesz przewieść taka ilość osób, zadzwoń do biur podróży w twoim miescie lub okolicach, czesto biura wynajmuja autobusy, w ksiazkach tel takze jest duzo numerów do firm swiadczacych takie usługi. U mnie akurat jest ten plus ze sama w biurze pracuje wiec nie mam z tym problemu, ale mase ludzi dzwoni do nas z pytaniem o mozliwosc takich wynajmów. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
como-it.pl Re: bus 05.10.07, 12:46 polecam serwis busy.info.pl znajdziesz tam baze firm wynajmu busów Odpowiedz Link Zgłoś
turana Re: bus 08.10.07, 00:54 A ja wynajelam autobus MPK, moze i oryginalnie ale za to znacznie taniej, zaplacilam bodajze 150 zl zamiast 700!, moze wiec warto sie zastanowic, poza tym nie robia fochow i latwo sie z nimi skontaktowac wiec zachecam, dodam tylko ze nie pracuje w MPK Odpowiedz Link Zgłoś