astka3 09.05.07, 14:23 Witajcie Dzisiaj bede uzgadniać menu weselne. Zastanawiam się nad stołem tematycznym...stołem tzw "swojskim" ze smaczną kiełbaską włąsnej roboty i takie tam.. co o tym myślicie? ile taki stół może kosztować? drogi to bajer? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulkkaa Re: menu weselne - stół wiejski 09.05.07, 14:25 Drogi. Reszta wypowiedzi w wyszukiwarce. Do cen podanych w 2006 r. nalezy doliczyc stope inflacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mafia212 Re: menu weselne - stół wiejski 09.05.07, 14:30 stół wiejski - 650 - 800 pln Odpowiedz Link Zgłoś
astka3 Re: menu weselne - stół wiejski 09.05.07, 14:32 dzięki wielkie za te ceny, zstanawiałam się własnie jaki mniej - wiecej jest koszt... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: menu weselne - stół wiejski 09.05.07, 14:37 A nie dałoby rady gospodarczym sposobem, znaczy z życzliwą pomocą rodziny ze wsi, jeśli masz takową? Poświęcić świniaka czy dwa i zrobić wędliny samemu, podobnie ze swojskim alkoholem Odpowiedz Link Zgłoś
mafia212 Re: menu weselne - stół wiejski 09.05.07, 14:57 to zależy od restauracji/sali weselnej. Nie wszędzie pozwalają aby wnieść "swoje" potrawy. Szczególnie wrażliwe na tym punkcie są restaurację. Bo gdyby przypadkiem ktoś się zatruł, to odpowiadałaby restauracja, a nie osoba która wniosła jedzenie. Poza tym każda restauracja chce sobie zarobić... Ja za stół płacę: 675 PLN . W skład wchodzą wędliny, pasztety, kaszanki, szynka podkomorzego z nogą, smalec, ogórki kiszone, marynaty, chleb wiejski + dekoracja . Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: menu weselne - stół wiejski 09.05.07, 15:43 o ja za stół płace 1000 zł. widze że cos drogo.... wiem że te stoły są wręcz rozchytywane przez gości na ostatnim weselu na jakim byłam wręcz stała koło takiego stołu grupka smakoszy i siłą ich na parkiet nie można było wyciągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: menu weselne - stół wiejski 09.05.07, 15:45 wcale nie przeplacasz, w warszawie tyle kosztuje takie coś Odpowiedz Link Zgłoś
elemelek27 Re: menu weselne - stół wiejski 09.05.07, 16:22 Ja płacę 800 złotych.Mam: - 2 prosiaki nadziewane kaszą - beczkę spirytusu z miodem - swojskie wyroby wędliniarskie - marynaty np. grzybki Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: menu weselne - stół wiejski 09.05.07, 17:16 OFERTA SPECJALNA - STÓŁ WIEJSKI * pieczone prosie * wędliny wiejskie * smalec wiejski * ogórki kiszone * chleb wiejski Odpowiedz Link Zgłoś