Dodaj do ulubionych

suknie maggio ramatti

14.05.07, 21:39
Czy wiecie może w jakich cenach są suknie tej firmy?? interesują mnie modele:
Alezya
Brema
Bravo
Boticceli można je zobaczyć na:
www.maggioramatti.pl/
Obserwuj wątek
    • aniaf222 Re: suknie maggio ramatti 14.05.07, 22:12
      ja kupilam suknie z kolekcji 2006 aurora i zaplacilam za nia 2700 jak masz slub
      po 22 wrzesna moge ci ja sprzedac.
      • owieczka.k Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 07:49
        A możecie podać namiary na ten sklep ? bo na stronie nie chce sie wyświetlić
        kontakt
      • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 08:18
        Niestety ja ślub mam 15 września więc nie kupię
        A te suknie można kupić w Katrin na Ogrodowej albo na świętokrzyskiej zobacz
        dokładne adresy na www.katrin.com.pl
      • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 08:19
        Zapłaciłaś za suknie z 2006 roku 2700 ?? Kiedy kupowałaś?? w tym roku jak już
        były nowe kolkcje?? To była cena obniżona czy normalna??
        • aniaf222 Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 08:46
          wlasciwie sama nie wiem jak to bylo...poszlam do cymbeline na leszno i
          przymierzalam suknie strasznie spodobala mi sie anabel uzywana kosztowala 1500zl
          w super stranie ale nie czulam sie w niej dobrze wiec zapytalam sie czy maja cos
          podobnego i panipokazala mi ta aurore powiedziala mi ze jest z najnowszej
          kolekcji i dopiero ja sprowadzili.cena na metce to 2700 ale nie wiem czy to po
          przecenie czy nie suknie sa naprawde piekne ale na zdjeciu inaczej wygladaja
          dzwonilam na swietokrzyska i do innych salonow ale nigdzie nie maja tej sukni
          wiec nie wiem ile kosztuja gdzie indziej
          • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 11:58
            Dopiero teraz zobaczyłam Anabel boże jaka piękna smile))))))))) mówisz że na
            Leszno była do sprzedania używana?? na jaki rozmiar?? Gdzie ten salon jest bo
            nie bardzo znam wawe
            • owieczka.k Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 13:25
              Ja sie zakochałam w Bugatti jest super big_grin
              Oglądałycie może tą sukienke ?
              • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 13:28
                Jest piękna... jak z resztą wiele z tych sukien jeśli nie wszystkie ja idę do
                tego salonu w tym tygodniu więc może wtedy będą mogła coś więcej powiedzieć
        • aniaf222 Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 08:48
          wlasciwie sama nie wiem jak to bylo...poszlam do cymbeline na leszno i
          przymierzalam suknie strasznie spodobala mi sie anabel uzywana kosztowala 1500zl
          w super stranie ale nie czulam sie w niej dobrze wiec zapytalam sie czy maja cos
          podobnego i panipokazala mi ta aurore powiedziala mi ze jest z najnowszej
          kolekcji i dopiero ja sprowadzili.cena na metce to 2700 ale nie wiem czy to po
          przecenie czy nie suknie sa naprawde piekne ale na zdjeciu inaczej wygladaja
          dzwonilam na swietokrzyska i do innych salonow ale nigdzie nie maja tej sukni
          wiec nie wiem ile kosztuja gdzie indziej
          • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 08:51
            Mi się strasznie podobają te suknie są piekne i właśnie chodzi mi o taką
            delikatną i skromną ale 2700 to dla mnie za dużo może będzie coś tańszegosad mam
            nadzieje
          • hihul Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 09:04
            ja też kupiłąm tę suknię. dawno jej już nie widziałam, mam nadzieję, że w
            dalszym ciągu będzie mi się podobała wink

• mika9983 Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 09:10
              a sprzedałaś ją??
              • hihul Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 09:23
                mika9983 napisała:

> a sprzedałaś ją??

nie, ślub jeszcze przede mną smile - moge ją sprzedać w połowie czerwca
                • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 09:24
                  a jaki masz rozmiar?? ile wzrostu i skąd jestś??
                  • hihul Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 09:26
                    warszawa, 160 cm..ale bardzo wysoki obcas smile, rozmiar 40
                    • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 09:28
                      ja mam ponad 170 cm więc nie wiem czy nie będzie za krótka... ciekawe...byłaś
                      już na przymiarce?? będziesz ją skracać?? a jesteś z Wawy??
                      • mika9983 Re: suknie maggio ramatti do hihul 15.05.07, 10:32
                        Hihul napisz mi gdzie zamawiałaś suknie??
                        • hihul Re: suknie maggio ramatti do hihul 15.05.07, 10:49
                          w salonie na rogu Ogrodowej i jana pawła, w salonie katrin
                          • mika9983 Re: suknie maggio ramatti do hihul 15.05.07, 10:57
                            ja się tam wybieram w sobotę... miałaś już przymiarkę będziesz skracać suknie??
    • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 09:31
      Czy któraś z Was ma może jeszcze suknie tej firmy???? najbardziej mnie
      interesują modele
      Alezya
      > Brema
      > Bravo
      > Boticceli ????
      • sandstorm86 Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 11:03
        A nie wiecie czy można te suknie dostać gdzieś w Krakowie? Prawie zdecydowałam
        sie na jedną z sukien Papilio ale tutaj spodobała mi się jedna Magio Ramatti smile
        • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 11:05
          Wejdz na stronę salonu Katrin nie wiem czy jest on w Krakowie ale wiem że
          właśnie te salony sprowadzają te suknie strona to chyba www.katrin.com.pl albo
          samo pl. Wiem też że bywają w salonach cymbeline i tam gdzie są także inne
          firmy np. edddy k.
          Te suknie są piękne a który model się Tobie podoba??
    • przyszla_zonka Re: suknie maggio ramatti 15.05.07, 22:54
      ja mam sukienkę Boston smile Kosztowała mnie z tego co pamietam ok. 2600-2700.
      Kupowałam w al. Jana Pawła. Ślub mam już w sobotę. W razie czego jakby któras z
      Was była zainteresowana - mogę odsprzedać smile
      • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 16.05.07, 08:14
        Na jaki rozmiar i na jaki wzrost masz suknie?? Mi się podobają prawie wszystkie
        z tych sukien są takie w moim stylu, więc jestem zainteresowana
        • sandstorm86 Re: suknie maggio ramatti 16.05.07, 09:14
          mi podoba się Anette smile Już zobaczyłam że są w salonie w Katowicach i zanim
          kupie suknie (bo mam upatrzony model Papilio) to przymierzę Anette smile
    • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 17.05.07, 15:47
      Może ktoś jeszcze ma suknie maggio ramatti na przykład będzie sprzedawał np. w
      sierpniu?? Podobają mi się Alezya Brema Barvo Boticcelli i oczywiście Adabel
      • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 17.05.07, 15:49
        oczywiście miało być Anabelsmile)))
        • owieczka.k Re: suknie maggio ramatti 18.05.07, 08:30
          Ja sie dowiedziałam że sukienka Bugatti kosztuje 3500 sad kurcze troche dużo
    • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 21.05.07, 12:59
      podbijam
    • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 21.05.07, 15:50
      up
      • olgaaa1 Re: suknie maggio ramatti 21.05.07, 18:57
        Mi się podoba Babilon z kolekcji 2007 i Asari z kolekcji 2006, orientuje się
        ktoś jakie ceny?
        • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 22.05.07, 09:01
          czy ktoś ma używaną Anabel????
    • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 22.05.07, 15:04
      up
      • jajoke Re: suknie maggio ramatti 22.05.07, 15:24
        hej,
        ja zakupilam BORNEO w salonie na Zamoyskiego ( vis'a vis Wedla) kosztowala 3500
        zł ale panie mi opuscily na 3000 zl za nowa, nieuzywana smile
        Czy ktoras z was moglaby powiedziec cos wiecej na temat tych sukien???
      • aniaf222 Re: suknie maggio ramatti 29.05.07, 21:23
        ja bedesprzedawac aurore ale po 22 wrzesniu mam 167 i 5 cm obcas kolor bialy
        rozmiar to od 38-42 bo mozna ja zwezic,suknia jest bardzo podobna do anabel
        tylkogore na koronkowa i kilka syrkoni pieknie sie uklada juz nie moge sie
        doczekac kiedy ja zobaczy i zaloze i przetancze wesele
    • postka Re: suknie maggio ramatti 29.05.07, 23:30
      mierzylam Alezya w salonie Cymbeline w W-we na Zamoyskiego.Dla mnie byla za
      prosta, ale bardzo ładna. Miala kosztowac jakies 3300zl.
      • mika9983 Re: suknie maggio ramatti 30.05.07, 15:08
        ja mierzyłam wiele sukien tej firmy:aurore, anabel, brisco (bodajże) bravo i
        alezya... wszysktie są piekne, leżą idealnie, leciutkie... polecam salona
        Katrin na Lesznie ogromny wybór, przemiłe Panie i mają komis, wypożyczalnie,
        suknie z drugiej ręki (anabel to chyba ze 20 sztuk w różnych rozmiarach). Ja w
        ostateczności wybrałam suknie nie salonową tylko szytą i kupiłam ją na allegro
        z drugiej ręki, bo nie chciałam sukni na halce, ale gdybym jej nie znalazła to
        zdecydowałabym się na anabel moim zdaniem jedna z najpiękniejszych sukien jakie
        widziałam i mierzyłam... piękna jest też mistic miracle bardzo do niej podobna,
        trochę cięższa i droższa, ale to już inna firma
        Pozdrawiam
    • dedewaw Re: suknie maggio ramatti 16.06.14, 13:57
      Witam,

Uważajcie na salon Centrum Slubne Maggio Ramatti ul. Ogrodowa 1a rog ul. Jana Pawla II. To są OSZUŚCI!!!! Ich sukienki nie mają nic wspólnego w Włochami. Produkują je albo w Polsce albo w Chinach, na sukienkach nie znajdziecie żadnych metek. Ich strona ma tylko adresy w Polsce, nie ma żadnych nawet we Włoszech - od razu widać przekręt. Co więcej osoby tam pracujące z właścicielem na czele potrafią ponownie sprzedać waszą suknię, za którą już zapłacono i która miał u nich czekać na pierwszą przymiarkę. Tak było w przypadku mojej narzeczonej. W samym salonie Abiu i innych dobrych salonach odradzają nawet tam wchodzić, wystarczy porozmawiać z nimi. Kupując inną suknię w innym salonie w Warszawie spotkaliśmy trzy kobiety oszukane przez Centrum Slubne Maggio Ramatti. Omijajcie ten salon z daleka, dobrze Wam radzę.

Pozdrawiam
    • martyna12291 Re: suknie maggio ramatti 03.08.16, 12:38
      A ja szczerze polecam salon Maggio Ramatti piękne sukienki wykonane z dbałością o detale zamawiałam suknie Jenin z kolekcji 2015 i była cudowna wszyscy byli nią zachwyceni wszystko było na czas fachowa obsługa nie mam się do czego przyczepić wiec jesli szukacie swojej wymarzonej sukni to naprawde polecam ten salon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka