senzadite 15.05.07, 16:44 I ja w końcu postanowiłam dodać sukienkę w której będę szła do ślubu. A co mi tam najwyżej. Domyślam się że zostanę objechana do cna bo na forum dominują raczej sukienki skromne, a ja postanowiłam poszaleć emmimariage.pl/index.php/main/pl/offer/2/31 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna_sz Re: a to moja sukienka 15.05.07, 16:56 WOW Tak, masz racje, zaszalalas ) Ale ∏adni, bardzo ∏adnie Odpowiedz Link Zgłoś
anies821 Re: a to moja sukienka 15.05.07, 16:56 Kwestia gustu. Moim zdaniem nie jest zła, choć fajnie by było gdybyś dała swoje zdjęcie w niej Odpowiedz Link Zgłoś
senzadite Re: a to moja sukienka 15.05.07, 17:00 Dałaby ale nie mam Na początku czerwca będę miała ostatnią przymiarkę więc jak nie zapomnę aparatu to wkleję fotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: a to moja sukienka 15.05.07, 17:02 Hm, czy naprawdę tu skromne kiecki dominują? A w Twojej mi nie pasuje koronkowe bolerko, ale koronki to mi nigdy nie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
senzadite Re: a to moja sukienka 15.05.07, 17:03 Otóż to Bolerka i tak nie będzie. Ślub w czerwcu to bolerko zbędne i nie zostało zamówione. Odpowiedz Link Zgłoś
nesicha Re: a to moja sukienka 15.05.07, 17:03 sukienkami jest sprawa b. indywidualna, sa dziewczyny, ktore rozkwitaja w koronkach, barokowych marszczeniach i moga miec na sobie "wiele cukru", a sa takie, ktore musza miec proste i surowe w elegencji stroje i dlatego samo ocenianie kiecki bez zdjecia w niej samej wlascicielki nie odda w pelni a sukienka ladna i pewnie ladnie Ci w niej Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e otworzyl sie :-) 15.05.07, 17:36 juz mi sie otworzyl... dla mnie oki, sama swego czasu zatanawialam sie nad suknią Pompadour - wiec Twoj wybor jak najbardziej rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś