malus100 17.05.07, 16:46 Szukam sali na ok 70 osob w okolicach pruszkowa, raszyna, ursusa. z gory dziekuje za wszystkie wskazowki. Wesele planujemy w czerwcu 2008, ale juz podobno trzeba rezerwowac. Moze znacie jakas ciekawa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedroneczqa Hej ;) 17.05.07, 18:20 Jestem trochę obeznana, bo sama szukam od listopada zeszłego roku. Może zacznę od tych, które znam i polecam: * Hotel LORD al.Krakowska * Baccara - Karczma na Piwnej (na 100% mają wolne terminy bo sama pytałam o czerwiec, wszystko wolne i to miejsce szczerze polecam, juz pisałam tam miała wesele moja siostra, było super, świetny klimat. * Hotel Gaja na połczyńskiej - nie znam, ale robią wesele do 80 osób ponoć; * Rest Hotel - nie polecam osobiście - cenniki im sie mylą ostatnio, jak już wstępnie zaklepałam sobie datę (bo nowa sala robi wrażenie, nawet - nawet) - to nagle zaczęli zmieniać ceny, mają pokręcone równo ! *** A teraz tak, jest kilka miejsc, gdzie byłam, ale nie wiem, jak tam jest: * PRUSZKÓW - Żbików, ul. Miodowa "Zajazd pod Jaworem" - nowa ładna duża sala; * Dom Zalewskich w Parzniewie, * Sala weselna w Raszynie, al.Krakowska 22a Jak mi się jescze coś przypomni dam Ci znać, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malus100 Re: Hej ;) 17.05.07, 19:47 dzieki!!! warszawka raczej odpada, ale zobacze w tych co napisalas. Widzialam tez sale w Komorowie (a raczej w Pecicach) i tez sie nad nia zastanawiamy. Slyszalam ze jest OK na dzialkach w Komorowie, ale jeszcze tam nie bylismy. Moze ktos to zna? Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczqa Re: Hej ;) 17.05.07, 22:26 Wiesz tez coś słyszałam,,,, ale żadnego adresu, ani kontaktu zdobyć nie mogę a może chodzi o salę "Przy lesie" bo jest reklama ten sali niedaleko mnie. A Baccara jest w Jawczycach, za Konotopą już za wawą i jest fajny klimat , polecam Odpowiedz Link Zgłoś
malus100 Re: Hej ;) 18.05.07, 00:47 A czy ktoś może słyszał o sali mało rozreklamowanej,nie jako np. restauracja tylko ktos prywatnie wynajmuje sale? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_style Re: Sala weselna - okolice Pruszkowa, Raszyna, Ur 18.05.07, 20:21 o sali nie słyszałam, ale podnoszę wątek, bo interesuje to moją siostrę ) Odpowiedz Link Zgłoś
joann_j Re: Sala weselna - okolice Pruszkowa, Raszyna, Ur 22.05.07, 18:01 restauracja Elita w Otrębusach na Pszczelińskiej - polecam! Fachowa obsługa, bardzo ładna sala (przynajmniej naszym gościom się podobało) całe wesele bez zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś