madziuniunia 22.05.07, 15:51 Hejka czy na tym forum biorą udział dziewczyny z Płocka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziuniunia Re: Płock i okolice fotograf 22.05.07, 15:59 no to mamy i okolice. Super. Dziewczynki namiary na jakiegoś fotografa i kamerzystę Odpowiedz Link Zgłoś
jamno1 Kutno, no prawie 22.05.07, 16:22 witam, pochodze z miejscowosci 12 km od Kutna, w strone Gostynina ale obecnie od 2 lat mieszkam na stale w Koszalinie Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: Płock 23.05.07, 08:38 No to będziecie pierwsze ja 31.05.2008 więc czekam na drogocenne porady i różne wskazówki od 2 lat nie mieszkam w Płocku i załatwiam wszystko jak przyjeżdzamw odwiedziny do rodzinki. Uwioeżcie na odległość trudno.... Odpowiedz Link Zgłoś
olajla Re: Płock 23.05.07, 09:37 Wiem cos o tym, ja tez aktualnie nie mieszkam w Płocku. Niestety wyszło tak, że wszytsko załatwiamy na ostatnią chwilę. Ale wierzę, że nam się uda. Nie ma innej opcji. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: Płock 23.05.07, 10:40 My mamy niby dużo czasu to nie trzeba wszystkiego na sotatnia chwilę ale ja się nie jest na miejscu to .... Nie mam poprostu rozeznania co i jak , chodzi oczywiscie o jakieś szczegóły bo kolezanki pomagają. najgorsze jeswt to ,że tzw. artysici płoccy' nie ogłaszają się w internecie a ja na odległośc moge tylko na tym bazować Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: Płock 23.05.07, 10:53 sprawa na 1 to sala.macie już zarezerwowaną?jeżeli chcesz jakieś namiary to pisz Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: Płock 23.05.07, 10:57 sala jest, tzn. artyści są - tylko chodzi o to że zastanawiam się czy dobrze wybraliśmy czuje pewien niedosyt poniewaz poszlismy do poleconych czyli pierwszego lepszego i wzieliśmy, zamaist zobaczyć kilku. Interesowałby by mnie namiary na kosmetyczkę, fryzjera, kwiaciarnię i moze ... a jednak kamerzystę Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: Płock 23.05.07, 11:25 > sala jest, tzn. artyści są , tzn. coś konkretniejszego mozesz napisać? jak dzielnica miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: Płock 23.05.07, 11:37 ups..., miało byc tak sala jest, artysici są tzn. grajki, foto, kamera czyja dzielnica miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: Płock 23.05.07, 11:55 chodziło mi o to gdzie macie salę? jeżeli chodzi o fryzjera i kosmetyczkę to jest dość duży wybór, ja będę miała fryzurę w camille albane,a makijaż w salonie venus Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: Płock 23.05.07, 12:27 sala - zajazd nad wisłą w Jordanowie, te salony o których napisałaś (oczywiście słyszałam o nich) sprawdzone są przez ciebie, poleciłaś byś je Słyszała o jakies fryzjerce na ul Różnaje a wy wesele gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: Płock 23.05.07, 13:13 nasze wesele www.dworek.tk/ fryzjera i kosmetyczkę mam polecone od znajomych,które się tam czesały do ślubu Jeżeli chodzi o fryzjerkę z różanej to faktycznie podobno bardzo ładnie czesze i trzeba zapisywać się z duzym wyprzedzeniem.Ja niestety przegapiłam i już niebyło miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: Płock 23.05.07, 13:24 no to musze biec na różana, a co do kosmetyczki słyszał, ze ona tez maluje. Czy wiesz cos na ten temat? a kiedy macie wesele bo ja będę niedługo na waszej sali.Słyszałaś jakieś opinie o mojej Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: Płock 23.05.07, 13:51 Nie słyszałam,żeby ta fryzjerka z różanej robiła makijaż,ale warto zapytać, dlaczego nie. Ślub mamy 11 sierpnia.Moja sala jest już przez nas sprawdzona, byliśmy tam na Sylwestrze i mamy pozytywne wrażenia,dlatego o to akurat jestem spokojna.Natomiast w Jordanowie nigdy nie byłam, słyszałam dobre opinie, podobno jeżeli chodzi o jedzenie, to jest dobre i dużo.A zresztą sala też jest ładna i piękny ogród.Myslę, że dobry wybór.Ja akurat jestem z drugiej strony Wisły i nawet nie intetresowała mnie ta sala. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: Płock 23.05.07, 14:03 Dzięki, co do opini o sali to moja mam się ucieszy bo zmartwiona czy gości się najedzą. Mam pytanko jeszcze o fotografa i kamerzystę Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: Płock 23.05.07, 14:17 zakładałaś wątek o kamerzyście i foto i tam przesłałam ci 2 linki Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: Płock 23.05.07, 14:26 dzięki, nie zauwazyłam zainteresowania tym wątkiem więc nie sprawdzałam Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz1938 Re: Płock 23.05.07, 20:12 Z tego co wiem fryzjerka z Różanej nie maluje. zapisywać się trzeba do niej z minimum rocznym wyprzedzeniem zwłaszcza że teraz jest w ciąży i przyjmuje mniej dziewczyn. ale faktycznie czesze super. fajny makijaż robią w Maddalenie na Bielskiej (róg bielskiej i królewieckiej) Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: Płock 24.05.07, 08:52 Wielkie dzięki, słuchajcie dziewczynki a jeszcze takie pytanko slub mam n a17, chciałabym w dniu ślubu sesje zdjęciową (tzn. podzielic sesje na 2 dni nieważne) pytanie: na którą powinnam zapisać się do fryzjera i kosmetyczki żeby wyrobić się z sesjią i zdążyć na ślub Ach szukam namiarów na DJ, chcemy poprawiny z DJ Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: Płock 24.05.07, 10:37 Ja mam ślub o 18. Sesja zdjęciowa o 15.15, także fryzjer na 9.00 do 11.00, makijaż od 11.30 do 12-12.15 nawet jakby się wszystko przedłuzyło to najpóźniej w domu będę o 13.Mam wtedy 2 godziny na ubranie się i przygotowanie. Myślę, że ze wszystkim się wyrobię na spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: Płock DJ 24.05.07, 11:25 Dzięki za inf. teraz na dniach musze załatwić te sprawy. Skorzystam moze z twojego wzoru. Hejak a macie namiary na jakies dj Odpowiedz Link Zgłoś
olajla Re: Płock 23.05.07, 10:57 Masz rację, w necie ciężko jest coś znaleźć. Stronka z płockim serwisem ślubnym to totalna porażka. Przynajkmniej moim zdaniem. Nie ma wyjścia, musimy zdać się na znajomych i wlasną intuicję Odpowiedz Link Zgłoś