Dodaj do ulubionych

hotel mrówka

23.05.07, 19:19
czy ktoś był na weselu w tym hotelu w powsinie pod warszawą?? proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • m.jadlowska Re: hotel mrówka 24.05.07, 10:32
      czy nikt nie zna tego lokalu??
      • pomidorekk Re: hotel mrówka 24.05.07, 11:10
        ja znam- rozważałam go nawet, ale wybrałam inny hotel.
        Byłam tam na obiedzie- jedzenie smaczne. Sala też wygląda ok, ale na weselu tam
        niestety nie byłamsad
      • magdalenow Re: hotel mrówka 24.05.07, 12:42
        Ja tam robię 8 wrzesnia przyjęcie-w tej mniejszej sali. Mam nadzieje ze bedzie
        oksmile
        • foty.foty robie tam swoje wesele 25.08.2007:)) 24.05.07, 13:34
          Witam,
          My chcielsimy wesele koniec sierpnia poczatek wrzesnia..jak jezdzilsmy pod
          koniec pazdziernika szukac to wiekszosc sal tych lepszych i w rozsadnej cenie
          byla zajeta(chore terminy z 2letnim wyprzedzeniem zarezerwowane)
          Mnie interesowalo szczegolnie centrum, wilanow albo gdzies nad wisla wal
          miedzeszynski...
          Hotel mrowka znalazlam przez neta ale na zdjeciach sala mi sie zupelnie nie
          podobala, pojechalismy tam juz gdy inne sale srednio mi sie podobaly..okazalo
          sie ze sala na miejscu odnowiona i wyglada bardzo eleganckowink
          bardzo nam sie spodobala,ma w sobie klase i jest duzawink
          Termin najpierw zarezerwowalismy 29wrzesnia ale pozniej zwolnil sie 25 sierpnia
          i przelozylismysmile
          wlascicielka bardzo sympatyczna osoba..odpowiedziala na wszystkie pytania...
          wybralismy menu za 180zl( oczywiscie bedziemy je modyfikowac bo ja np zrezygnuje
          na pewno z ryby i w zamian zamienie cos z innego menu lub sama cos wymyslewink
          Pol alkoholu juz jest w cenie (wiec drugie pol dokupimy)
          Wiem ze korkowe sie placi tylko gdy zrezygnuje sie z ich alkohulu i bedzie sie
          chcialo tylko swoj..ale jesli bierzesz alkohol ten co jest w menu to jak chcesz
          dokupic sobie wieksza ilosc to nie ma problemu i juz nic nie placiszwink
          Menu za 200zl sie nie oplaca bo tam jest odrobina wiecej alkoholu i tort co sie
          zupelnie nie kalkuluje;/
          Tort wyjdzie o wiele taniej dokupic w cukiernismile
          Oczywiscie goscie maja tez do dyspozycji takze ta druga restauracje i holl wiec
          uwazam ze to bardzo fajnie.Praktycznie caly dol przeznaczaja na weselewink
          Ogolnie ich oferta mi sie bardzo spodobala a mloda wlascicielka okazala sie
          bardzo pomocna i elastyczna (chyba najlepsze wrazenie zrobila na mnie ze
          wszystkich miejsc..)
          Niestety taka duza sala wymaga ubioru ..
          u nas bedzie robic to agencja dekoratorska Alex
          www.dekoracjealex.pl/
          Wiem ze ubierali ta sale i mi sie podobalo..ja bede ubierac ja tkaninowa z
          delikatnym dodatkiem balonowwink
          wstepnie bedzie gosci miedzy 150-180, dlatego ta sale jest tez odpowiednia bo
          duzo osob w nia wchodzismile.
          Ogolnie uwazam ze jest to bardzo fajne miejsce ja akurat mam blisko bo mieszkam
          na powislu wiec odemnie 15min autem i prosta droga a powsin bardzo ladne miejscewink
          Jednak do 25.08 jeszcze troche czasu a wszystkie szczegoly dotyczace menu itd
          beda ustalane juz 2tyg przed weselemwink
          Zespol bedziemy miec-Shooters Band
          www.zespolmuzyczny.com.pl/Kamerzysta
          www.proficam.pl/filmowanie.p...
          Fotograf nasz znajomysmile
          Suknie slubne najpiekniejsze w salonie Scarabeo(Jest to filia salonow Ona i onsmile
          Warszawa ul. Grochowska 121/125
          zaraz przy pl.Szymbeka- przejechalam cala wawe a tam byly najladniejsze ,
          A wybor niesamowity..zaluje ze tam odrazu nie pojechalam..ale tam tez kupilam
          swoja sukniewink)
          Nauki i poradnie zrobilsmy u pallotynow jednodniowe bardzo polecamsmile)
          jak cos chcesz jeszcze wiedziec to pytajsmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka