m.jadlowska 23.05.07, 19:19 czy ktoś był na weselu w tym hotelu w powsinie pod warszawą?? proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomidorekk Re: hotel mrówka 24.05.07, 11:10 ja znam- rozważałam go nawet, ale wybrałam inny hotel. Byłam tam na obiedzie- jedzenie smaczne. Sala też wygląda ok, ale na weselu tam niestety nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenow Re: hotel mrówka 24.05.07, 12:42 Ja tam robię 8 wrzesnia przyjęcie-w tej mniejszej sali. Mam nadzieje ze bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty robie tam swoje wesele 25.08.2007:)) 24.05.07, 13:34 Witam, My chcielsimy wesele koniec sierpnia poczatek wrzesnia..jak jezdzilsmy pod koniec pazdziernika szukac to wiekszosc sal tych lepszych i w rozsadnej cenie byla zajeta(chore terminy z 2letnim wyprzedzeniem zarezerwowane) Mnie interesowalo szczegolnie centrum, wilanow albo gdzies nad wisla wal miedzeszynski... Hotel mrowka znalazlam przez neta ale na zdjeciach sala mi sie zupelnie nie podobala, pojechalismy tam juz gdy inne sale srednio mi sie podobaly..okazalo sie ze sala na miejscu odnowiona i wyglada bardzo elegancko bardzo nam sie spodobala,ma w sobie klase i jest duza Termin najpierw zarezerwowalismy 29wrzesnia ale pozniej zwolnil sie 25 sierpnia i przelozylismy wlascicielka bardzo sympatyczna osoba..odpowiedziala na wszystkie pytania... wybralismy menu za 180zl( oczywiscie bedziemy je modyfikowac bo ja np zrezygnuje na pewno z ryby i w zamian zamienie cos z innego menu lub sama cos wymysle Pol alkoholu juz jest w cenie (wiec drugie pol dokupimy) Wiem ze korkowe sie placi tylko gdy zrezygnuje sie z ich alkohulu i bedzie sie chcialo tylko swoj..ale jesli bierzesz alkohol ten co jest w menu to jak chcesz dokupic sobie wieksza ilosc to nie ma problemu i juz nic nie placisz Menu za 200zl sie nie oplaca bo tam jest odrobina wiecej alkoholu i tort co sie zupelnie nie kalkuluje;/ Tort wyjdzie o wiele taniej dokupic w cukierni Oczywiscie goscie maja tez do dyspozycji takze ta druga restauracje i holl wiec uwazam ze to bardzo fajnie.Praktycznie caly dol przeznaczaja na wesele Ogolnie ich oferta mi sie bardzo spodobala a mloda wlascicielka okazala sie bardzo pomocna i elastyczna (chyba najlepsze wrazenie zrobila na mnie ze wszystkich miejsc..) Niestety taka duza sala wymaga ubioru .. u nas bedzie robic to agencja dekoratorska Alex www.dekoracjealex.pl/ Wiem ze ubierali ta sale i mi sie podobalo..ja bede ubierac ja tkaninowa z delikatnym dodatkiem balonow wstepnie bedzie gosci miedzy 150-180, dlatego ta sale jest tez odpowiednia bo duzo osob w nia wchodzi. Ogolnie uwazam ze jest to bardzo fajne miejsce ja akurat mam blisko bo mieszkam na powislu wiec odemnie 15min autem i prosta droga a powsin bardzo ladne miejsce Jednak do 25.08 jeszcze troche czasu a wszystkie szczegoly dotyczace menu itd beda ustalane juz 2tyg przed weselem Zespol bedziemy miec-Shooters Band www.zespolmuzyczny.com.pl/Kamerzysta www.proficam.pl/filmowanie.p... Fotograf nasz znajomy Suknie slubne najpiekniejsze w salonie Scarabeo(Jest to filia salonow Ona i on Warszawa ul. Grochowska 121/125 zaraz przy pl.Szymbeka- przejechalam cala wawe a tam byly najladniejsze , A wybor niesamowity..zaluje ze tam odrazu nie pojechalam..ale tam tez kupilam swoja suknie) Nauki i poradnie zrobilsmy u pallotynow jednodniowe bardzo polecam) jak cos chcesz jeszcze wiedziec to pytaj) Odpowiedz Link Zgłoś