Dodaj do ulubionych

moja sukienka

29.05.07, 18:20
Wszystkie sie chwalicie sukienkami to i ja to zrobie smile chociaz moja znacznie
odbiega od standardow, ze wzgledu na to ze biore slub w bardzo goracym
klimacie. Same zobaczcie, co o niej sadzicie?:
www.dessy.com/index.cfm?go=bridal&style=1006
(po kliknieciu na lupe widac calosc od tylu smile)
Obserwuj wątek
    • pierwszy_poruszyciel Re: moja sukienka 29.05.07, 18:22
      Bardzo ładna - a co to za "gorący klimat" jeśli można spytać? wink
      • periwinkle Re: moja sukienka 29.05.07, 18:31
        "goracy klimat" = Chorwacja w sierpniu smile
      • kajtek114 Re: moja sukienka 29.05.07, 18:33
        Bardzo ładna, prosta i zarazem elegancka sukienka. Takie najbardziej lubię.
    • 200710a Re: moja sukienka 29.05.07, 18:50
      Wreszcie cos naprawde ładnego...
    • siog Re: moja sukienka 29.05.07, 19:01
      piekna sukienka!!!!!!!! bardzo w moim stylusmile koniecznie kwiat we wlosy w zywym
      kolorze!!!!
      • grisly Re: moja sukienka 29.05.07, 19:09
        fajna smile podoba mi sie
    • inkageo Re: moja sukienka 29.05.07, 20:53
      Już ją gdzieś widziałam i komplementowałam, ale zawsze można jeszcze raz - jest
      ślicznasmile
    • kenzoania Re: moja sukienka 29.05.07, 21:09
      Śliczna ta suknia.Tak zwiewna i lekka... Zazdroszczę.
      • bazyliaa1 pytanie do periwinkle 30.05.07, 15:53
        Pisałam już do Ciebie w wątku o ślubach w egzotycznych miejscach ale ten jest świeższywink)) Napisz gdzie w Chorwacji, jak załatwialaś i czy tylko ślub czy będzie przyjęcie? Jestem bardzo ciekawa! A sukienka ślicznawink))
        • periwinkle Re: pytanie do periwinkle 31.05.07, 12:00
          Jakos musialam przeoczyc, przepraszam. Ale teraz odpowiadam smile Co do miejsca,
          jeszcze nie do konca ustalone bo tym zajal sie ksiadz, ktorego wreszcie udalo
          nam sie znalezc tam w Chorwacji. Wciaz czekamy na maila od niego. Ale
          chcielibysmy gdzies w okolicach Splitu; koniecznie musi to byc rejon Dalmacji.
          Jesli chodzi o cala oprawke, bedzie bardzo kameralnie; tylko my i nasi rodzice
          oraz rodzenstwo, plus ksiadz oczywiscie smile jesli bedzie chcial zostac.
          Planujemy tylko jakis obiad w restauracji. Ma byc spokojnie, milo, i w
          romantycznym stylu. Samo miejsce juz nas rozbraja wiec czego chciec wiecej? smile
          Zostaniemy tam kilka dni rozkoszujac sie sloncem, plaza i morzem... a wiec slub
          polaczymy od razu z "miesiacem" miodowym.
          A czy Ty tez masz podobne plany? Serdecznie pozdrawiam.
    • koraa2 Re: moja sukienka 30.05.07, 16:57
      hm mam prawie taka sama z przodu sukienke letniasmile
    • listek_a Re: moja sukienka 31.05.07, 12:08
      Śliczna ta suknia i bardzo romantyczna. Mam nadzieje, ze nie zrobisz sobie do
      niej wielkiego koka!!
      • periwinkle Re: moja sukienka 31.05.07, 12:38
        Koka?!?! Nigdy w zyciu!!! Najbardziej podobaja mi sie rozpuszczone wlosy, a na
        szczescie mam dosc dlugie wiec moze nawet pokusze sie o cos podobnego jak na
        zdjeciu smile
    • czarodziejkakubusia Re: moja sukienka 31.05.07, 12:29
      Bardzo ładna ta sukienka,zwiewna i lekka.Jedyne co myślę,to że nie wygląda jak
      sukienka ślubna,tylko jak biała,uroczysta sukienka.
    • magda7710 Re: moja sukienka 31.05.07, 12:32
      Nie lubię żabotów i falbanek!!!
    • karmazyna Re: moja sukienka 31.05.07, 12:40
      poprostu śliczniutka...smile a Chorwacji zazdroszczę...zakochałam sie w tym
      miejscu-własnie w Dalmacji dwa lata temu...smile. Polecam Makarska lub
      okolice...wspaniałe ciepłe morze i piękne skaliste góry...tego widoku nie da
      sie opisac...my bylisy zachwyceni,ja wakacje mogłabym spedzać tam co rokusmile
    • karolina8484 Re: moja sukienka 31.05.07, 12:58
      Sukienka SUUUUUPER !!!
    • periwinkle Re: moja sukienka 31.05.07, 13:51
      Dzieki Wam wszystkim za tak mile opinie smile Szczerze mowiac nie sadzilam ze az
      tak sie spodoba, tym bardziej sie ciesze. Przyznam ze mialam chwile
      watpliwosci. Gdybym brala slub w Polsce, pewnie wybralabym cos na styl Linea
      Raffaelli, no ale coz, ta bedzie w sam raz smile Jest delikatna, zwiewna i bardzo
      kobieca. smile
      • bazyliaa1 Chorwacja! 31.05.07, 14:02
        Hej,aż się uśmiechnęłam do twojej ostatniej wypowiedziwink Bo Twoja sukienka jest dokładnie w moim guście a typ drugi to właśnie Linea Raffaelli -48- nawet gdzieś jest w wątkachwink))) A co do Chorwacji to mieszkalam jakis czas w Sibeniku, marzyłam o ślubie tam, jednak ostatnio jakoś te plany upadły - chcemy zorganizowac w sumie wszystko skromnie ale jednak bawić się z przyjaciółmi...no sama nie wiem, może mozna by pomyśleć o śubie tam+tylko rodzice a potem jakaś impreza z przyjaciółmi w Polsce. Sama nie wiem...Życzę powodzenia! Kiedy slub???
        • periwinkle Re: Chorwacja! 31.05.07, 15:27
          Wow!!! Tez sie usmiechnelam bo to milo spotkac kogos kto ma tak podobny gust smile
          Co do Chorwacji, bylam tam 3 razy i wciaz chce tam wracac bo to przesliczny
          kraj. Szczesciara z Ciebie ze moglas tam przez jakis czas mieszkac smile Daty
          slubu jeszcze nie mamy bo wciaz nie mozemy znalezc kosciolka sad Ale liczymy ze
          pomoze nam w tym ten ksiadz i slub odbedzie sie w sierpniu jak planowalismy,
          zwlaszcza ze wszystkie dokumenty juz mamy przygotowane. Serdecznie
          pozdrawiam smile
          • bazyliaa1 Re: Chorwacja! 31.05.07, 16:20
            Narzeczony jest Polakiem czy Chorwatem? jak Polakiem to bierzecie też ślub cywilny w Polsce? Ciekawa jestemwink My na razie planujemy, miotam się i szarpię z myślami bo na pewno nie chcę "typowego", wielkiego wesela, sam obiad też mi nie pasuje bo chciałabym potańczyć... najpierw obiad a potem impreza też mnie nie przekonuje...no sama nie wiem, mam zaprzyjaźniony lokal gdzie można by samą imprezę urzadzić ale w piwnicy co mi też trochę nie pasuje...he he, zabawna jestem, ale cóż, w końcu się wyklarujewink Życzę powodzenia!
            • periwinkle Re: Chorwacja! 31.05.07, 16:31
              Narzeczony jest Polakiem i slub cywilny bedzie w Polsce.
              Skoro jestes taka niezdecydowana to moze tez wez oddzielnie slub cywilny i
              koscielny. Cywilny np. w Chorwacji na plazy i tylko obiad (jest taki jeden
              Chorwat, na ktorego trafilismy, ktory pomaga Polakom w organizacji slubow
              cywilnych), a koscielny pozniej w Polsce z weselem i tancami jak trzeba.
              No coz, mysle ze tutaj liczy sie rowniez zdanie Twojego przyszlego meza i cos
              wspolnie wymyslicie. smile
    • patolini Re: moja sukienka 31.05.07, 16:20
      Śliczna
    • agusia1801 Re: moja sukienka 31.05.07, 16:23
      bardzo ciekawa.
      • mloda2008 Re: moja sukienka 31.05.07, 16:36
        super ta suknia - taka elegancka prostota - extra. Do tego kwiaty we włosach,
        sandałki na stopach -hmmmm....świetnie.... smile
        a jaki masz typ urody? kolor włosów, oczy, karnacja?
        • periwinkle Re: moja sukienka 31.05.07, 16:46
          Hmmm... moj typ urody... Szatynka, ale mam blond refleksy. Wlasnie sie
          zastanawiam co zrobic z wlosami do tej sukienki, moze przyciemnic nieco?... Na
          szczescie sa dosc dlugie wiec przynajmniej sie tym nie musze martwic smile Oczy
          piwne, karnacja - teraz juz ciemna po kilku wizytach w solarium. Do slubu
          bedzie jeszcze ciemniejsza smile Poza tym jestem szczupla i sredniego wzrostu:
          168cm. Motyw z tym kwiatem we wlosach baaardzo mi sie podoba smile
    • pannax29 Re: moja sukienka 31.05.07, 16:38
      sliczna ta suknia.
    • glupie_kocie Re: moja sukienka 31.05.07, 16:38
      Absolutnie PRZE-PIĘK-NA!
      Wczoraj znalazłam jej zdjęcie i mnie oczarowała *.*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka