ania853 30.05.07, 21:11 Czesc dziewczyny! Co sadzicie o tej sukience?? Bardzo prosze o wasze opinie. Pozdrawiam biancaneve.com.pl/index.php/pl/gallery/4/119 biancaneve.com.pl/index.php/pl/gallery/4/117 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetina mnie nie, ale to TOBIE ma się podobać i TY masz w 30.05.07, 21:28 niej pięknie wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowa Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 30.05.07, 21:30 Szczerze mówiąc to mi się nie bardzo podoba. Ale o gustach sie nie dyskutuje i jeśli Tobie sie podoba i dobrze się w niej czujesz to czemu miałabys nie wybrac takiej własnie sukni Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 30.05.07, 21:30 A czy Tobie się podoba? Jeśli tak jest i dobrze się w niej czujesz to najważniejsze! Czy mierzyłaś ją, bo inaczej na modelce a inaczej na pannie młodej Sukienka na pierwszy rzut oka wydała mi się zbyt obfita, ale jak się tak dłużej przyglądam to ma coś w sobie - taki styl flamenco Odpowiedz Link Zgłoś
marycha46 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 30.05.07, 21:50 wedlug mnie bardzo ladna. ja jednak nie bralabym tego bolerka. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania853 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 30.05.07, 22:06 no ja wlasnie nie biore tego bolerka. a dodaje natomiast cieniutkie ramiaczka. z bolerkiem moim zdaniem jest za duzo tego wszystkiego i to ono nadaje jej takiego przepychu. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasbo Super :) 30.05.07, 22:14 Moja narzeczona będzie miała podobną. Super sexowny, delikatnie hiszpański styl ...ale bez bolera Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 30.05.07, 22:43 Nie. Nie w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkafortwilliam mi sie podoba bo nie jest oklepana i 30.05.07, 22:51 jak dmuchana beza ja miala taka www.szkocja2006.fora.pl/bylo-sobie-wesele-t1121.html Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 10:23 Hmm, nie za bardzo; jak dla mnie zbyt dużo falban. Ale moze Ty wyglądasz w niej świetnie Masz jakies swoje fotki? Odpowiedz Link Zgłoś
ania853 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 11:47 Niestety jeszcze nie. Pierwsza przymiarka w przyszlym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 11:49 Nie tak dawno ktoś prezentował tę suknię na forum, może nawet Ty się nad nią zastanawiałaś? Nie mój styl, ale ciekawa mimo wielu ozdobników, no i zdecydowanie ładniej będzie bez rękawów. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia60 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 12:04 Sama proszę o opinię mojej sukni, więc i ja się wypowiem o Twojej. Mnie osobiście się nie podoba - zupełnie nie moja bajka. Ale jeżeli Ty się w niej czujesz dobrze i to jest ta Twoja wymarzona, to nie przejmuj się takimi opiniami jak moje) Przecież ważne jest Twoje samopoczucie. Pzdr. konwalijka Odpowiedz Link Zgłoś
felidaex Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 11:58 Kompletnie nie w moim stylu. Szkoda ze nie pokazałas swoich zdjec. Z takimi sukienkami trzeba uważac zeby nie zginąc w tych falbankach i ozdobnikach. Ja osobiscie wole skromniejsze modele, bardziej delikatne. Ale to ty masz sie w niej dobrze czuc. To TWÓJ dzien!! a inni niech mysla co chcą.. Odpowiedz Link Zgłoś
ania853 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 12:11 Hmm.. szczerze mowiac to troche sie dziwie opiniom co do tego, ze jest ona AZ TAK bogata.. Sposrod prezentowanych na tym forum sukien roznych dziewczyn jest naprawde mnostwo moim zdaniem o wiele 'bogatszych' sukien, jak choćby ta: www.pphmercator.com.pl/lasposa_www/la10.jpg - calych ozdobnych, obszernych itd. Ta ma jedynie dol rozszerzny.. Nie jest na kole, ani nic w tym stylu. Dlatego nie bardzo rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 12:14 Ma kwiatki, bardzo widoczne falbany, na każdym skrawku coś się dzieje.. Jeszcze zdjęcie nie jest zbyt korzystne, a te rękawy psują odbiór.. Ciekawe jak się prezentuje na żywo Pewnie skromniej Odpowiedz Link Zgłoś
ania853 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 12:16 Moim zdaniem (oraz osob, ktore byly ze mna, kiedy ja przymierzalam) zdecydowanie skromniej. Odpowiedz Link Zgłoś
samantaimarcin Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 16:07 Nie podoba mi sie Taki troszeczke a'la cyganski styl Ale to tobie ma sie podobac a nie innym powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 12:13 mi się ona bardzo nie podoba, chociaż moja własna suknia jest bardzo strojna i własnie takie suknie lubie, ale ta zupełnie nie wpadła mi w oko. Nie wiem o co w niej chodzi , zbyt duży nieład... ale skoro Tobie się podoba..i dobrze sie w niej czujesz to nie zważaj na zadne opinie. MOja sukienke też strasznie dziwczyny na forum objechały Odpowiedz Link Zgłoś
ania853 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 12:17 a mozesz podac linka do swojej sukienki? Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 12:19 Kamis, Twoja suknia o wiele lepiej prezentuje się na żywo (nawet na manekinie) niż na tej modelce ze zdjęcia, może i z tą tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
karolina8484 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 13:09 O ja nie mogę!!! już się w niej zakochałam !!! jest świetna, teraz to już mi sie moja nie podoba jak sie tak naoglądałam innych Odpowiedz Link Zgłoś
ania853 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 13:12 Powaznie Ci sie podoba?? Jestem w szoku. Jestes chyba pierwsza osoba, ktorej sie podoba Nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
karolina8484 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 13:24 No podoba mi sie i to bardzo ja lubię zawsze cos innego a nie wszystkie takie oklepane, szkoda ze u mnie w mieście takich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 13:28 nie podoba mi sie wcale jest tragiczn ajak dla mnie... juz ktoras z dziewczyn apokazywała swoje zdjecia z wesela w tej sukience i wygladała przekomicznie jak jakis przebieraniec... jeszcze jestem sobie w stanie wyobrazic w tej sukience jakas dziewczyne o latynoskim typie urody , opalona, z długimi czarnymi włosami, ale po pozbyciu sie tych rekawiczek.. to moze jezscze jescze jakos to by wygladało.. ale ogolnie na nie Odpowiedz Link Zgłoś
ania853 do kotek12!!!! 31.05.07, 15:13 A masz moze gdzies to zdjecie??? Bardzo chetnie bym zobaczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 13:30 ania853 napisała: > Czesc dziewczyny! > Co sadzicie o tej sukience?? > Bardzo prosze o wasze opinie. Pozdrawiam > > > biancaneve.com.pl/index.php/pl/gallery/4/119 > biancaneve.com.pl/index.php/pl/gallery/4/117 Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 15:30 przykro mi ale nie pamietam jaki nick miala ta forumowiczka.. oglądąłam jej zdjecia jakis miesiac temu tutaj.. oczywiscie wszystko co napisłam jest tylko w moim odczuciu i absolutnie nic nikomu nie narzucam.. postaram sie poszukac jesli tylko mi sie uda wrzuce Ci linka Odpowiedz Link Zgłoś
ania853 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 15:38 Ok. Bede bardzo wdzieczna. Postaraj sie znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 16:17 Nie mój styl, ale podoba mi się. Jednak bez tych kwiatków z boku. Przez to wydaje się być przeładowana. Jeśli już _musiałby_ być kwiat, to najwyżej jeden, ten na samym dole, podpinający górną falbanę. Podsumowując, moim zdaniem suknia oryginalna i wcale nie taka bogata, jak się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
pannaxx Nie 31.05.07, 16:17 Za duzo tych ozdob, falban, Panna Mloda ginie w tym wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
wanesska Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 31.05.07, 17:08 a welon do niej bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: Czy podoba Wam się ta sukienka? 01.06.07, 18:09 Ja bardzo bym chciala zobaczyc jeszcze jakies inne zdjecia tej sukni, bo na tych nie widac calosci, a mysle, ze moze byc ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
ania853 Wszystkie zdjęcia tej sukienki 01.06.07, 18:22 biancaneve.com.pl/index.php/pl/gallery/4/117 biancaneve.com.pl/index.php/pl/gallery/4/118 biancaneve.com.pl/index.php/pl/gallery/4/119 img382.imageshack.us/img382/6026/big20li2.jpg img382.imageshack.us/img382/3092/big16uz3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: Wszystkie zdjęcia tej sukienki 01.06.07, 18:54 Bardzo ladna ale drazni mnie jedna rzecz: Stanik Raz, ze wyglada, jakby sie zduwal, a dwa, to tak troche kosmicznie, jakis taki za spiczasty moim zdaniem. Oprócz tego, suknia suprer!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania853 Re: Wszystkie zdjęcia tej sukienki 01.06.07, 23:12 No wlasnie 'na zywo' ten stanik zdecydowanie lepiej sie uklada. Przynajmniej w moim przypadku tak bylo. Mysle, ze to tez moze byc kwestia zlego dopasowania jego rozmiaru do biustu dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś