rozowykapturek 02.06.07, 19:09 dziewczyny, bardzo chce Wam pokazac pewna sukienke, która znalazlam na allegro, ale jestem za głupia zeby link wkleic. Kto mi pomoże???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozowykapturek Re: na wesele 02.06.07, 19:14 htpp://www.allegro.pl/item201499737 Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykapturek Re: na wesele 02.06.07, 19:14 no i czemu to nie idzie moze cos zle robie?? Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykapturek Re: na wesele 02.06.07, 19:16 no widze ze nie dziala. tylko dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykapturek Re: na wesele 02.06.07, 19:17 www.allegro.pl/item201499737_empire_waist_romantic_sexy_sukienka_r_36.html Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykapturek Re: na wesele 02.06.07, 19:18 tak dokladnie ale juz umiem. pio prostu z gornego paska zrobilam kopiuj-wklej Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykapturek Re: na wesele 02.06.07, 19:19 w koncu sie nauczylam czy moge taka sukienke zalozyc na wesele (gość) jak Wam sie ta sukienka podoba?? Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: na wesele 02.06.07, 19:20 mi się bardzo podoba... ja podobną chce kupić na swoje poprawiny Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykapturek Re: na wesele 02.06.07, 19:20 dzieki serdeczne za pomoc prz wklejaniu jak ktos kogos wyrecza to ten ktos sie nigdy nie nauczy to teraz czekam na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: na wesele 02.06.07, 19:20 Nie w moim stylu. Ale na wesele jak najbardziej pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykapturek Re: na wesele 02.06.07, 19:22 ja sie lubie rzucac w oczy-tzn nie mam nic przeciwko ale nie wiem czy na weselu to nie panna mloda powinna sie najbardziej rzucac czy nie jest zbyt.... czerwona?? jednak z osobistych wzgledow zalezy mi zeby wygladac jak najlepiej, a wydaje mi sie ze ta kiecka mi w tym pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka26 Re: na wesele 02.06.07, 19:23 Idź w niej i myslę, że wcale kolor nie przeszkadza, gorzej jakbyś wybrała w kolorze ecru taki np. jak panna młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: na wesele 02.06.07, 19:25 Wierz mi, choćbyś złocistosrebrną założyła, to i tak ona będzie królową wieczoru U mnie były suknie zielona, ognisto czerwona, ba! nawet biała (wrrr a naprawdę czułam się jak zjawisko wieczoru Emocje i cała ta szczęsliwość opromieniają o wiele bardziej niż jakakolwiek kreacja Aczkolwiek jak zobaczyłam kuzynkę męża w bieli, to nieco mnie wryło Z pewnością ta czerwona sukienka jest dobra na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykapturek Re: na wesele 02.06.07, 19:31 w srebrzysto zlocistej marnie bym wygladala bo lepiej wygladam w zdecydowanych kolorach, w bialym chyba niekoniecznie dobrze wygladam ale nie osmielilabym zalozyc bialej albo jakiejs takiej ja swoje wesele planuje dopiero po studiach-za jakies 3 lata, ale dzis juz wiem ze jakbym zobaczyla kogos w bialej sukni, to bym wywalila na zbity pysk a urody panny mlodej nie chce przycmic- wrecz przeciwnie bo bede jej robic makijaz urode zacmic to chce moich szwagierek i miec ladniejsza sukienke niz one i tesciowa Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: na wesele 02.06.07, 19:36 A mężową kuzynkę w bieli i owszem, miałam ochotę wywalić na zbity pysk Ale nie wywaliłam. Za to, chcąc nie chcąc, bardzo ją ignorowałam Ignoruję. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykapturek Re: na wesele 02.06.07, 19:44 e nie ma co sie przejmowac swoja droga jacy niektorzy sa nietaktowni Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykapturek Re: na wesele 02.06.07, 20:04 no popatzr a na forum moda wszystkie mowia ze brzydka Odpowiedz Link Zgłoś