Dodaj do ulubionych

buty Gatuzo

03.06.07, 09:54
Drogie FOrumowiczki!
Czy któraś wie, gdzie można nabyć taniej niż w salonach buty Gatuzo lub
podobne? POdawano tu kiedyś namiary na szewca w Otwocku, niestety numer już
nieaktualny.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • konwalia-82 Re: buty Gatuzo 03.06.07, 10:50
      Ja też byłabym zainteresowana.
    • konwalia-82 tego chyba szukałaś... 03.06.07, 10:53
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=58572921&a=58572921
      • konwalia60 Re: tego chyba szukałaś... 03.06.07, 13:56
        hej, tutaj coś znalazłam

salonpm.grafix.beep.pl/index.php?cPath=3
        • vejica Re: tego chyba szukałaś... 03.06.07, 15:59
          dokładnie tak. smile
          Ciekawe jakies ceny mają w tym salonie.
          Pozdrawiam i dziękuję!
    • betinka_24 Re: buty Gatuzo 03.06.07, 19:54
      Witam serdecznie. Jestem z okolic Otwocka Buty te szyją na ulicy Górnej w takim
      starym zniszczonym budynku nr.tel. 7791374 Ja jeszcze nie dzwoniłam ani nie
      byłam ale wkrótce się wybieram bo ślub za 3 michy Pozdrawiam.
      • vejica Re: buty Gatuzo 04.06.07, 08:35
        Dzięki wielkie za namiary. Ja też za 3 miesiące. Ciekawe jakie są ceny i ile
        się czeka, ale podejrzewam, że zdążymy. wink
        pozdrawiam,
        • konwalia-82 Re: buty Gatuzo 05.06.07, 08:30
          Dajcie znać jak coś się dowiecie smile
          • vejica Re: buty Gatuzo 05.06.07, 08:41
            Podobno szewc zajmuje się tylko sprzedażą hurtową. sad(
            • vejica Re: buty Gatuzo 05.06.07, 09:28
              Dziewczyny, pytałam w tym salonie w Wawie na Kijowskiej. Przedział cenowy butów
              Gatuzo, to 250-300 zł (to i tak chyba mniej niż w salonie Cymbeline).
              • konwalia-82 Re: buty Gatuzo 05.06.07, 09:30
                A może zamówimy zbiorczo? Od ilu par?
                • betinka_24 Re: buty Gatuzo 05.06.07, 10:44
                  Słuchajcie moja znajoma, która też zagląda na forum była w Otwocku w tych
                  butach i powidziano jej tam , że uszyją jakie tylko sobie wymyśli Jak załatwie
                  inne ważniejsze rzeczy to się tam wybiore Ceny od 140zł Pozdrawiam
                  • vejica Re: buty Gatuzo 05.06.07, 12:38
                    czyli pewnie warto się tam pojawić osobiście. smile
    • vejica Re: buty Gatuzo 06.06.07, 08:30
      Dziewczyny, trzeba tam pojechać. Udało się! Hurra! smile) Akurat mieli na stanie.
      • aniavi1 Re: buty Gatuzo 06.06.07, 14:32
        Napiszcie dokładnie, jak tam trafić. Czy mają duży wybór? Można pooglądac i
        poprzymierzać?
        • vejica Re: buty Gatuzo 06.06.07, 14:38
          warsztat jest na samym końcu ul. Górnej. Mają kilka modeli wystawionych, można
          poprzymierzać tylko jeśli żaden nie będzie pasował, to nie wiem czy mogą
          zamówić, bo ogólnie zajmują się sprzedażą hurtową. Warto tam pojechać i
          podpytać po prostu.
          • soleil08.09.07 Re: buty Gatuzo 17.06.07, 22:42

hej!

mam pytanie czy któraś z Was zamówiła tam telefonicznie buty? zeby np. przysłali na drugi koniec polski czy trzeba się tam pojawić osobiście..

ja zamówiłam w sobotę w Cymbeline buty Gatuzo klasyczny model paseczek zapinany na kostce na 2,5 cm obcasie w rozmiarze 39 i tutaj też mam do Was pytanie cy one sie trochę rozciągną?? bo były mi trochę przyciasne, zwykle nosze 39 - 40 w zależności od modelu obuwia.... dodam ze w sobotę było bardzo ciepło i stopy miałam zmęczone i troche spuchnięte od chodzenia, bo szuakłam wszędzie butów..
            proszę o jakieś info..
    • zuzia_8 Re: buty Gatuzo 17.06.07, 22:43
      ja buty GATUZO widzialam w KDT w wawie. Ceny ok 160 - 180 zlotych.
      • soleil08.09.07 Re: buty Gatuzo 17.06.07, 22:53
        jakbym miała jechać po nie do Wawy z Poznania wyszłoby tyle samo hihihi smile
        • zuzia_8 Re: buty Gatuzo 17.06.07, 23:11
          ale to znaczy, że można je dostać nie tylko w salonach ślubnych a KDT raczej
          ekskluzywne nie jest.
          Może i wy macie jakieś takie miejsce w Poznaniu?
          • jajoke Re: buty Gatuzo 26.07.07, 09:22
            hej dziewczyny,
            Swego czasu równiez mialam dylemat co do butow, gdzie kupowac i jakie. Dzieki
            temu topikowi trafilam do Otwocka. Jestem bardzo zadowolona bo zamowilam buty
            ktore widzialam w salonie Cymbeline za 380 zl....Z ta roznica ze ja swoje
            nabyłam za 150 zl. Buty skorzane, obszyte koronka, ktora sobie na dodatek
            wybralam z posrod wielu. Zaklad moze nie wyglada na zaklad szewski ale warto
            sie tam przejechac. Pani powiedziala ze jak juz przyjechalam z tak daleka to mi
            sprzeda. Czekac bede na buciki ok. 10 dni - w salonie tez sie chyba mnie wiecej
            tyle czeka...Oni zamawiaja je wlasnie u nich. Skad wiem? wszystkie buty ktore
            tam staly w pudelkach byly gotowe do odbioru - a na pudelkach byly adresy
            sklepow. Angel, Cymbeline, itd.....Z drugiej strony niezle w tych salonach z
            nas zdzieraja......
            • soleil08.09.07 Re: buty Gatuzo 26.07.07, 09:33
              ja jednak zostałam przy tych co zamówiłam - jednak jak je przysłali to 39 było
              za małe, myślałam że tak mi sie wydawało tylko przez zmęczone stopy ale
              jednak...nie było też problemu z tym aby wymienić je na 40 tylko muszę jeszcze
              poczekać... ale w salonie moje kosztowały mnie 280 zł... więc zazdroszczę
              • panikarola Re: buty Gatuzo 26.07.07, 09:49
                moje 240... co za przebitka!!! 100 zl oddane za nic!! Ale mi tez do Otwocka za daleko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka