kasiaitomekdab 03.06.07, 19:59 Mam pytanie jaki garnitur wybrać do ślubu chce mieć jasny ale może taktowniej będzie ciemny lub w innym kolorze. Moja Kasia będzie w białej sukni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pannaxx Re: Jaki garnitur 03.06.07, 20:03 Zalezy o jakiej porze roku bedziecie slubowali; latem moze byc jasny odcien szarosci, w 'chlodniejsze' miesiace - ciemniejszy. Czarny zawsze pasuje, ale mnie osobiscie nie podoba sie czern latem Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: Jaki garnitur 03.06.07, 20:03 znajoma, ktora prowadzi sklep z meskimi ciuchami nam radzila, zeby garnitur byl ciemny- granat, szary, braz zeby pan mldy ladnie 'odcinal' sie od panny mlodej, szczegolnie na zdjeciach. wg mnie zalezy kiedy macie slub, latem mozna sie pokusic o jasny garnitur. moj N na pazdziernik wybral czarny garnitur w cienki brazowy paseczek. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Jaki garnitur 03.06.07, 20:08 tak jak dziewczyny juz napisaly jasny nadaje sie tylko na letni sezon ale wez odcien taki zeby chociaz lekko kontrastowal z suknia Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Jaki garnitur 03.06.07, 20:36 Nam się strasznie nie podobają jasne.. Niezależnie od pory roku.. Ciemne wyglądają dużo bardziej elegancko. Szczególnie, gdy przyjęcie jest całonocne.. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_popins Re: Jaki garnitur 03.06.07, 20:46 Mi również sie nie podobają jasne. Wczoraj byłam na ślubie, gdzie pan młody miał jasny garnitur. I muszę przyznać, ze sie lekko skrzywiłam. Jednak w ciemnych zdecydowanie lepiej wygląda świeży maz Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaitomekdab Re: Jaki garnitur 03.06.07, 20:40 Ślub planujemy w czerwcu przyszłego roku w małej miejscowości z malutkim kościołem 300m dalej będzie restauracyjka w której będziemy się bawić a wszystko to w górach bardzo podoba mi się cappuccino lub coś w podobnej tonacji Odpowiedz Link Zgłoś