nordynka1982 05.06.07, 14:37 Która bierze ślub 25.08.2007? Jak Wasze przygotowania? Co już gotowe? Bo ja i mój N. to na razie mamy salę, ja sukienkę i buty i zaliczone nauki. A poza tym nic.. Kiedy wysyłacie zaproszenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elza_lui Re: 25.08.2007 05.06.07, 19:02 Cześć! 25 sierpnia to też moja data Jestem z Warszawy a Ty nordynka1982 skąd? My mamy już zorganizowane: - USC, - restauracja, - fotograf (musimy zdecydować się gdzie będzie plener), - DJ, - sukienka w trakcie szycia, - moje pantofelki, - umówiona makijażystka, - umówiona fryzjerka (polecana na forum, czy się sprawdzi będę wiedziała po próbnym czesaniu), - upatrzona florystka. Zaproszenia (sama robiłam) w znaczniej części już rozdane; głównie te dla gości weselnych. Jak będę miała sukienkę, lub chociaż zdjęcie zrobione podczas przymiarki wybierzemy się zaklepać florystkę i wybrać ostatecznie bukiet. Garnitur i strój dla mojego N kupimy, gdy będę miała już sukienkę. Pozostało nam wybrać i kupić/zamówić: - obrączki, - samochód, - podać menu oraz wybrać tort oraz określić jaki wystrój restauracji chcemy (głównie kolorystyka), - fakerwerki - zamiast oczepin - rozeznanie już zrobione, ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy na konkretną firmę. To by było na tyle (z tego co pamiętam . A tak poza tym jakoś mało na forum osób z datą ślubu 25.08.2007 r W sierpniu króluje chyba data 11-ego o ile dobrze pamiętam. Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: 25.08.2007 i ja z wami!!! 06.06.07, 11:18 cześć dziewczynki my tez wtedy mamy ślub/Dobczyce k.Krakowa 17.00 w sobotę kupowalismy 2 garnitury dla pana młodego pozatym jest wszystko prawie zostało do kupienia: moja bielizna buty M. pozatym rozdac resztę zaproszeń(tez robiliśmy sami) ale im bliżej tym bardziej się stresuje czy wszystko będzie dobrze,tak jak wymarzyliśmy sobie a po ślubie jedziemy do Zakopanego na 2 tyg prawie a Wy?? pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja07 Re: 25.08.2007 i ja z wami!!! 06.06.07, 11:27 to mój termin, decyzję podjęliśmy niecały miesiąc temu : mamy salę, nauki i orkiestrę i termin w kościele, desperacko szukam sukni Odpowiedz Link Zgłoś
nordynka1982 Re: 25.08.2007 06.06.07, 22:56 Dziewczynki drogie, 25.07.2007 to NAJPIĘKNIEJSZY dzień w roku, anie jakiś tam 4 czy 11.08 Jestem z Warszawy. Ttroszkę mnie przeraziłyście, ze już taki zaawansowany stan przygotowań u Was!!! Ja właśnie zamierzam się zabrać za zaproszenia (również autorski pomysł i wykonanie) no a reszta? Bielizna, menu, garnitur, USC... widzę, że jesteśmy w głębokim lesie Ale ja się wcale nie stresuję (na razie). Wierzę, że wszystko się uda, a poza tym wpadki organizacyjne integrują gości i sprawiają, że wesele jest niepowtarzalne!!! Czy podzielacie mój optymizm? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_kangur Re: 25.08.2007 07.06.07, 00:03 ja 25.08.07 Kraków - naukii w kościele załatwione, sala jest, dj też, suknia- prawie jest (nie mogę się zdecydować...), butów nie ma ale to chyba nie problem, zaproszenia dawno rozdane, namiary na wizażystkę jakieś są (nie sprawdzone), kwiaty nie wiem jakie Odpowiedz Link Zgłoś
brevis2 Re: 25.08.2007 07.06.07, 14:43 witam ! jeśli szukasz zespołu na wesele to zadzwoń tel 606450920 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: 25.08.2007 11.06.07, 12:52 jeszcze 75 dni gdzie będziecie mieszkać po ślubie? my z rodzicami przez jakiś czas,a póżniej przenosimy się do własnego domku kiedy planujecie dzidzię? Odpowiedz Link Zgłoś
irenia Re: 25.08.2007 11.06.07, 14:58 To również moja data. Trochę się pocieszyłam, że nie tylko u mnie nie wszystko załatwione. Sala jest, DJ jest, termin w kościele też, zaproszenia własnoręcznie zrobione, po połowie rozdane. Obrączki zamówimy w lipcu. Jeszcze zostały sroje. Szukam fryzjera, makijażystki. Jestem po próbnym makijażu no i widzę, że tu będzie problem, okazał się nie trwały. Pozdrawiam dziewczyny z Wawy. Może któraś z Was robi sama bukiet? Odpowiedz Link Zgłoś
gatta26 Re: 25.08.2007 11.06.07, 15:03 My tez 25.08.2007r. Mamy załotwoną salę, ustalone menu, DJ'a, fotografa na plener (ciagle nie mamy fotografa do kościoła ),suknia zamówiona, obrączki się robią. Nie mamy butów, dzisiaj idziemy kupować garnitur. Zaproszenia leżą w domu i czaekaja na rozdanie. Po slubie jedziemy nad morze, polskie . Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś