Dodaj do ulubionych

za mała sukienka

08.06.07, 15:05
Dziewczyny potrzebuje szybko (3tyg.) zrzucic jakies 4 kg bo mi za malą
sukienkę uszyli. Mieszcze się w nią ale nie czuję się komfortowo, a materiał
jest taki, że nic się nie da zrobić. Znacie jakiś sposób na szybkie
schudnięcie oprócz głodówki?

Dzięki za wszelkie rady.
Obserwuj wątek
    • np1979 Re: za mała sukienka 08.06.07, 15:07
      jedz połowę tego, co teraz, a po 18 już nic. możesz trochę pobiegać, pochodzić
      na basen itp. powodzenia!
      • evita120708 Re: za mała sukienka 08.06.07, 15:10
        albo dieta kopenhaska - mniej racjonalne (zależy od tego, jak będziesz na nią
        reagować), albo codziennie spinning - najlepsze rozwiązanie (zależy od obecnej
        kondycji.
        Osobiście uważam, ze definitywne odrzucenie słodyczy, pieczywa, alkoholu plus
        codzienna dawka sportu są niezawodne. Trzymam kciuki!
    • suziliu Re: za mała sukienka 08.06.07, 15:11
      polecam tzw. I fazę diety south beach. W ciągu 2 tygodni spokojnie 5 kg w dół.
      Konieczne jest odstawienie wszystkich węglowodanów , cukrów. Zero chleba,
      ziemniaków makaronów, owoców, nawet jogurtów z owocami. Duzo nabiału, jajek,
      warzyw (z wyłaczeniem marchwii i buraków -mają wysoki indeks glikemiczny),
      mięso chude - kurczak, ryby itp. Ach no i oczywiście, zero soków- tylko woda,
      zielona herbata itp.
      • evita120708 Re: za mała sukienka 08.06.07, 15:14
        Podpisuję się pod postem suziliu smileSprawdzone i nie męczące
    • arwen.a Re: za mała sukienka 08.06.07, 16:24
      Mi po każdym wyjeździe w góry z plecakiem ubywa kilka centymetrów w pasie a jem
      tyle ile potrzebuję, tyle że bez podjadania jak w domu.
      Więc dużo, duzo, dużo ruchu i nie myślec o jedzeniu. Kurcze, dlaczego w domu to
      jest takie trudne? smile
    • gioseppe Re: za mała sukienka 08.06.07, 16:29
      umiesz pływać?
      jak tak to polecam basen
      dodatkowo rower i przynajmniej jeden posiłek dziennie z diety kopenhaskiej.
    • uullaa Re: za mała sukienka 08.06.07, 16:33
      Pogłodzisz się i na weselu skrętu kiszek dostaniesz jak coś zjesz. Nie żartuję.
      Może jednak z krawcową pogadaj o przeróbkach? Pozdrawiam.
      • a.bc Re: za mała sukienka 08.06.07, 19:50
        1. sauna, i aerobic - wypocisz trochę i poprawisz przy okazji kondycje skóry
        2. intensywny basen - moim zdaniem daje najszybszy efekt
        3. jedz same owoce, pij dużo wody zamiast czegoś konkretnego takiego jak chleb,
        kiełbasa itp
        4. Jedz same gotowane rzeczy - warzywa , miesko tez ale kurczaka

3 mam kciuki sama mam 3 miesiace na zrzucenie brzucha, bo mi go uwypukla moja
        kieckasmile
    • krolowa_arina Re: za mała sukienka 09.06.07, 23:20
      Codziennie biegaj, a przed bieganiem lub ćwiczeniami zażyj L-karnitynę- bardzo syzbko po niej się chudniewink
    • salsa.loca najlepsza dieta to Ż/M 09.06.07, 23:30
      do tego zero miesa duzo wody do picia i basen codziennie

uda sie

powodzenia
    • niesia19 Re: za mała sukienka 10.06.07, 13:24
      Sorki,ze tak spytam,ale czy od 1 przymiarki utyłaś??Bo jesli to nie Twoja
      wina,że sukienka na Ciebie jest za ciasna to niech krawcowa szyje nowa.Dlaczego
      Ty masz sie głodzić za czyjeś błędy??
      • monika1881 Re: za mała sukienka 11.06.07, 07:28
        Nie utyłam, ale już mi się nie chcę z kobitą kłócić. A poza tym w sumie nie
        zaszkodzi dla samego zdrowia zrzucić te pare kilo. Dzięki za rady dziewczyny.
        Odstawiam węglowodany i piję dużo dowy plus spacery oczywiście. Odezwe się za
        tydzień, żeby zrelacjonować efekt.
        p.s. jest tu ktosik z 30 czerwca?
        • promyczek_k Re: za mała sukienka 12.06.07, 11:15
          Zgłasza się 30 czerwiec wink Ja zrzucałam 5 kilo nie jedząc kolacji, rezygnując ze
          słodyczy, białego pieczywa i ziemniaków. Poszło w dwa tygodnie totalnie bez
          wysiłku. Jeśli do tego dorzucić ćwiczenia, na pewno będzie szybciej smile
          Powodzenia!
    • loltka Re: za mała sukienka 11.06.07, 22:22
      i jak CI idzie??
    • biedroncia79 Re: za mała sukienka 12.06.07, 08:12
      A na czym polega dieta kopenhaska??? Ja mam inny problem, otoz jestem szczupla,
      tzn. w sam raz, nigdzie nie mam za wielo oprocz brzucha! Nie wiem, co sie stalo
      z moim plaskim brzuchem! W ciazy nie jestem, a po jedzeniu wygladam, jakbym
      byla w jakims 4 miesiacu sad i jak siedze, to mam oponke. Wkurza mnie to! waze w
      sumie 2 kg wiecej niz 2 lata temu, a w pasie portki mi sie nie dopinaja! robie
      brzuszki, ale slyszalam, ze to tak naprawde niewiele daje, bardziej wzmacnia
      miesnie brzucha. Chciaslabym miec znowu plaski brzuch! Przy wzroscie 157 cm
      waze 50 kg. Zawsze wazylam 46-48 kg. Znacie jakis sposob na plaski brzuch? A
      moze ten moj brzuch jest wzdety? sama nie wiem... poradzcie cos, prosze smile
      • kingadaw Re: za mała sukienka 12.06.07, 11:22
        to chyba kłopoty z trwieniem, bo przy takim wzroscie i wadze to raczej nei tłuszcz.

Polecam na plaski brzuch aerobiczną 6 weidera.

wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html
        • biedroncia79 Re: za mała sukienka 12.06.07, 14:03
          Dzieki wielkie za polecone cwiczenia! Od jutra zaczynam smileMoze podziele sie
          kiedys informacja, czy sa efekty! smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka