Dodaj do ulubionych

Lilea model Attio

13.06.07, 22:43
Hej dziewczyny, orientujecie się może jaka cena jest tego modelu
www.lilea.com/index.php/galeria_zobacz,4,yasmin,collection.htm
Wielkie dzięki za odpowiedź, bo jestem już załamana, mam na suknie
przeznaczone około 2500-3000, a nie mogę nic znaleść ładnego w tej cenie.
Więc jeśli wiecie ile kosztuje ten model to będe wdzięczna, bo nie wiem czy
warto jechać 250km do salonu
Obserwuj wątek
    • loltka Re: Lilea model Attio 13.06.07, 22:55
      www.lilea.com/index.php/galeria_zobacz,1,12

ta jest piekna
      • aaagatkaaa Re: Lilea model Attio 14.06.07, 00:49
        Nikt nie zna ceny? sad
        • piera16 Re: Lilea model Attio 14.06.07, 00:56
          Nie wiem jak teraz ale lilea słynie z wygórowanych cen przynajmniej w warszawie
          rok temu suknia z koronki 5500 jakoś tak koleżanka dała
          • jusmac Lilea model Attio 14.06.07, 08:32
            te sukienki są w cenach: 2200-3000 (przynajmneij w salonie w Katowicach) ale
            powiem ci szczerze ze mozna znalezc podobne modele w duzo lepszej jakosci. Sama
            chcialam sobei kupic sukienke z tej kolekcji ale zrezygnowalam, właśnie ze
            względu na materiał. jak na tyle kasy - kiepska jakości ;-(
    • aurora_borealis Re: Lilea model Attio 14.06.07, 08:30
      Pani w salonie w Katowicach powiedziała mi że wszsytkie sukienki z kolekcji Yasmine są po 1990 zł.
      • jusmac Lilea model Attio 14.06.07, 08:34
        A no tak może coś się zmieniło ja byłam w salonie w Katowicach na początku
        roku wink
        • aaagatkaaa Re: Lilea model Attio 14.06.07, 15:29
          hej dziewczyny, jeśłi ona kosztuje 2000, to ta cena jak najbardziej wchodzi w
          gre, ale mówicie, że kiepska jakość tej sukienki, możecie powiedzieć coś
          dokładniej? widziałyście ją na żywo, bo mi na zdjęciu bardzo się podoba, ale
          boje się, że jak pojade do salonu i zobacze to się rozczaruje, a nie mogę sobie
          pozwolić na takie wędrówki, bo mam dużo do przejechania do salonu i raczej nie
          mam zbytnio czasu, bo zdarza się, że i weekendy pracuje, więc jeśli możecie to
          odpowiedzcie na ,moje pytania, z góry dzięi
          • aaagatkaaa Re: Lilea model Attio 14.06.07, 18:33
            .
            • emeelka Re: Lilea model Attio 14.06.07, 19:24
              Zadzwoń i zapytaj....
              • aaagatkaaa Re: Lilea model Attio 14.06.07, 20:21
                No zastanów się..mam zadzwonić i zapytać się Pani czy ta suknia jest ładna czy
                brznadziejna? Wiadmo, że powie, że ładna ;/
                • jusmac Lilea model Attio 15.06.07, 08:29
                  Hej, tego modelu akurat nie mierzylam, ale za to mierzyłam model Rejva, Eztea i
                  Randa. Tak jak już wspomnialam: ja uważam że jakość materiału z jakeigo są
                  uszyte nie odpowiada cenie. Naprawdę poza tym mierząc model Rejva nie podobało
                  mi się wykończenie wstażek(patrz: błyszczące wstawki z wstązki), ponieważ nei
                  były równo i glodko wszyte tzn materiał się lekko marszczyl. eztea to była moja
                  faworytka - jak ją zobaczyłam na stronie to już nei chciła innych mierzyć, ale
                  jak już przymierzyłam ... to się rozmyśliłam. Na zdjęciu wydaje się że kołnierz
                  wydaje się być zdobiony kryształkami, a tak nie jest. I takie tam inne. W sumie
                  ja uważam (moje zdanie - nikogo nie chciałabym urazić) jak za taką cenę - nie
                  warto. Poza tym panie mówią że sukienki są szyte w hiszpanii czy włochy(w
                  każdym razie zagranicą), a nie w polsce i niech mi kaktus na ręce wyrośnie -
                  jak sukienka jest szyta dla ciebie - masz 3 przymiarki - i na każdą suknia
                  przylatuje do ciebie wink Dobre - ale by się im opłacalo. Już nawet nie chodzi o
                  to gdzie jest szyta, ja w każdym razie się zraziłam. A jeszce zapomniałam Jak
                  się zdecydujesz żeby pojechać - zadzwoń i zapytaj czy wogóle ten model jest w
                  salonie - w salonach nei mają wszystkich modeli.
                  A na suknie zdecydowałam sie w salonie Agnes - polecam! Suknie jest szyta dla
                  ciebie, w Polsce, masz 3 przymiarki. Panie są bardzo uprzejme i nie marudzą że
                  mierzysz 100 model. Poza tym miozna mieszac modele tzn gorset z inengo a dół z
                  innego, można zmieniać dodatki i inne. Ogólnei jestem bardzo zadowolona.
    • agusia_na_obloczku Re: Lilea model Attio 25.06.07, 13:44
      Witaj. Sama kupuje suknie w Lilea'i i jestem niesamowicie zadowolona, wprawdzie
      za suknie place 3700 zl, ale sadze ze warto. Jest taka jak sobie wymarzylam i
      nie sadze, aby material byl zly. To koronka naprawde super jakosci, ja jechalam
      po nia 350 km i nie zaluje ani troche!!! Osobiscie polecam
    • ladybird_76 Re: Lilea model Attio 21.08.07, 10:03
      Ja też nie polecam Lilei. Te sukienki są beznadziejnej jakości,a w
      to że są szyte we Włoszech szczerze wątpie bo podobne ozdoby
      widziałam na sukniach szytych w Polsce... Materiały też tak jakby
      tandetne i za takie coś życzą sobie 2000,00. To Agnes ma suknie w
      takiej samej cenie o niebo ładniejsze i bardziej dopracowane. Jak je
      mierzyłam każda źle leżała, w dziwnym miejscu dekolt (prawie cały
      biust odkrywał- pani z salonu oczywiście powiedziała, że to do
      korekcji), halka wystawała spod sukni... Za takie pieniądze to
      mogliby się bardziej postarać. Byłam w Katowicach i sprzedawczynie
      niby uśmiechnięte ale ten uśmiech jakiś sztuczny, wiem że chcą