fraca1 15.06.07, 20:00 Czy któraś z Was miała taki keg z piwem? (ja myślę o poprawinach) Jesli tak to jak się sprawdził? Nie wiem gdzie można coś takiego wynająć, kupić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
callaa Re: Gdzie wynająć,kupić keg z piwem? 15.06.07, 20:41 Wydaje mi sie, ze powinnas skontaktowac sie bezposrednio z browarem. Chyba, ze masz kogos znajomego, kto ma jakas knajpe i on Ci "wynajmie" taka beczke Odpowiedz Link Zgłoś
fraca1 Re: Gdzie wynająć,kupić keg z piwem? 15.06.07, 23:29 Znajomy z knajpy - dobry pomysł,super dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
errata1 Re: Gdzie wynająć,kupić keg z piwem? 16.06.07, 00:52 Pomysł dobry, bo na wszystkich weselach na jakich była sprawdzał się w 100% A co do keg, to mieszka nie daleko browaru i tam nie ma problemu z załatwieniem tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowa Re: Gdzie wynająć,kupić keg z piwem? 16.06.07, 01:10 jeśli nie masz znajomego, który ma bar, idź do hurtowni piwa. keg w hurtowni kosztuje od 180-210 (Tyskie 50 litrów), a kaucja za kega 200 zł. musisz mieć jeszcze chłodziarke i kranik, więc nie tylko kega potrzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś
ddevilka Re: Gdzie wynająć,kupić keg z piwem? 16.06.07, 09:53 my bedziemy miec pifko kranik mamy od znjomego a piwo kupujemy w hurtowni z alkoholem 2x 30l(wesel+poprawiny) Odpowiedz Link Zgłoś
callaa Re: Gdzie wynająć,kupić keg z piwem? 16.06.07, 10:05 My tez zamierzamy miec piwo na poprawinach, ale w drewnianej beczce (50l), takiej jak sa na Oktoberfescie Odpowiedz Link Zgłoś
fraca1 Re: Gdzie wynająć,kupić keg z piwem? 16.06.07, 10:44 Callaa a gdzie można taką drewnianą beczkę "znaleźć"? Będziemy mieć coś w rodzaju "wiejskiego stołu" więc idealnie by pasowała. W poniedziałek wybieram się do koszalińskiego browaru,może coś załatwię. Odpowiedz Link Zgłoś
callaa Re: Gdzie wynająć,kupić keg z piwem? 16.06.07, 15:07 Zapytaj w browarze jak bedziesz czy maja tez drewniane beczki. My mieszkamy na Bawarii i stad przywieziemy prosto od browara, wlacznie z kuflami litrowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
hurtinfo KEG | Ławki | Parasole 18.08.15, 23:15 Znam jedyną wypożyczalnie KEG ów , ławek i parasoli w województwie łódzkim gajewczyk.pl , miałam u siebie na weselu polecam, koszty standardowe za jakies pare złotych przyjechali przywieźli i zabrali miło i bez zbytnich próśb , zamawialam tez u nich wódkę na wesele Odpowiedz Link Zgłoś
micmark Re: Gdzie wynająć,kupić keg z piwem? 21.08.16, 19:39 SKUP KEG, SKUP BECZEK KEG, SKUP KEGÓW, KUPIĘ KEGI BECZKI PO PIWIE BECZKA KEGA TANK PIWO WINO CYDR PIWA, TEL. 502-952-978. WITAM, KUPIĘ KAŻDĄ ILOŚĆ BECZEK PO PIWIE KEG. KAŻDY BROWAR, RODZAJ I POJEMNOŚCI: 18/19L, 20L, 25L, 30L, 50L, 80L, 100L. ODBIERAM OSOBIŚCIE WŁASNYM TRANSPORTEM Z CAŁEJ POLSKI (KAŻDĄ ILOŚĆ), ALBO ZORGANIZUJĘ BEZPROBLEMOWĄ PRZESYŁKĘ KURIERSKĄ. !!! CENA DO UZGODNIENIA !!! !!! PŁACĘ GOTÓWKĄ !!! !!! KAŻDA ILOŚĆ BEZ LIMITU, NON STOP !!! !!! ODBIÓR CAŁA POLSKA !!! !!! ZAWSZE AKTUALNE, BEZTERMINOWO, CAŁY CZAS !!! KONTAKT: 502-952-978 SKUP BECZEK KEG, SKUP BECZEK, SKUP KEG KEGÓW KUPIĘ KEGI BECZKI PO PIWIE KEGA- 502-952-978. KUPIĘ KEGI BECZKI PO PIWIE SKUP KEG BECZEK KEGÓW KEGA BECZKA TANK DIN EURO PIWO WINO- 502-952-978. SKUP BECZEK KEG, SKUP BECZEK, SKUP KEG KEGÓW, KUPIĘ KEGI BECZKI PO PIWIE KEGA KEGS, KUPIĘ KEGI BECZKI PO PIWIE, SKUP KEG, SKUP BECZEK KEGÓW KEGA BECZKA KEGS TANK DIN EURO PIWA PIWO WINO CYDR- 502-952-978. Odpowiedz Link Zgłoś