Dodaj do ulubionych

do inkageo;)

18.06.07, 14:23
Witaj
Przeczytałam w Twoim wątku o obrączkach, że zamówiliście już w salonie Apart,
w związku z tym mam do Ciebie pytanie jak to wygląda, czy spisuję się jakąś
umowę, ile zaliczki należy wpłacić i jak jest z grawerem, aha i jeszcze czy
cena jest uzależniona od masy złota, czy niezależnie od rozmiaru cena jest
jednakowa. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • mistrz1938 Re: do inkageo;) 18.06.07, 14:57
      no cóż wprawdzie obrączki w Aparcie zamawiałam 2 lata temu, ale myślę że mogę Ci
      trochę pomóc. nie wiem kiedy masz ślub ale w okresie wakacji trzeba zamówić
      obrączki z większym wyprzedzeniem - wiadomo urlopy. wpłacasz zaliczkę (nie
      pamiętam jaką kwotę), dostajesz kwitek - jakie obrączki zamówiłaś jaki rozmiar
      jaka była zaliczka. resztę wpłacasz przy odbiorze. i wtedy też decydujesz o
      grawerze, robią to od ręki. grawer do określonej liczby znaków, beż jakiś
      wymyślnych obrazków i znaków jest gratis. cena uzależniona jest od masy obrączek
      czyli rozmiaru. cena podana na stronie Apart lub w katalogu to cena minimalna.
    • remifa26 Re: do inkageo;) 18.06.07, 15:08
      Dzięki za odp.smile A dobrze Wam się noszą? Jaki masz model?
      Pozdrawiam
      • mistrz1938 Re: do inkageo;) 18.06.07, 15:17
        wiesz nie pamiętam jak nazywał się model. ale jeśłi bardzo chcesz wiedzieć
        sprawdzę jak się nazywa. noszą sie świetnie. obrączka mojego męża najcześciej
        lezy na toaletce więc wygląda jak now. ja noszę ja cały czas i nie mam zastrzeżen.
    • maya48 Re: do inkageo;) 18.06.07, 15:53
      Ponieważ my także mamy obrączki z Apartu uznałam że mogę wypowiedzieć się w tym
      poście chociaż nie jestem Inkageosmile Obrączki zamawialiśmy w kwietniu, jeszcze ze
      starej kolekcji, wpłaciliśmy zaliczkę 100 zł i czekaliśmy na obrączki ok.
      miesiąca a nawet mogliśmy odebrać je troszkę wcześniej.Ostatecznie jednak, w
      związku z innymi rzeczami, zgłosiliśmy się po nie grubo po terminie i nie było z
      tym żadnego problemu. Nasz model to 217,ponieważ jesteśmy jeszcze przed ślubem
      to tylko na razie je przymierzałam i wydają się całkiem wygodne.
      --
      I should just be my own best friend,
      Not fuck myself in the head with stupid men
    • inkageo Re: do inkageo;) 18.06.07, 16:47
      Hejsmile Tak jak dziewczyny piszą, dostajemy kopię świstka z rozmiarami i numerami
      obrączek. Od razu zamawialiśmy też grawer (teraz grawerują obrączki w Poznaniu
      i są trzy czcionki do wyboru). Na proste modele czeka się dwa tygodnie i
      przyjdą już wygrawerowane. Mamy miesiąc na zmianę rozmiaru za darmo. Zaliczka
      minimum 100 zł.
    • maga801 Re: do inkageo;) 18.06.07, 17:08
      my mamy drugi rok z kolekcji klasycznej nr 106 - białe rodowane złoto.
      Ten sam model zamówiła Inkasmile
      Noszą sie zankomicie. W lipcu czekaliśmy na nie trzy tygodnie, nie musieliśmy
      nic poprawiać (ale reklamacje braliśmy pod uwagę i zamawialiśmy wcześniej).
      Wpłaciliśmy 100 zł. Dostalismy kwitek z numerami i modelem.
      Przy odbiorze zaproponowano nam gratis grawer, nawet się ucieszyliśmy,że
      drukiem, bo nie lubimy wywijasów i udziwnień.
    • remifa26 do Inki 20.06.07, 11:04
      A właśnie napisz Inka jeśli możesz, czy cena jest uzależniona od rozmiaru i czy
      są duże różnice?
      • inkageo Re: do Inki 20.06.07, 11:13
        Cena jest stałasmile Niestetywink My mamy dwa małe rozmiary..
    • literka82 Re: do inkageo;) 20.06.07, 11:52
      tez placilismy zaliczke 100zl, czekalismy na nie 4 tygonie. Tekst do graweru
      podawalismy przy zamawianiu, cena chyba nie zalezy od rozmiaru My placilismy
      normalnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka