ewajax 18.06.07, 21:39 Szukam dobrego zespołu muzycznego we Wrocławiu. Jak macie jakiś do polecenia to będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ensemble1 Re: zespół muzyczny - Wrocław 18.06.07, 23:40 Witam, Zapraszam do współpracy z Zespołem Muzycznym "Ensemble" Chętnie uświetnimy Wasze wesele profesjonalną oprawą muzyczną, efektami świetlnymi, bogatym repertuarem, nietuzinkowym wyglądem na scenie oraz niezapomnianą atmosferą udanej zabawy! Można nas posłuchać i zobaczyć na youtube : www.youtube.com/watch?v=Ha6ZQV3V_gQ www.youtube.com/watch?v=GRZMWjzr7SU a w razie potrzeby chętnie prześlemy nasze demo Jeżeli jesteście zainteresowana współpracą z naszym zespołem, proszę o kontakt telefoniczny (600-542-462) lub mailowy na adres : ensemble@interia.eu Pozdrawiamy gorąco! Andrzej Żaba & Zespół muzyczny "Ensemble" Odpowiedz Link Zgłoś
alltherage Re: zespół muzyczny - Wrocław 26.11.13, 14:21 Zachęcam do zapoznania się ofertą zespołu All The Rage. Próbki naszych możliwości, znajdziemy na stronie internetowej www.alltherage.pl/demo.html Odpowiedz Link Zgłoś
picassomgi Re: zespół muzyczny - Wrocław 27.11.13, 11:28 Picasso MGI performs Beat It / Billie Jean by Michael Jackson www.picasso.com.pl Zespół After Six - skład Kamili www.aftersix.pl wszystkie z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
kapela-remix Re: zespół muzyczny - Wrocław 27.11.13, 14:50 Witam serdecznie. Chciałbym polecić Państwu usługi muzyczne na Wasze wesele. Kilka słów o nas: Formacja Paula-Band to trio wokalne istniejące na rynku od kilkunastu lat i w związku z tym mamy duże doświadczenie w prowadzeniu wesel i zabaw. Zespół występuje w składzie trzy osobowym (wokal męski i żeński) plus profesjonalny wodzirej który prowadzi całe wesele bawiąc gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem wysokiej kultury osobistej. Repertuar składa się z samych znanych przebojów polskich w stylu pop, dance, rock, disco, disco polo, tańce klasyczne. Film reklamowy wysyłam pocztą. Cena za usługę do uzgodnienia. Zespół posiada profesjonalne nagłośnienie oraz oświetlenie. Kontakt z zespołem : 608-559-607 e-mail. remix.adam@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
autocash Re: zespół muzyczny - Wrocław 28.11.13, 11:49 Ja z czystym sercem mogę polecić zespół One Love. Niedawno bawiłem się na weselu, podczas którego grali - bardzo dobrze wykonali swoją pracę. --- Wypożyczalnia samochodów Odpowiedz Link Zgłoś
morena-ka Re: zespół muzyczny - Wrocław 12.12.13, 21:17 Polecam zespół GALILEO MUSIC. Odpowiedz Link Zgłoś