lifesurfer 23.06.07, 18:10 pamietam,ze kiedy pokazalas mix swoich wyborow na jednym zdjeciu (sukienka, buty, zaproszenie itd.) Zdradz prosze jakiego programu do tego uzylas sprawdzilam opcje image analysera ale nic takiego nie znalazlam. Dzieki z ainfo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lifesurfer Re: Inkagao 23.06.07, 18:16 a rzeczywiscie bo ona geo jest z tego co pamietam no ale chyba sie nie obrazi, przeciez nie kazdy zna wszystkie nicki na forum A moze cos na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Inkagao 23.06.07, 18:29 Photo editora To chyba najprostszy program do ściągnięcia z neta Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: Inkagao 23.06.07, 18:36 bardzo poprosze szukam sobie wlasnie roznych wymowek zeby sie nie uczyc i pomyslalam,ze zrobienie takiego mixu bedzie pozyteczne czekam w takim razie na maila Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Inkagao 23.06.07, 18:46 Poszło Sprawdź czy działa, coś za szybko się wysłało.. Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: Inkagao 23.06.07, 18:46 a czy mozesz mi podac dokladne nazwe? wstukalam w google i wyskoczylo mi kilka programow photo editor o roznych nazwach Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Inkagao 23.06.07, 18:47 To jest program Microsoftu, już powinnaś mieć w skrzynce Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Inkagao 23.06.07, 18:55 wtrące sie najprosciej mozna to zrobic w paincie w kazdym komputerze powinien byc w akcesoriach Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: Inkagao 23.06.07, 19:03 hmmm nie umiem tego zainstalowac... ale dzieki za wysylke skoro da sie zrobic w paincie to sprobuje Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Inkagao 23.06.07, 19:08 Trzeba rozpakować i kliknąć na plik, który ma ikonkę - dyskietkę Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Inkagao 23.06.07, 19:10 inka jak tam Twoja strona internetowa na prv? robi sie? tam wogoe mozna wklejac jakies zdjecia czy tylko opisy? chce zrobic jakas stronke gdzie mozna wklejac zdjecia (latwa w obsludze musi byc!) i dodatkowo mozna troche nadpisac Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Inkagao 23.06.07, 19:21 www.slubmartyimacieja.prv.pl/pl/001/ Nie mam czasu się nią zająć Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Inkagao 23.06.07, 19:24 o prosze fajnie czyli mozna wklejac zdjecia a gdzie? tzn jak Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Inkagao 23.06.07, 19:37 A te linki do zdjęć to wkleja się w okienko, które wyskakuje po kliknięciu ikonki z obrazkiem na pasku zadań Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Inkagao 24.06.07, 10:57 juz przetestowalam troche wkleja sie mam tylko pytanie czy orientujesz sie jak wyglada sprawa wklejenia ewentualnego albumu po slubie wiesz o co chodzi, nie? tak zeby pojawialy sie male zdjecia a jak klikne pojawia sie duze i mozna przejsc do kolejnego i kkolejnego itd bo jak to ma byc zabawa przez imageshacka mam przepuszczac kazde zdjecie to nie widze tego... za duzo zdjec do zrobienia... Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Inkagao 24.06.07, 11:23 Ja zrobię galerię Picasa, bardzo podoba mi się ten program Wiem, że można też ją jakoś umieścić na stronie, ale muszę podpytać kogoś bardziej doświadczonego Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Inkagao 24.06.07, 11:25 inkageo napisała: > Ja zrobię galerię Picasa, bardzo podoba mi się ten program Wiem, że można też > > ją jakoś umieścić na stronie, ale muszę podpytać kogoś bardziej doświadczonego; > ) daj znac jak sie dowiesz ja tez zapytam znajomych a moj najdrozszy zrobil sobie drzemke i oczy otworzyc nie moze.. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Inkagao 23.06.07, 19:24 Zdjęcia umieszczam na Imageshack i linki dopiero na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: Inkagao 23.06.07, 19:11 no wlasnie klikam ale mi sie cos nie instaluje... matko jakie ze mnie beztalencie jest Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Inkagao 23.06.07, 19:09 tak, da sie za pomoca ctrl+C i ctrl+V przenoszenie robi sie: tym przerywanym prostokąttem (obok gwiazdki) - zaznaczasz co chcesz przeniesc (jakis element w tym paincie)i przesuwasz to naprawde proste z innych polecam GIMP - jest prościutki w obsludze ale trzeba troche pocwiczyc zeby załapac o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś